Şimdi Ara

Sevdiğim Kız Telefonla 3 kere aradı. Ben daha onu arayamadım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet çok salakça ama durum böyle. Dershaneden tanışıyoruz farklı okullardayız.Dershanede çok iyi anlaşırdık. Epey bir muhabbetimiz vardı. Hatta bir arkadaşım kızın bana vurgun olduğunu söylerdi hep (kızdan hoşlandığımı bilmiyordu). Bir kaç defa konuşurken gözlerini hiç kırpmadan sanki düşünceye dalarcasına bana baktı. Ben de sordum ''Ne oldu ?'' diye ''hiç'' diye cevap aldım her seferinde.Belki de ben kızdan bir şey beklediğimden bana öyle geliyordu bilemiyorum Geçmişteki tecrübelerimden dostluktan öteye gidemedim.Hatta dershane kapandığında pişman olmuştum daha fazla yaklaşamadığım için . Neyse bu sene üniversiteye hazırlanacağız hal hatır sormak için kız beni 2 hafta arayla 3 kez aradı. Hepsinde en az 10-15 dk konuşmuşuzdur. Kızda numaram bile yoktu. Başka bir arkadaştan almış.En son aradığında eski sınıftan 3 kişi dışarda buluşucaklarmış beni de çağırdı ama ben öküz gibi reddetim. Neden derseniz aralarında hiç sevmediğim bir oğlan da var ve bu oğlan da kıza meyilli. Ben daha kızı bir kere bile aramadım biliyorum çok ayıp bir şey ama ne yapacağıma karar da veremiyorum ? Bir taraftan ygs- lys var bu maceralara atılsam mı bilemiyorum . Ne yapmalıyım sizce ?

• 12.sınıf olmasan düşünmeden atıl derdim fakat önünde önemli bir sınav olduğu için kafanı doldurma bence.
  • kızı ara baş başa kahve içmeye davet et kardeşim, gelirse ne ala gelmezse unut.
  • Arkadaşa eksiler buradan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi ariyorsun kizi diyosun ki o grubun arasinda sevmedigim insanlar var o yuzden istemedim istersen bas basa biseyler icelim diyosun ustteki arkadas gibi kaybetmiyorsun o kizi.

Ulan boylelerine kizgeliyo bana gelmiyo sansa bak. Ya da ver numarasini ben konusuyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheAlphaOmega kullanıcısına yanıt
    Hayatın Gerçekleri kullanıcısına yanıt
    Hacı arayacağım da şimdi biraz çekiniyorum son teklifini reddettiğim de biraz tripli bir şekilde kapatmıştı. Zaten kız çekinerek söylemişti yarın boş bir saatin olabilir mi diye ? Ben kendimi onun yerine koyuyorum bana arkadaşça yaklaşsa bile çok kırılmıştır bir sebepte söylemedim red ederken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06madiba06 -- 26 Ağustos 2017; 20:44:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06madiba06

Hacı arayacağım da şimdi biraz çekiniyorum son teklifini reddettiğim de biraz tripli bir şekilde kapatmıştı. Zaten kız çekinerek söylemişti yarın boş bir saatin olabilir mi diye ? Ben kendimi onun yerine koyuyorum bana arkadaşça yaklaşsa bile çok kırılmıştır bir sebepte söylemedim red ederken ?

çekinenin çocuğu olmazmış. O zaman önce özür diliyorsun sonra maruzatını dile getirip teklifini sunuyorsun. Çekinirsen belki de geleceğin çok farklı bir yola kayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim, aşık olmak hele ki bu dönemde acizliktir. Bence ygs/lys kasmaya bak. Aşklar yalan olmuş bu arada.
  • Hocam dediğin doğru ama çok iyi bir kız. Zaten hoşlanmama sebep olan şeyde samimiyeti , cana yakınlığıydı. Eğer bir ilişki durumu olursa zararın aksine yararını olacağını düşünüyorum.

