Şimdi Ara

KASA ÖNERİSİ ARKADAŞLAR KABLO SAKLAMA YERİ OLAN ORTA SEVİYE KASA İÇİN TAVSİYE İSTİYORUM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar rebel9 pro kasa almayı düşünüyorum kablo toplama alanı vs. var 69$+kdv fiyatı war gözüme çarpan arkadaşlar bana önerebileceğiniz ürün marka varmı bu bütçelerde. mesela cooler master yada başka bi marka. benim güç kaynagının kabloları moduler değil ve hava sirkülasyonu yok denecek seviyede. güç kaynagı kabloları da flexy kaplı olduğundan normalden fazla yer kaplıyor. lütfen bana karar vermem için yardım edin.....!
    Q 6600
    ASUS P5-K-SE ANAKART
    OCZ PLATİNUM 2X1 1066
    ZOTAC GTS 250 EKRAN KARTI
    US ROBOTİCS Wİ-Fİ KART
    X-Fİ EXTREME MUSİC SES KARTI
    SEAGATE 500 GB 32 MB CACHE HDD
    ASUS LİGHTSCRİBE DVD RW ( 2 ADET) (IDE)
    COOLER MASTER İŞLEMCİ SOGUTUCU
    LOGİTECH Z-5500 HOME THEATRE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain caveman -- 25 Aralık 2010; 21:37:04 >

Orijinalden alıntı: Yusuf Erturan

fiyat aralığı nedir hocam?
    Bak Sharkoon Rebel 9 hem ucuz hem de kablo saklama yerleri var

http://www.sanalmarketim.com/urun/c2527c2c9b6aa46584f4edf4c773affc/SHARKOON-Rebel-9-Pro-Eco-%28PSU-YOK%29

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Bak Sharkoon Rebel 9 hem ucuz hem de kablo saklama yerleri var

http://www.sanalmarketim.com/urun/c2527c2c9b6aa46584f4edf4c773affc/SHARKOON-Rebel-9-Pro-Eco-%28PSU-YOK%29

Alıntıları Göster
    @***CoNDoR***

Arkadaş zaten rebel9 almayı düşünüyorum, farklı öneri var mı diye soruyor.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

@***CoNDoR***

Alıntıları Göster
    dark knight öneririm ben...
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-knight-hotswap-disk-yuvali-ve-usb-3-0-destekli-oyuncu-kasasi.html
    Ryzen 7 5700x BF 2330PGS 4.8 ghz 1.300v || Gigabyte B550 Aorus Pro Ac || Team T-Force Xtreem argb 2x8gb 3600mhz cl16 || Sapphire RX7600 Pulse|| || Kingston Fury Renegade 1TB 7300/6000MB/s || Xpg sx8200 pro 256gb || James Donkey JD960 || Deepcool AK620 Dark Zero Air Cooler || Seasonic M12 II Bronze Evo Edition 620W || Deepcool Ch560 Mesh || Logitech g213 prodigy || Logitech g102 prodigy || Logitech z625 200rms 400w peak || Acer VG240Y 144hz 1ms|| OnePlus 9 Pro 12/256gb 5G||

• quote:

@***CoNDoR***

Direkt başlığı okuyup cevap yazdım Normaldir uykusuzluk

quote:

@***CoNDoR***

Direkt başlığı okuyup cevap yazdım Normaldir uykusuzluk

Alıntıları Göster
    Güç kaynağı olanlar için kullandığım Strike X'i tavsiye ederim. Kablo toplayıcı kelepçeleri var.
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-strike-x-mesh-pencereli-mid-tower-kasa.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madronom -- 27 Aralık 2010; 22:01:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ucuz kasa tavsiyesi. Yardım :)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madronom

Güç kaynağı olanlar için kullandığım Strike X'i tavsiye ederim. Kablo toplayıcı kelepçeleri var.
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-strike-x-mesh-pencereli-mid-tower-kasa.html

Alıntıları Göster
    bütçe yetiyorsa rc 692
    yetmiyorsa dark knight yada rebel

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-rc-692-pencereli-bilgisayar-kasasi-cm-690-ii.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

bütçe yetiyorsa rc 692
    yetmiyorsa dark knight yada rebel

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-rc-692-pencereli-bilgisayar-kasasi-cm-690-ii.html

