Şimdi Ara

Sevdiğim Kıza Açılmak(Ciddi) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yukarıdakileri okumadım. acılmak ne sacma bir seydir. konusursun, olayı ilerletirsin, sonra bir seyler olur. teklif etmek / acılmak cok sacma bence.
  • kızla muhabbetin yoksa ve facebooktan eklediysen facebboktan birgün okulla ilgili bir şey sormak bahanesiyle yaz. ordan muhabbet kur kızla zaten kızın sana karşı ilgisi varsa muhabbet eder , sen de laf yapmaya bak muhabbet donuklaşmasın. böyle birkaç kere konuş facebboktan daha sonra okulda da yanına gidip muhabbet et duruma göre kıza hissettiklerini söylemeye veya söylememeye karar verirsin.
  • HaLCoN kullanıcısına yanıt
    Ben o kıza ne yazsam yanlış anlıyacakmış gibime geliyor sanki benim söylediğim her söz ona başka bir şey anımsatıcak gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calloghas

Ben o kıza ne yazsam yanlış anlıyacakmış gibime geliyor sanki benim söylediğim her söz ona başka bir şey anımsatıcak gibime geliyor.

Bırak onu da o dusunsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam boşver o kızı utangaçmışsın zaten genelde utangaçlar sahiplenici de oluyo yapamazsın o kadar rahat kızla kız herkese öyle davranıyosa çekemezsin daha çok üzülürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya bu kadar yazı yazacağına mesaj at daha iyi hem sonu kötü biterse bu kadar uğraştığın için daha kötü olur senin için.
  • Saçmalama. 10. sınıfa gidiyorum ben de. Bu senenin başında çok acı çektim bi kız yüzünden. Sonra ağlayan sen olursun. Sadece hormonlardan kaynaklanan bişey o anki. Bu arada ASLA FACEBOOK'TAN SEVDİĞİNİ SÖYLEME.
  • Yaşadığım duygu aşk değil biliyorum ama onun için canımı bile verebilirim o kadar hoşlandım çok güzel bir kız neyse Lise 1'deyim daha o kızla 1 senem daha var sonra alanlar seçilecek lisede ayrılacağız ama onu etkilemem lazım bunu nasıl yaparım?
  • Onu yap bunu yap denmez, ki desek de yapabileceğini sanmıyorum açıkcası. Doğal ol, muhabbet etmekten korkma. Senin açından açıklamak gerekirse şöyle diyeyim. Senin karşındaki bir insan bil onu. Nasıl oyu oynarken başka karakterlerle muhabbet edersin kızla da öyle düşün konuş. Zaten birşey olacağı varsa olur kasma
  • Kız senindir
  • direk açılma red eder önce biraz tanışıp arkadaş olarak takılın bu işler böyle ilerde öğrenirsin genç kardeşim :)
  • Kardeşim sana şu kadar söyleyeyim okulda kulaklığımı takıp gözlerimi kapatınca düşündüğüm herşey kusursuz gibi geliyor kıza şöyle soru sorarım şöyle cevap verir bende böyle cevap verince felan filan işte gözlerini kapatınca çıkma teklifi etmek çok kolaymış gibi görünüyor ama eve gelip kızla konuşunca hiçte o istediğin cevapları alamıyorsun ne mi yapmalısın?

Gözlerini kapatıcan ( gözün kapalı klavyede yazı yazabiliyorsan ) kıza biraz iltilaf et işte gözlerin zeytin gibi dudakların kiraz vb. vb. işte ama çok abartma sonra sana birşey söylemek istiyorum fakat utanıyorum diyebilirsin sonra biraz ısrar et söylememekte sorgulayacaktır sonra yapıştır çıkma teklifini sonucuda yazmayı unutma
  • damdan düşer gibi çıkma teklifi nedir ayrıca çıkma nedir kızla 3-5 ay muhabbey et sonra
  • Calloghas C kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şuna açıklık getireyim seninki aşk değil abazalık. Aşkın adını daha fazla kirletmeyin. Yapman gerekene gelecek olursak kızlar özgüveni yüksek erkeklerden hoşlanırlar ayrıca erkeğin müzik zevkide kızlar için çok önemlidir. En azından bi Hotel California,Show Must Go On çaldığında eşlik edebilmelisin. Bunları yaparsan %100 başarı garantisi veriyorum.

@Calloghas
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanDinç

Öncelikle şuna açıklık getireyim seninki aşk değil abazalık. Aşkın adını daha fazla kirletmeyin. Yapman gerekene gelecek olursak kızlar özgüveni yüksek erkeklerden hoşlanırlar ayrıca erkeğin müzik zevkide kızlar için çok önemlidir. En azından bi Hotel California,Show Must Go On çaldığında eşlik edebilmelisin. Bunları yaparsan %100 başarı garantisi veriyorum.

@Calloghas

Alın bunu burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterHero

quote:

Orijinalden alıntı: FurkanDinç

@Calloghas

Alın bunu burdan

Her mesajımı özenle karalamaya çalışıyosun çocuk amacın ne :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.