Bildirim
Sessiz Klavye Tavsiyesi Lütfen ( 2011 için)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: OlguErhan
Arkadaşlar sessiz klavye arıyorum 0-50 tl arası forumlarda hep eski tavsiyeler var thanko demişler hiç bi yerde satılmıyor bilen kullanan varsa tavsiye edebilirmi şimdiden teşekkürler.
hocam dediğin fiyatın biraz üstünde ama çok harika klavye şiddetle tavsiye ederim. tuşları çok sesiz ve çok kullanışlı.
http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-920-002604-mk520-2.4ghz-wireless-desktop/productdetails.aspx?I_ID=48799_____________________________
-
2 sene kadar MICROSOFT COMFORT CURVE KEYBOARD 2000 kullandım. Gayet sessizdi. Tuşlar da sağlam oynama yapmaz fazla. Yazma hissini de veriyor. Fiyatı da uygundu. 25TL civarı bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Hatta notebooka geçmeme rağmen satmadım vermedim duruyor bir köşede
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: yarkan88
quote:
Orijinalden alıntı: OlguErhan
Arkadaşlar sessiz klavye arıyorum 0-50 tl arası forumlarda hep eski tavsiyeler var thanko demişler hiç bi yerde satılmıyor bilen kullanan varsa tavsiye edebilirmi şimdiden teşekkürler.
hocam dediğin fiyatın biraz üstünde ama çok harika klavye şiddetle tavsiye ederim. tuşları çok sesiz ve çok kullanışlı.
http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-920-002604-mk520-2.4ghz-wireless-desktop/productdetails.aspx?I_ID=48799
Cok tesekkur ederim fakat hem wriles olmasi hemde fiyati beni itti urunden online oyun oynuyorum wriles klavye bana uzak ama klavye gercekten guzel gorunuyor :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır
2 sene kadar MICROSOFT COMFORT CURVE KEYBOARD 2000 kullandım. Gayet sessizdi. Tuşlar da sağlam oynama yapmaz fazla. Yazma hissini de veriyor. Fiyatı da uygundu. 25TL civarı bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Hatta notebooka geçmeme rağmen satmadım vermedim duruyor bir köşede
Hepsi burada comdan buldum klavyeyi fakat yorumlardan birinde tuslar dendigi kadar sessiz degil demisler bu yuzden cekimser kaldim bana bu sessizlik uzerine ozel uretilmis bir klavye gerekli esim tus sesinden rahatsiz oluyor erken yatiyor. ;) -
Konu guncel yardim arkadaslar :) -
http://www.vatanbilgisayar.com/frisby-k5390el-k5390el-q-isikli-multimedya-usb-klavye/productdetails.aspx?I_ID=32385
Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Sessizliği çok iyi. Ancak oyunlar için çok iyi değil. Fps oynuyorsanız bazen w tuşuna uzun süre bastıktan sonra elinizi çok hafif kaldırınca tekrar sert basmak gerekiyor. Ancak illa oyun için olsun diyorsanız A4 X7 G700 var ama piyasada kalmadı. Güzel tarafı yıkanabiliyor olması. Ancak ben deterjanı fazla kaçırdım bozdum attım. Onun yerine G800 de aynı işi görür diye tahmin ediyorum.
http://www.vatanbilgisayar.com/a4-tech-x7-g800mu-x7-g800mu-kablolu-gamer-klavye/productdetails.aspx?I_ID=34815_____________________________ Cooler Master HAF X, İntel İ7 6700K, Corsair H80i v2, Asus Z170 Pro Gaming, Corsair Vengeance DDR4 16GB@3200MHz, Asus Rog Strix 1070, Samsung 850 Evo 250Gb, Crucial Bx500, Asus Essence STX-II, Sennheiser HD 560s & GSP 600, Thermaltake Toughpower Grand 750W, Asus VG259QM@280Hz, Steelseries Apex 3 Tkl, Rival 600, QcK+ Large, Asus Rog Front Base, Roccat Apuri.
-
İnce yapılı klavyeler sessizdir. A4 ince klavyeside microsftun ince klavyeside sessizdir. _____________________________ Intel Skylake I7 6700K/Asus Z170 Gaming Pro/Asus Strix R390 DirectCU III OC/G.Skill Ripjaws V DDR4 2666MHz CL15 XMP 16GB (2x8GB)/Sandisk Ultra II 480GB SSD/WD Caviar Black HDD 1TBx2/Seagate Pipeline 2TB/Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatality Pro/Seasonic X-1050xm2 Gold/Corsair Carbide 500R-CM JetFlo White Led x 6/Corsair H100i GTX - CM JetFlo White Led x 2-Noctua NT-H1/Lamptron FC5 V3/Asus VG279Q Freesync-144Hz-1ms/Logitech X-540-Logitech Z-506/Hyperx Cloud II-Asus TUF Gaming H3/Logitech G810 Orion Spectrum(Romer-G)-Razer Blackvidow V3(Razer Green)-Razer Huntsman TE/Razer Viper-Razer Deathadder V2-Logitech G403-Logitech G203 LIGHTSYNC/Steelseries QCK XXXL-Logitech G640-Steelseries Qck+ Heavy L-Steelseries Qck NIP Edition/Razer Mouse Bungeedarkness in your mind -
quote:
Orijinalden alıntı: burbarian
http://www.vatanbilgisayar.com/frisby-k5390el-k5390el-q-isikli-multimedya-usb-klavye/productdetails.aspx?I_ID=32385
Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Sessizliği çok iyi. Ancak oyunlar için çok iyi değil. Fps oynuyorsanız bazen w tuşuna uzun süre bastıktan sonra elinizi çok hafif kaldırınca tekrar sert basmak gerekiyor. Ancak illa oyun için olsun diyorsanız A4 X7 G700 var ama piyasada kalmadı. Güzel tarafı yıkanabiliyor olması. Ancak ben deterjanı fazla kaçırdım bozdum attım. Onun yerine G800 de aynı işi görür diye tahmin ediyorum.