Fakat benim özel bir rahatsızlığım var kız henüz bilmiyor. Biraz da çekinmemin sebebi bu

• 06madiba06 kullanıcısına yanıt
    la alttakileri falan dinleme, ne özürü, işin vardı gidemedin bu kadar basit bişey açıklamana gerek yok.

arayamıyorsan mesaj at, de ki başbaşa bi kahve içelim, kız kabul ederse seninle görüşmeye niyeti vardır yoksa yoktur bu kadar basit. sen de niyetini ufaktan belli et işte.
    Hocam, benim 2 sene önce bir sevdiğim kız vardı zaten sizin dediğiniz gibi samimiyetinden sevmiştim, çok cana yakındı. Tâki açılana kadar, sonrası zaten çok farklıydı ilk reddediş mi yoksa seni istiyorum demesini istersin yoksa başka birini sevdiğini mi söylemesini beklersin her şey vardı. Yalnızca kendimden değil de çok yerde bunu gördüm. Şimdiye kadar bir kez bile sonu iyi biten aşk görmedim. Bide sevdiğim kızın da özel bir rahatsızlığı vardı, ona çok yardımım olmuştur ama eskisi gibi aşklar yok. En iyisi tek derdiniz ygs/lys olsun, başka derdiniz olmasın.
  • Kanka kızı o adama mı yar etçeksin yoksa he iyi düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06madiba06

Hocam dediğin doğru ama çok iyi bir kız. Zaten hoşlanmama sebep olan şeyde samimiyeti , cana yakınlığıydı. Eğer bir ilişki durumu olursa zararın aksine yararını olacağını düşünüyorum.

Fakat benim özel bir rahatsızlığım var kız henüz bilmiyor. Biraz da çekinmemin sebebi bu

İyi bir ilişki sınav için en iyi ilaç , kötü giderse direk ayrılırsın bence denemekten zarar gelmez
  • Kizin degerini bil derim. Yoksa uzun bir sure pismanliktan derslere odaklanamazsin. Acaba nasil olurdu vs diye dusunmekten. Denersiniz eger ikinizde olgunsaniz sacma sapan kavgalariniz ayrilmalariniz olmazsa derslriniz etkilenmez. Hatta akliniz varsa ayni ili kazanmak icin beraber derslere asilirsiniz. Aksi plani aciklamama gerek yok.

• haklısın hocam da hastalığım nüksetti gibi bir şey 2 aydır hiç birbirimizi görmedik ben inanılmaz kilo kaybettim. Epey bir değiştim betim benzim attı. Hastalığımı kıza telefonda söylesem mi ? Her şeye hazırlı olmak lazım..
    Sen hoslaniyorsun, kizin ilgisi var soyle tabi paylas telefonda madem boyle boyle de. Fikri degismezse varlgini senin yaninda daha cok hissettirir zaten de hastalik nedir ozel degilse?

• OKB teşhisi konuldu.Hocam 2 sene önce bir kaza geçirdim bana bir şey olmadı ama gördüklerim beni çok etkiledi . Travma geçirdim. Bazen aklıma geliyor delirecek gibi oluyorum. Terapi falan da gördüm. Bir süredir iyiydim. Ancak tekrardan kötü olmaya başladım. 100 mg Lusral antidepresan kullanıyorum.

Olayın üstünden 2 yaz geçti ben hep kazanın olduğu dönem ( yazın ) kötü oluyorum. Kışın çok iyiydim ilacı da 50 mg içiyordum o zaman şimdi 100 mg içiyorum ama hala hastayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06madiba06 -- 27 Ağustos 2017; 21:8:28 >
  • aynı benim yaptığım mallık ama sana bi sürü ikinci şans gelmiş bana hiç gelmedi
    Trafik kazasi sanirim. Gordugun seyler sevdigin ya da fark etmez tanimadigin insanlarin yaralanmalari gibi bi durum muydu?

Kendini rahatsiz hissedeceksen hic cevaplamayabilirsin.

• Evet trafik kazası şehirler arası yolculukta otobüste yaşandı bana veya bir tanıdığıma bir şey olmadı çok şükür. Gördüklerim beni çok etkiledi.

Bu arada karar verdim bayramda arayacağım ama sadece hal hatır sormak için , aslında aramazdım ama sürekli benimle iletişim kurmaya çalışan iyi niyetli biriyi görmezden geliyormuş gibi davranamam. Kendimi kızın yerine koyuyorum. Düşünsene sen onu 3 kere aramışsın , o daha seni hiç aramamış , bir yere davet etmişsin gelmememiş . Kendimi iyi hissetmeye başlayınca belki ben de bir ara buluşma ayarlarım. Tabi gelirse o saaten sonra :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06madiba06 -- 28 Ağustos 2017; 17:49:31 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.