AVS Converter trial mi ? Bende ki nin ömrü vefa etmedi çok ta gerekiyor kullandım. Nikon S5 makinam Quick formatında video kayıt yapıyor AVS ile istediğim gibi değiştirebiliyordum.. Ellerin dert görmesin.
Arkadaşlar benim video Quick Time formatında çekim yapıyor ve Movie Maker ile düzenleyemiyorum. Bu geçişi yapabilecek ücretsiz bir Converter var mı?
Puma Video Converter 2.32 programı eklenmiştir.
İyi Forumlar...
eline emeğine sağlık hocam ama eklediklerini edit yapıp ilk postuına koyarsan çok daha güzel olur konunu sayfaları uzadıkça karışıklık olmaz...
quote:
Orjinalden alıntı: nerazzuri
eline emeğine sağlık hocam ama eklediklerini edit yapıp ilk postuına koyarsan çok daha güzel olur konunu sayfaları uzadıkça karışıklık olmaz...
Zaten öyle yapıyorum.Dikkat edersen bütün programların ilk mesajda verildiğini görürsün.
ellerine sağlık rietvelt birşey sorucam videolarımızın istediğimiz yerlerini çıkartıp birleştirebileceğimiz dosya biçimi çevirebileceğimiz ücretsiz burdakilerden veya başka hangi yazılımı önerirsin
quote:
Orjinalden alıntı: hupunu
ellerine sağlık rietvelt birşey sorucam videolarımızın istediğimiz yerlerini çıkartıp birleştirebileceğimiz dosya biçimi çevirebileceğimiz ücretsiz burdakilerden veya başka hangi yazılımı önerirsin
Ne yazıkki bu tarz programların ücretsiz olanını bulmak zor.Ama bulursam vericem.Söz...
quote:
Orjinalden alıntı: Rietveld
quote:
Orjinalden alıntı: hupunu
Ne yazıkki bu tarz programların ücretsiz olanını bulmak zor.Ama bulursam vericem.Söz...
tamam bekliyorum
MyVideoConverter 1.26 programı eklenmiştir.
İyi Forumlar...
Oldukça zamanını almış olmalı. Eline emeğine sağlık. Sağolasın.
sonsuz tebrikler sana
@Rietveld sen iyi bir tatili hakettin hergün bin bir başka program gerçekten teşekkürler
yeni programlar sayesinde bu konu çok daha güzel bir hal aldı
yukarıdaki programlar için öncelikle teşekkürler... çok işime yarayacak..
bu arada ilgililer için bir soru(nu)m var. işin hikayesi:vestelin 80 gblık hafızalı dvd-r ını (forumdakilerin tavsiyesi üzerine) aldım. dvd ye kaydettikten sonra bunları vcd formatına çevirmek istiyom. ..buraya kadar normal.. herkes of cours diyor tahminim.. ama sorum şu (ona göre bilgisayara dvd-r alacağım, LG 90 YTL dediler); dvd de 4,7 gblık 50 dakikalık bir görüntü, vcd formatına çevrilince kaç cd lik yer kaplar.. görüntü kalitesi çok değişiyor mu? bi defa bulaştık bu illete.. sonuna kadar varım artık (biraz masarifi çok olacak emme. katlanacaz)..
Advanced X Video Converter 4.3.6.6 programı eklenmiştir.
İyi Forumlar...
Power Video Converter programının 1.5.21 sürümü çıkmıştır.Linkini güncelledim.
İyi Forumlar...
ImTOO AVI MPEG Converter 3.1 programı eklenmiştir.
İyi Forumlar...
HAs olmuş gardaş:)
Arial Audio Converter 2.3.31 programı eklenmiştir.