Şimdi Ara

Sevdiğim Kız Ortam Kızı Çıktı Dertliyim ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malumunuz pmyo öğrencisiyim bi hafta sonlarım vardı o zatı muhteremede sadece o günlerimi ayırabiliyordum hepi topu 2 gün ben o 2 günün bana gelmesini ve onunla buluşup mutlu olucağım günleri nasıl bekliyordum bir bilseniz gözleriniz dolardı her denilene eyvallah her emire eyvallah diye diye geçiriyordum günümü okadar saçma insanlar vardı ki yinede her denileni sineye çekip canımdan çok sevdiğim mesleğime ve eşime kavuşmak amacıyla mübah diyordum yine bi hafta sonu malum kişinin çalıştığı cafeye gidip sürpriz yapıcaktım keşke bacaklarım kopsaydı bi çakalın kurşunu gelseydi araba çarpsaydıda ben o görüntüyü görmeseydim kız cafenin patronuyla dudak dudağaydı içim içimi yiyordu ya kendimi ya da o adamı öldürücektim ama yine içime attım ailemi göz önüne getirdim yaradan Rabbime sığındım ellerimi açtım ağlıya ağlıya dualar ettim kendime yaşamıma herşeyime lanet ettim , ettirdiler.. Şuan okulu bırakmayı bile düşünüyorum siz değerli kardeşlerimlede bi dertleşmek ve iç dökmek amacıyla konuyu açtım güzel kardeşlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okulu niye bırakıyon Hacım?Asıl bırakırsan bitersin.O .... nın hayatını mahvetmesine izin verme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip suratına tükürseydin, kurşun yemişten beter olurdu
  • ORTAM KIZLARI İLE SEVGİLİ OLURUM DİYENLER +
  • Kanında varsa yapcak bir şey yok

• Boşver sana kız mı yok

• Boşver degmezmiş işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir başkası için yok bacaklarım kopsaydı,yok öleydim falan deme hocam,Allah korusun.. Bir değerlendir,senin bacağın mı önemli kız mı? Ağır cümleler bunlar.
  • Kanmayın sevmeyin sazan gibi bağlanıyonuz, araştırın nedir ne değildir sonra baltayı yiyen siz oluyonuzi ederinden fazla değer soytarıyı kral eder ve sen halen kafaya takıyorsun bırak ya,iyi olmuş ilerde daha büyük sorunlar için boğuşağına şimdien böylesi senin hakkında hayırlısı imiş salla koy dibine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 14 Eylül 2015; 23:03:34 >
  • Kilide vursan kilidiyle oynaşır. Yapıcak bi şey yok maalesef.
  • alan memnun veren memnun. sen çaktırmadan orada burada gizli gizli işler çevirdiğinde kimin haberi oluyor?
  • Sende ortamlara ak pmp

• quote:

Orijinalden alıntı: GeceninGizemi

Malumunuz pmyo öğrencisiyim bi hafta sonlarım vardı o zatı muhteremede sadece o günlerimi ayırabiliyordum hepi topu 2 gün ben o 2 günün bana gelmesini ve onunla buluşup mutlu olucağım günleri nasıl bekliyordum bir bilseniz gözleriniz dolardı her denilene eyvallah her emire eyvallah diye diye geçiriyordum günümü okadar saçma insanlar vardı ki yinede her denileni sineye çekip canımdan çok sevdiğim mesleğime ve eşime kavuşmak amacıyla mübah diyordum yine bi hafta sonu malum kişinin çalıştığı cafeye gidip sürpriz yapıcaktım keşke bacaklarım kopsaydı bi çakalın kurşunu gelseydi araba çarpsaydıda ben o görüntüyü görmeseydim kız cafenin patronuyla dudak dudağaydı içim içimi yiyordu ya kendimi ya da o adamı öldürücektim ama yine içime attım ailemi göz önüne getirdim yaradan Rabbime sığındım ellerimi açtım ağlıya ağlıya dualar ettim kendime yaşamıma herşeyime lanet ettim , ettirdiler.. Şuan okulu bırakmayı bile düşünüyorum siz değerli kardeşlerimlede bi dertleşmek ve iç dökmek amacıyla konuyu açtım güzel kardeşlerim.

Abi sevgili olmadan sevmeden önce şu kızları inceleyin gözlemleyin

• Ne vardi bu kadar baglanacak, kiz icin okulu birakmak, araba carpsin demek nedir? Allah korusun bir gun carpip bir sey olursa hatirlarsin bu sozleri.

Daha oncekiler gibi bu da gelir bu da gecer kimseyi kendinizden cok sevmeyin

• İyide bunda bişey yokki normal yani hiçbişey olmamış gibi davran beraber ol sonra ayrıl temiz kız bul
  • Ana okulu bırakacakmış senin yerinde olsam okurum diplomanın fotokpilerini bi kolide 25-30 tane evine yollarım o..... nun ama fotokopiler koni şeklinde olcak kutunun tabanına da bi not al bunları biyerine sok diye sensiz de mutluyum diye yeter ona.
  • Allahin sevdigi kuluymussun da gozun acilmis iste. Ya evlenseydin boyle bir insanla?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek araba çarpsaydıda görmeseydim ?
    İyiki görmüşsün yoksa senin arkandan daha neler çevirirdi söylemeye dilim varmıyor Allaha şükür ki erkenden görmüşsün gerçek yüzünü.

• Kıza ne dedin dostum. Bu arada boşver devam et hayatına allah nasip etmemiş sevdiği kulusun işte ya görmeseydin ilerleseydi ilişki daa çok üzülcektin

• +bana ferrari alsana berkcaaaaaağn
    -alırız yavrum alırız, onuda alırız, onuda alırız
    +ya ya ama berkcaaaaağn

küçükken ne dinlerdik be
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.