Şimdi Ara

Kare Plaka Çıkartma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;

    Geçtiğimiz ay sıfır Mini Cooper Cabrio satın aldım. Plaka işlemlerini yetkili satıcı halletti ancak ısrarla aracıma kare plaka istediğim halde güya trafik şubede kare sac olmadığı için araç dikdörtgen plaka olarak geldi.

    Şimdi ben yeniden şubeye gitsem masrafını yapsam bende dikdörtgen plaka varken kare basarlar mı? Dikdörtgenleri geri versem yani? App plaka yaptırmak istemiyorum da o nedenle soruyorum.

    Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bunu sizin değil aldığınız yerin halletmesi gerekirdi, özellikle belirtmediniz mi?
  • Kare app al. 40 lira civarında uğraşma hiç trafik şube ile.
  • Belirttim aldığım firma borusan'a bağlı hatta ancak trafik şubede kare sac kalmadığı için dikdörtgen verildi diye açıklama yapıldı.

    İşte araca o kadar para veriyorsun satıncaya kadar şöyle yaparız böyle yaparız, parayı aldıklarında müşteri memnuniyeti adına birşey kalmıyor. Koca firma bana kare plaka yaptıramıyor arkadaşlar söz verdiği halde :) gülüyüm mü bilemedim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal plakaları çıkart bagaja koy, app plakayı orjinal plaka ile aynı yazı biçiminde olacak şekilde yaptır, cemiyet mührünü bastır tak gitsin, trafikte polisler dikkat etmiyor yazı biçimi normal olunca ben öyle kullanıyorum şuan misal.
  • Teşekkürler, öyle yapmayı düşünüyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

    Orjinal plakaları çıkart bagaja koy, app plakayı orjinal plaka ile aynı yazı biçiminde olacak şekilde yaptır, cemiyet mührünü bastır tak gitsin, trafikte polisler dikkat etmiyor yazı biçimi normal olunca ben öyle kullanıyorum şuan misal.

    cemiyet muhurunu nasil bastirabiliriz? ben de bundan 2 ay once 320i aracima ozgorkey izmirde kare plaka cikartmalarini istedim. bana da trafik subenin elinde olmadigini, zaten 320i lerin arka tamponuyla kare plakanin uyumlu olmadigi gibi bir bahane uydurdular. Halbuki biliyorum ki uyumlu. fakat normal plakalar takildiktan sonra baktim cok temiz takmislar ve yazi tipi de hosuma gitti, onceki aracimdan farkliydi benim de hosuma gitti hic ugrasmadim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARC118i -- 31 Ağustos 2016; 13:14:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.