Şimdi Ara

Ses geçirmeyen kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yan daireden sürekli ses geliyor. Ders çalışırken rahatsız olduğum için Sadece ses geçirmeyen kulaklık almayı düşünüyorum. Bunlar gerçekten de işe yarıyor mu ve bir kaç saatlik kullanım için uygun mudur bilgisi olan var mı ? 30 lira gibi fiyatları var bu sitede ki bir örnekhttps://www.avansas.com/maxsafety-maxse1310-kulaklik-27-desibel-p-65371?gclid=Cj0KCQjw-Mr0BRDyARIsAKEFbecmgXP75WrFnoC95uimjuox_e-f2X_1icmukKBFcr5wQBt1jPnHbjgaAg16EALw_wcB

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• BURASI YKS FORUMU YKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  • Hyper1001 H kullanıcısına yanıt
    Neden sinirleniyorsun azizim ? Sana karşı bir yanlışım mi oldu ? Olduysa kusura bakma. YKS forumu okuduğunu biliyor ve ben de YKS ye hazırlanıyorum. Farkındaysan ders çalışırken rahatsız olduğumu belirttim. Buraya açmanın sebebi ise belki kullanan vardır diye ders çalışırken.

• alma bence taktıktan bi süre sonra kendini aptal gibi hissediyorsun aşırı derecede soyutluyor bu iyi bir şey değil
  • Buraya kulaklık konusu açamazsın. Şikayet ettim konunu gördüklerinde kaldırırlar. Sen ve senin gibiler yüzünden yks bölümü çöp oluyor.
  • Hyper1001 H kullanıcısına yanıt
    Çok nazik ve kibar birisisin teşekkürler bu davranışından dolayı açtığım için üzgünüm. Konuşma üslubunu biraz değiştir biraz daha nazik ol. Ben sana nasıl cevap verdim sen nasıl cevap veriyorsun. Sen ve senin gibiler falan nasıl konuşuyorsun böyle.

• Cles kullanıcısına yanıt
    Ama ses rahatsız ediyor beni ne yapacağımı şaşırdım adeta duvara vuruyorum adam yine ses yapıyor evine de gitmek istemiyorum. Saatlerce kullanmam zaten çok ses yaptığı aralar takarım zaten 1 saatte bir de mola veririm çok şey yapmaz galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnşaat malzemeleri satan yerde vardır ben böyle bir şeyi Ömer Faruk doğru diye birinin youtube kanalinda görmüştüm

• Destek çıktığın için sağ olasın 🙂 7.11.13 sayısını biliyorum hoca ezberleyin demişti özel bir sayı demişti 1001 🙂 yoksa sende mi Selim hoca izledin 🙂

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyper1001

BURASI YKS FORUMU YKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
    Lan oğlum boş yapmayın adam ciddi bir soru sormuş ne kadar tahammülsüzsünüz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TYT çalışıyorum şuan 2021 için hazırlanıyorum Allah'ın izniyle AYT için. Behzat hoca dinlemeyin düşünüyorum ben de 🙂 nasıl Mikail mı Behzat mı sence 🙂

• Ya şimdi para göz ayini falan bı kenara bırakalım niye öyle diyorum çünkü birisi bana hesabını hediye etti yani elimde ücretsiz AYT var 🙂 bu durumda ne dersin peki ?

• Çok şükür hiç senin gibi birisi olmadım. Bir velet ile böyle bir tartışmayı daha fazla devam ettirmeye gerek yok. Kolay gelsin hepinize ben zaten konuyu şikayet ettim geri kalan yetkili kişilerde.
  • bu kulaklıklar çok işe yaramıyor denemiştim anca profesyonelleri iş görüyor.. 27 desibel nütüphanedeki fısıltı sesi gibi düşünebilrsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.