Şimdi Ara

Sevdiğim Kıza Açılmak(Ciddi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 9. sınıfa yani Lise 1'e gidiyorum aranızda küçüksün diyip cevap vermemezlik yapmayın lütfen,neyse biz konuya dönelim bu kızı okulun ilk günlerinden beri ilgimi çekiyor aynı sınıftayız ve çok güzel bir kız,kıza dün aşık oldum dün okulumuzun basketbol final maçı vardı hem kızlar hem erkekler.Maçta olanlar oldu kalabalıktı kız tam benim çarpaz arkamda idi ayakta zıplıyoruz takıma destek oluyoruz herkes sonra benim elim kızın bacağına doğru gitti tam dizine gitti bende tabir-i caizse elledim ama kızın hissetmemesi mümkün değil zaten beni yanına o çağırdı neyse efendim ben namussuz ahlaksız biri değilim kızı zorla taciz etmedim yanlış anlamayın ama kız tepki vermedi.

Eve gittiğim gibi kızın Facebook'undan arkadaşlık isteği yolladım kabul etti bugün kıza açılmayı düşünüyorum ama ne yazabilirim sizden bu konuda yardım bekliyorum ama asosyal biriyim şu ana kadar hiç bir kızla muhabbetim olmadı.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevdiğin Kıza Ciddi Bir Şekilde Açılmak

Sevdiğin bir kıza açılmak önemli bir karardır ve hassasiyetle yaklaşılmalıdır. Doğru sözleri seçmek ve samimiyetini ifade etmek çok önemlidir.

Hazırlık:

• Duygularından emin ol.
    • Uygun bir zaman ve yer seç. Özel ve rahatsız edilmeyeceğiniz bir ortam idealdir.
    • Söylemek istediklerini önceden düşün.

Açılma Sözleri:

• "Uzun zamandır sana karşı hislerim var."
    • "Seninle birlikteyken kendimi çok mutlu ve özel hissediyorum."
    • "Hayatımı seninle paylaşmak istiyorum."

Samimiyetini İfade Etmek:

• "Bana çok değer veriyorsun."
    • "Senin gülüşün kalbimi eritiyor."
    • "Benim için çok önemlisin."

Niyetlerini Açıkça Belirlemek:

• "Sana çıkma teklif etmek istiyorum."
    • "Benimle bir ilişki yaşamak ister misin?"
    • "Hayatımın geri kalanını seninle geçirmek istiyorum."

Reddedilme Olasılığını Düşünmek:

• Kızın seni reddetme olasılığını göz önünde bulundur.
    • Sakin ve saygılı kal.
    • Reddetmesinin kişisel olmadığını anla.

Sonuç:

Sevdiğin kıza açılmak cesaret gerektiren bir adımdır. Doğru sözleri seçerek ve samimiyetini ifade ederek, duygularını içtenlikle ifade edebilirsin. Sonuç ne olursa olsun, açık ve dürüst olmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben senin yerinde olsam şöyle yapardım

Kıza facebooktan konu açıp lafı bu konuya getirrdm ve derdim ki '' sana birşey söylemek istiyorum ama nasıl söylerim bilmiyorum'' kızın tavrına bak olumluysa devam et ama sakın facebooktan ''senden hoşlanıyorum'' deme. Ertesi gün kızı bul ve söyle
  • pursuitt kullanıcısına yanıt
    Yanıtın için sağol ama bu hem çok klasik bir cümle hemde bende o cesaret yok
  • Bence acele etme sonra pişman olursun. O anki durum biraz hormonel bir durumdu. Kız o andan sonra sana hemen evet demeyebilir. Sen daha çok muhabbet kurmaya bak birbirinizi tanımaya bakın. Sonra karar verirsin.
  • Teklif etme.Sadece tanı,birlikte vakit geçirin ama ondan hoşlandığını,sevgili olmak istediğini hareketlerinle belli et.Kız senden o yönde hoşlanıyorsa,kendiliğinden olacaktır.Ayrıca kız yollu sanırım -.-
  • aynı sınıftan kızla çıkılmaz bu bir.
    ikincisi kızı 11ler olmadı 10lar götürür eğer güzelse veya göze batıyorsa, hiç şansın yok.
    üçüncüsü elini dizine değdirince ses çıkarmıyorsa yani bir şeyler mi olması gerekiyor?
  • Kız biraz değişik herkese yapıyor geçen gün sınıfın en çirkin çocuğuyla nöbetçi olmuş yan yana oturuyorlarmış kafasını omzuna koymuş falan onada yanaşmış ama bakmaz yani o kadar eminim bende bundan korkuyorum herkese böyle hareketler yapıyor.Kıza direk açılmam zaten kızı ben kendim etkilemek istiyorum hareketlerimle konuşmamla ama bir türlü beceremiyorum çok utangacım dış görünüşüme gelirsek sarı saçlı kızla aynı boyda normal bir ergenim ama yüzümde sivilceler var ve bu bende özgüven kaybına sebeb oluyor kıza yaklaşamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim Kıza Açılamıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Keşke ölsen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Captain kullanıcısına yanıt
    Fikrine saygı duyarım insanları dış görünüşüne göre yargıladığın için.
  • Panpa açılma bence bak kızla yakınlaşmaya bak hemen açılırsan ters tepebilme ihtimali yüksek olabilir bence kızı daha yakından tanımaya çalış seni karakterini bi görsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calloghas

Fikrine saygı duyarım insanları dış görünüşüne göre yargıladığın için.