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aerocool mu dark knight mı yoksa sharkoon kasamı ?? çok kararsız kaldım yha yarın iyica araştırıcam ve birini alacagım. :S hepsi güzel kasalar. off off .. nasıl secim yapacagım bilmiyorum. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: captain caveman

arkadaşlar aerocool mu dark knight mı yoksa sharkoon kasamı ?? çok kararsız kaldım yha yarın iyica araştırıcam ve birini alacagım. :S hepsi güzel kasalar. off off .. nasıl secim yapacagım bilmiyorum. :(

çıkabiliyorsan

çıkamıyorsan

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-knight-hotswap-disk-yuvali-ve-usb-3-0-destekli-oyuncu-kasasi.html

o da olmaz en ucuzu dersen

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

çıkabiliyorsan

çıkamıyorsan

o da olmaz en ucuzu dersen

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sharkoon rebel 9 almaya karar verdim ve aldım. kasayı inceleme fırsatım oldu we kasanın malzemesi çok kaliteli. arkadaşlar konu açtıktan sonra söz verdiğim gibi aldığım kasanın yorumlarını ve fotoğraflarınıda ekliyorum..sharkoon rebel9 pro kasa gercekten fiyat performans olarak çok iyi. aslında werimliligi de çok iyi kasanın ön panelin arkasında 12 cm kasa fanı yuvası ve toz filtresi mevcut.
    kasanın üst tarafına 12 cm veya 14 cm fan baglanabiliyor ilk öncelikle. yan kapakta 2 adet 12 cm fan yuvası mevcut. güc kaynagını kasanın alt kısmında olması gayet güzel olmuş güç kaynagının alt tarafında titreşimi önlemek amacıyla yumuşak lastik tamponlar eklenmiş kasanın arkasında external sıvı sogutma giriş çıkışı yapılmış hdd mizi titreşim önleyici plakalarla montaj yapabiliyoruz.
    kasamızda kablo saklama yerleri mevcut ve oldukça yeterli. ben kasa alacaktım inceleme yapıyordum. bu ürünü gördüğümde dikkatimi çekti. ve bütçem kısıtlı oldugu için pahalıya da kaçamazdım aldım. iyiki de almışım. çünkü beklentilerimi fazlasıyla karsıladı. eski kasamın içersinde kablo toplama alanı mevcut degildi ve kasamın içinde hava sirkülasyonu yoktu. ben bu amacla kasa almak istedim ve aldıgım kasa beklentilerimin üzerinde cıktı.
    kasanın üzerinde power reset 2 adet usb port 1 adet e-sata bağlantı ve mikrafon kulaklık cıkışı var.
    kasa içine elimde daha öncedende bulunan üç renkli katot ta ekleyince daha da güzel oldu.

Özellikler:
    Midi ATX kasa 0,6 mm SECC
    Tamamen Siyah Fabrika Boyası İç Yapı
    9x 5.25" sürücü yuvası (6x harici)
    Üstte 2x USB2.0, 1x eSATA, 1x kulaklık ve 1x mikrofon bağlantısı, güç ve reset tuşları
    Eklenti kartları için 7 slot
    Hava girişli plastik ön panel, kapaklar mesh tasarımlı
    Optik sürücüler için hızlı bağlantlı aparatları, soğutucu arka plakası açıklığı
    Optik Sürücülerde Vidasız Bağlantı olanağı.
    5.25" sürücü yuvasına HDD bağlama (Kutu içinden çıkan aparatlarla)
    2 sıvı soğutma açıklığı
    Kablo toplama sistemi
    Boyutlar: 455 x 202 x 440 mm (U x G x Y)
    Ağırlık: ~6 kg
    Fan yapısı:

Ürünle Birlikte Standart Olarak Sadece 1 Adet GELID Silent 12 PWM Fan verdiler. Fan Kutu içerisinde paketiyle geldiğinden kasanın istediğiniz bölümüne (Üst, Yan, Arka, Ön) Takabilirsiniz.

KASA ÖNERİSİ ARKADAŞLAR KABLO SAKLAMA YERİ OLAN ORTA SEVİYE KASA İÇİN TAVSİYE İSTİYORUM ?

