Şimdi Ara

Ses Sistemi İçin Gerekli kablo v.smalzemeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba az önce kicker comp 12 siparişi verdim. Aracımda 2 takım phonocar mid-bas mevcut. Sub ve midleri JBL 755,6 anfiye bağlayacağım. Bunun için gerekli kablo vs.RCA ne gerek.

ben bi yere sordum

3 Adet Rca Kablo
    5 mt. Power Kablo
    1 Ad. Power Sigorta
    18 Mt. Hopörler kablo

hepsi için 121 YTL fiyat biçildi nasıldır ASS markaymış ?

• çok bilen arkadaşlar var yardımcı olurlar
  • üstadlar hani nerdesiniz yaww
  • A.S.S. iyidir,fiyata montaj dahil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MB QUART

A.S.S. iyidir,fiyata montaj dahil mi?

yok kardeş direk internetten sipariş edecem işte peki bu koblolar yeterlimi eksiği artısı bişi varmı
  • @MB QUART

Anfim 755,6 olacak + Kicker COMP 12 sub + 2 Takım Phonocar Mid Bas var Teyp 6850 bunların bağlantısı için ne kablolar gerek
  • yukarıda yazmışsın zaten..power kablosu 4awg olacak,sigorta 60 amper olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • he tamam yukarıda ki yazdığım kablolar sigorta filan başka bişi gerekmicek sanıyorsam.peki bunlara verilen 121YTL fiyat nasıldır uygunmudur?

50 yTL' ye bağlatacam bursada ses sistemleri yapan tanıdık bi işyerine
  • bağlatacağın yerden de fiyat al önce,kabloları da oradan alırsan daha ucuza yaptırabilirsin..
  • hiçbirzaman hiçbi ürünü markaya göre kıyaslamayaın çoğu marka alt seri ürünlerini çinde yaptırıyor genelininde kalitesi yok tabi ona göre değerlendirin
  • msn ye ekledim kablo ve rca lar için.
    bu arada verilen fiyat çok en azından kablolama iç fazla geldi bana
    oto müzik in dediklerinide dikkate almanı tavsiye ederim.artık çoğ firma alt hatta orta serilerini çinde yaptırıyorlar.insanlarda markasına bakıp büyük bi yanılgıya düşüyorlar
  • az önce bizim mahallede bu işlerle uğraşan ses sistemleri yapan işyeri var oraya gittim tanıyor zaten mahalle insanı 150 liraya bağlar yaparım dedi..

cadence kablo kiti kullanıyor. kablolar+işçilik = 150 lira dedi
    kabin = 70 lira dedi kabine çok mu dedi acaba 30cm lik
  • quote:

Orjinalden alıntı: sprachen

az önce bizim mahallede bu işlerle uğraşan ses sistemleri yapan işyeri var oraya gittim tanıyor zaten mahalle insanı 150 liraya bağlar yaparım dedi..

sıradan bir kabine 70 dediyse çok demiş..30cm portlu,keçeli kabinler 40 liraya satılıyor..

cadence kablo kitleri çok pahalı değil,malzemeden fazla işçilik istemiş ama işini düzgün yapan bir yerse 150 uygun bir fiyat..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MB QUART

quote:

Orjinalden alıntı: sprachen

az önce bizim mahallede bu işlerle uğraşan ses sistemleri yapan işyeri var oraya gittim tanıyor zaten mahalle insanı 150 liraya bağlar yaparım dedi..

sıradan bir kabine 70 dediyse çok demiş..30cm portlu,keçeli kabinler 40 liraya satılıyor..

cadence kablo kitleri çok pahalı değil,malzemeden fazla işçilik istemiş ama işini düzgün yapan bir yerse 150 uygun bir fiyat..

valla kabin 30cm lik portlu kırmızı halıfilex gibi bişi kaplı güzel bir şeye benziyor.

işçiliği nedir ne değildir bilmem mahalle insanı bi sorun çıksa yapışırım yakasına diye düşünüyorum cadence kitleri pahalı olmasa bile kalite olarak nasıldır?

• cadence kitler fena değildir,çok ta kaliteli değildir ama iş görür..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.