Şimdi Ara

Sevdiğim Kızı İstemeye Gittik Ailesi 50.000 TL Başlık Parası İstedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 yaşındayım 2 yıldır doğunun bir ilçesinde öğretmenlik yapıyorum. Orada bir kızla tanıştım. Birbirimize aşığız. Ailemi alıp kızı istemeye gittik fakat ailesi başlık parası olarak benden 50 bin tl istedi. Ailemin ve benim birikmiş yüklü miktarda parası yok. Bankadan kredi çekmeyi düşünüyorum. Sizce ne yapayım beyler, değer mi bu kadar masrafa?

Edit: beyler ciddi olmayan yorum yapmasın. Olay gerçekten ciddi, düzgün tavsiye verecekler yazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naston -- 27 Eylül 2017; 20:30:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav he he

• kardeşim değer bence sonuçta herkes düğün yapıyo herkesinde bi kültürü var seviyorsan çek kredi iste kızı mutlu olun
  • Cool

• Kızı kaçır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

kardeşim değer bence sonuçta herkes düğün yapıyo herkesinde bi kültürü var seviyorsan çek kredi iste kızı mutlu olun

Hocam birbirimizi çok seviyoruz ama kararsız kaldım

• kesin kayra. cevap vermeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Csb

• Csb

• quote:

Orijinalden alıntı: Naston

quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

kardeşim değer bence sonuçta herkes düğün yapıyo herkesinde bi kültürü var seviyorsan çek kredi iste kızı mutlu olun

Hocam birbirimizi çok seviyoruz ama kararsız kaldım

hocam sen burdaki arkadaşları ciddiye alma seviyorsan git peşinden
  • Kardeşim kizin ailesi baslik parasi istiyorsa muhtemelen kiz okumamis sen okumussun ogretmensin hem 50 bin isteniyor kiza birde elin köylüsü gelip istanbulda lux dugun yaptiracak, adama enayi derler enayi

• Başlık parası nedir ya. İstanbulda lüks düğün nedir ? CSB diyorum, değilse bile o paraya harem kurarsın elin kaprisli doğulu kızına olmayan paranla o kadar masraf yapılmaz.
  • C
    S
    B

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana ne o kızdan ne de ailesinden hayır gelmez. eşşek yüküyle parayı düğüne harcadıktan sonra elde kalan hiç ve borç ile yaşamanın manası ne. kapitalizmin kulu olmuş ve sizi o pozisyona sokmaya razı insanlardan uzak durun derim..
  • 50 bine insan ev kurar ev
  • C

S

B

• Etmez o kadar. Kiz seni okadar cok istiyorsa ailesini ikna etsin. Borca mi gircen sacma sapan bi nedenden dolayi?

• Resmen kızlarını satıyo, kız da az değilmiş şimdiden bu kadar lüks düğün yapıp para harcatıyorsa yarın evlenince hiç para biriktiremezsin, o kız seni iflasa sokar. Yol yakınken ayrıl.Dünyada kız mı yok. En fazla 1 bilemedin 2 ay acı çeker sonra geçer. Bu arada sen kızı almaktan vazgeçince babası pazarlık yapmaya çalışacak fiyatı kıracak muhtemelen. 50 bine hangi enayi alır orası ayrı mesele. Muhtemelen kız evde kalır kimse almaz. Bir kaç yıl sonrada bedavaya gider :)

• İnşallah csb dir.

• evet popüler konulara çıkması için yazılmış bir csb. 3 hafta gündemde duracak rez alın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.