• quote:

arkadaşlar sharkoon rebel 9 almaya karar verdim ve aldım. kasayı inceleme fırsatım oldu we kasanın malzemesi çok kaliteli. arkadaşlar konu açtıktan sonra söz verdiğim gibi aldığım kasanın yorumlarını ve fotoğraflarınıda ekliyorum..sharkoon rebel9 pro kasa gercekten fiyat performans olarak çok iyi. aslında werimliligi de çok iyi kasanın ön panelin arkasında 12 cm kasa fanı yuvası ve toz filtresi mevcut.
    kasanın üst tarafına 12 cm veya 14 cm fan baglanabiliyor ilk öncelikle. yan kapakta 2 adet 12 cm fan yuvası mevcut. güc kaynagını kasanın alt kısmında olması gayet güzel olmuş güç kaynagının alt tarafında titreşimi önlemek amacıyla yumuşak lastik tamponlar eklenmiş kasanın arkasında external sıvı sogutma giriş çıkışı yapılmış hdd mizi titreşim önleyici plakalarla montaj yapabiliyoruz.
    kasamızda kablo saklama yerleri mevcut ve oldukça yeterli. ben kasa alacaktım inceleme yapıyordum. bu ürünü gördüğümde dikkatimi çekti. ve bütçem kısıtlı oldugu için pahalıya da kaçamazdım aldım. iyiki de almışım. çünkü beklentilerimi fazlasıyla karsıladı. eski kasamın içersinde kablo toplama alanı mevcut degildi ve kasamın içinde hava sirkülasyonu yoktu. ben bu amacla kasa almak istedim ve aldıgım kasa beklentilerimin üzerinde cıktı.
    kasanın üzerinde power reset 2 adet usb port 1 adet e-sata bağlantı ve mikrafon kulaklık cıkışı var.
    kasa içine elimde daha öncedende bulunan üç renkli katot ta ekleyince daha da güzel oldu.

Özellikler:
    Midi ATX kasa 0,6 mm SECC
    Tamamen Siyah Fabrika Boyası İç Yapı
    9x 5.25" sürücü yuvası (6x harici)
    Üstte 2x USB2.0, 1x eSATA, 1x kulaklık ve 1x mikrofon bağlantısı, güç ve reset tuşları
    Eklenti kartları için 7 slot
    Hava girişli plastik ön panel, kapaklar mesh tasarımlı
    Optik sürücüler için hızlı bağlantlı aparatları, soğutucu arka plakası açıklığı
    Optik Sürücülerde Vidasız Bağlantı olanağı.
    5.25" sürücü yuvasına HDD bağlama (Kutu içinden çıkan aparatlarla)
    2 sıvı soğutma açıklığı
    Kablo toplama sistemi
    Boyutlar: 455 x 202 x 440 mm (U x G x Y)
    Ağırlık: ~6 kg
    Fan yapısı:

Ürünle Birlikte Standart Olarak Sadece 1 Adet GELID Silent 12 PWM Fan verdiler. Fan Kutu içerisinde paketiyle geldiğinden kasanın istediğiniz bölümüne (Üst, Yan, Arka, Ön) Takabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    .

• quote:

.

Alıntıları Göster
    .

• quote:

.

Alıntıları Göster
    hayırlı uğurlu olsun...
    Ryzen 7 5700x BF 2330PGS 4.8 ghz 1.300v || Gigabyte B550 Aorus Pro Ac || Team T-Force Xtreem argb 2x8gb 3600mhz cl16 || Sapphire RX7600 Pulse|| || Kingston Fury Renegade 1TB 7300/6000MB/s || Xpg sx8200 pro 256gb || James Donkey JD960 || Deepcool AK620 Dark Zero Air Cooler || Seasonic M12 II Bronze Evo Edition 620W || Deepcool Ch560 Mesh || Logitech g213 prodigy || Logitech g102 prodigy || Logitech z625 200rms 400w peak || Acer VG240Y 144hz 1ms|| OnePlus 9 Pro 12/256gb 5G||

• Hayırlı olsun hocam :) nerden kaça aldın?
  • quote:

Hayırlı olsun hocam :) nerden kaça aldın?
    Hayırlı Olsun

Orijinalden alıntı: Bionic.

Hayırlı Olsun

Alıntıları Göster
    çok sağolun arkadaşlar kasa gercekten tahminimden cok daha güzel oldu. 125 tl ye aldım. kasa almak isteyenlere tavsiye edebilirim.

çok sağolun arkadaşlar kasa gercekten tahminimden cok daha güzel oldu. 125 tl ye aldım. kasa almak isteyenlere tavsiye edebilirim.

Alıntıları Göster
    işlemci sogutucusun tam olarak markası nedir acaba boyutları benim kasaya uyarmı soruyorum

Orijinalden alıntı: yigidoumit

işlemci sogutucusun tam olarak markası nedir acaba boyutları benim kasaya uyarmı soruyorum

cooler master . arkadasımdan aldım model sorarsan bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: yigidoumit

cooler master . arkadasımdan aldım model sorarsan bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.