http://www.vatanbilgisayar.com/a4-tech-x7-g800mu-x7-g800mu-kablolu-gamer-klavye/productdetails.aspx?I_ID=34815
Frisby tavsiyenizle hemen aldim cok guzel klavye fakat tuslar iyi basmadikca basmiyor oyuna girdim alisamadim geri verdim zaten asil klavyem g800 onla devam etme karari aldim yardiminiz icin tesekkurler:)
-
WAlla hayalimdeki klavye Samsung netbooktaki N150 modelindeki sessizlikte ve tus takımına sahip bir klavye hala bulamadım tavsiye lütfen Frisbydeki ışık olayı süperdi ah keske birde tuslar güzel bassaydı ya... tavsiye arkadaslar. _____________________________ -
Konu cok eski ama halen aramalarda googlede yerini muhafaza etmis bir konu :) Kisa bir sure once ben de sessiz klavye yazip da arama yapip deneyimlerini paylasanlari gormek icin nette hummali bir arastirma icine girdim. Acikca soylemek gerekirse sessiz oldugu iddia edilip yazilan markalarin coguna bizzat gidip teknoloji marketlerde bakinca bunlari oneren arkadaslarin kulaklarinda sorun oldugu kanaatine vardim!!! Gece takur tukur ses cikaran bir klavye nasil olur da ayni kategoride yer alir?? Sessizlikten kastimiz zaten geceleri olan magduriyeti gidermek :)
Misafir geldiginde yan odadakilerin klavye sesinden homurdanmamasi, annenizin desibel rekoru kirabilecek azarlamasiyla karsilasmamak,ayni odada kalmak zorunda oldugunuz arkadaslarinizin o sesten rahatsiz olmamasi vs vs ornekler cogaltilabilir. En az sese sahip olan klavyeyi bulmak icin bir gunumu ozel olarak ayirdim..
Yil 2012... Aylardan Ocak.. O zamanlardan sonra cikanlar beni baglamaz :D Bu yazi da eskiyecek cunku sonradan bana daha sessizi var demeyin :)
Arkadaslar klavyenin sessiz olmasi kadar rahat yazi yazabilme zevkini verbilmesi de onemli! Tus dizilimi, enter tusunun buyuklugu,tuslarin aralıklari veee FIYATI :) Tum bu ozellikler dikkate alindiginda ;
-Oyun oynarken yon tuslari sizi rahatsiz etmeyecek kadar ayrık ve rahat
-Yeteri kadar multimedia tuslari olan
-Enter tusu buyuk (kucuk olunca sinir oluyor insan,Netten resimlerine baktiginizda resimlerde kucuk gorunuyor ama degil klavyeyi kullaniyorum kocaman bir enter tusu var gonlunuz rahat olsun :) )
-Back Space tusu uzun (Enter tusunun ustunde,onun da kucuk olmasi alismayanlar icin sıkıntı olabiliyor ama bu klavyede tam istedigimiz gibi)
-COOKK SESSIZZZ (Laptop klavyelerindeki sessizligin aynisi diyebilirim. Ben daha sessiz buldum hatta. Hatta 10 kadar kisi ile ayri evlerde ve mekanlarda test edilmistir :) )
-FIYATI MAKUL !!! (Arkadaslar 25 TLye almistim daha ucuz yada 3-5 lira daha pahaliya bulabilirsiniz, aranilan ozelliklere gore cok iyi bir fiyati var, o 100 kusuru gecen abartili tavsiyelerdeki gurultu makinalarina oranla fiyati harika)
-Guzel bir tasarimi olan
-Beyaz ve siyah renk cesidi bulunan bir klavye... Modelini ve markasini yazayim artik yoksa kufur yiyecegim gibime geliyor
GoldMaster K-807
Evet.. Alin.. Deneyin.. Bana buradan bir duaniz yeterli olacaktir :) Benim cocuk klavyeyinin tuslarina vura vura bir hal etmesine ve surekli dusurmesine ragmen halen ayni sessizligini koruyan gayet guzel bir klavye.. Deneyenler bana dua edecekler... Soyledigim bu model kablolu. Kablosuzlarda arastir derseniz lazim olursa gider onu da arastiririm ama bunu bulunca kablosuzu aklima hic gelmedi :)
Sessiz geceler :))_____________________________ Bir_Tebessum
-
bana da lazım _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler