Şimdi Ara

ses sistemi için tavsiye ve öneri midrange mi koaksiyel mi ? hangisi tesisat kablosu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle ses sistemi işinden pek anlamıyorum kabaca bilgim var aracıma ses sistemi yapmak istiyorum hiçbir yeri kesmeden biçmeden vida atmadan bir sistem oluşturmak istiyorum aracım nissan qashqai 2008 kapı hoparlörü 16 cm üstünde halen fabrikanın koyduğu hoparlörler bulunmakta öncelikle aracımın sadece 4 kapıdaki hoparlör değiştirip 1 adet bagaja bas koymak istiyorum başka extra birşey istemiyorum

daha bu gün kargodan gelen siparişim elimdeki anfim bu

www.jameson.com.tr
    Jameson - Product Detail
    https://www.jameson.com.tr/urunler/o/usa50005/139

aracın üzerindeki 10 inçh multimedia android teyp bulunmakta

trendyol.com
    Navicars Nissan Qashqaı Android Carplay Multimedya Navigasyon Kamera Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/navicars/nissan-qashqai-android-carplay-multimedya-navigasyon-kamera-p-231453602?boutiqueId=61&merchantId=269608

anfi henüz kutusunda paketinde bekliyor kapılara alacağım hoparlörler konusunda kararsız kaldım uzun ömürlü bir şey yapmak istiyorum sürekli değiştirmek istemiyorum bu sebepten dolayı aracın orijinal hoparlör kabloları olsun orijinal tesisatı olsun kesinlikle kesip biçme yaptırmayacağım sıfırdan 4 kapının hoparlör kablosu hepsini bagaja çektireceğim orijinal tesisatı boşta hazır bekleyecek buradan yola çıkarak bana aküden çekilecek olan elektirik kablo tesisatı ve kapı içi hoparlör kablosu tesisatına ihtiyacım var önerilerinize açığım

almayı düşündüğüm hoparlör ler

www.n11.com
    Oto Mıdrange 16Cm 300W Kapaklı 2 Adet Jameson Jmd-62 Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/oto-midrange-16cm-300w-kapakli-2-adet-jameson-jmd-62-7935548#unf-review

• Bütçe Nedir 10.000₺ mi belirtirseniz 4 hoparlör ve SUB önerisi yapabilirim.

• thehook T kullanıcısına yanıt

yok hocam o kadar bütçem yok amfimi aldım üsteki mesajımda link bıraktım almak istediğim

hoparlör bunlara karar verdim bütçem max 4 5 bin tl

Jameson Jw-120 30 Cm Subwoofer Bas Kabinli 1000 Watt 250 Rms

• Aracın 16 cm olan hoparlör yuvalarına Pioneer TS-1675v2 ya da v3 öneririm. Tizleri de içindedir. Güzel temiz ses verir.

• almayı dusundugun coaxıal degıl mıdrange onun crossoverı twıterı olmadan muzıktekı cogu frekanslar kaybolacak zaten kalıte olarakta uzerındekılerden bıle kotu bosa masraf yapıyorsun bırde onları anfıye gıreceksın dusunemiyorum . hertz audıson alpıne kenwood vs kalıtelı hoparlor almadıktan sonra hıc ugrasma sıstemle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 3 Haziran 2023; 15:56:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.