Elim kızın bacagina degdi aşık oldum diyorsun bunun tiple ne alakasi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Captain kullanıcısına yanıt
    Afedersin ben yanlış anladım kusura bakma ama ergen olduğum için hormanlarımı kontrol edemiyorum şu ana kadar yaşadığım hiç bir kızı ellememiştim bu ilk oldu o yüzden tutuldum yani.Ergen Vakası olduğu için bende abilerimden yardım alıyım dedim.
  • Siz yine iyisiniz beyler ben 2 yıldır böyleyim bir ara tam söyliyecektim ama olmadı yine yapamadım 2 yılım sadece hayallerle geçti cesaretsiz olmak çok kötü çok
  • Calloghas C kullanıcısına yanıt
    İnterneti unut.Yüzyüze söyle.Bu iş çok basit kardeşim aslında.Dün bende söyledim, olacağı yokmuş olmadı.Gidersin ben senden hoşlanıyorum dersin.Olacağı varsa, kız seni beğenmişse, beğeniyorsa zaten olur.Çokta kasmaya gerek yok.Olmadı mı? Başka avlara geçersin.Herkes senin değerini anlayacak değil ya
  • Olayı maddeler halinde özetliyorum

-Kız hareketli biriyse yani aktif biriyse ki güzelmiş de okulunuzda yakısıklı üst dönemler varsa sansın yok gibi.

-Ne kadar korkarsan ve plan yaparsan işler o kadar sarpa sarar sonuçtan o kadar uzaklaşırsın sürekli düşünürsen yanlıs yaparsın santranç oynamıyosun rahat ol.

-Aynı sınıftaymışsın hareketlerine dikkat et git muhabbet kur önce kızla yakın ol bi tanı mesajlaşmaya falan başlayın daha lisede yenisin eger direk acılırsan kızın yapacağı şey reddir.

-Kasıntı davranma doğal ol. Kızın ilgi alanlarını keşfet. Aktif ol fakat salakça hareketler yapma. Yerine göre de ağır biri olmalısın. Kızla her seyiniz farklı oldugunu hissedersen kendini değiştirmeye de çalışma.

-Ve son olarak sunu unutma aşık falan değilsin hoşlanıyosun aşık olduğunu sanarsın onu görünce heyecanlanırsın falan ama aslında sadece hoşlanıyosun. Ve sana sonucu da söyliyim bu kızı belki unutamayacaksın ama bu kısa bi süre sürecek ask acısı triplerine girme seneye lan ben napıyomuşum der gülersin kendine emin ol. Daha ögrenecegin çok şey var ama bunu forumdan ziyade deneyerek yasayarak ögrenirsin.

• "sonra benim elim kızın bacağına doğru gitti tam dizine gitti bende tabir-i caizse elledim "

Hahaha burda kopmamak imkansız :D :D
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler ve dediğinde haklısın tabi bu aşk değil hoşlanma zaten ama onu kazanmak istiyorum ilgi alanlarını biliyorum ama bir türlü FaceBook'tan mesaj atamıyorum yani sohbet muhabbet kuramıyorum,bugün okula gitmedim ne yaptınız diye bir mesaj atamıyorum hep ondan bekliyorum kendimde o cesaret yok ve kolay kolay olmuyor.Ben aşk meşk işlerinden anlamam daha önce hiç bir kızla da çıkmadım ben onun yanında yaptığım hareketlerle,tavırla kendimi büyülemek istiyorum ilk mesajı ondan bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calloghas

Cevaplarınız için çok teşekkürler ve dediğinde haklısın tabi bu aşk değil hoşlanma zaten ama onu kazanmak istiyorum ilgi alanlarını biliyorum ama bir türlü FaceBook'tan mesaj atamıyorum yani sohbet muhabbet kuramıyorum,bugün okula gitmedim ne yaptınız diye bir mesaj atamıyorum hep ondan bekliyorum kendimde o cesaret yok ve kolay kolay olmuyor.Ben aşk meşk işlerinden anlamam daha önce hiç bir kızla da çıkmadım ben onun yanında yaptığım hareketlerle,tavırla kendimi büyülemek istiyorum ilk mesajı ondan bekliyorum.

Asosyallik bu kardeşim kendini geliştirmeye bak.
  • :) teklif etsen ne olacak etmezsen ne olacak okadar diyim sana. neyse seni istediğin tavsiyeye gelince ne hissediyorsan onları söyle. böyle durumlarda aklını kullan ama duygularını engellemeye çalışma. cesur ol kabul etmezse ne olacak dünya yine devam edecek bu kadar kasma kendini. ayrıca kızla el temasında bulunman hiç hoş degil

• O kızdan uzak dur,ciddiyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.