Şimdi Ara

Kulaklık ve mikrofon ayırıcı kablo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kulaklık ve mikrofon ayırıcı kablo

    Şu resimdeki gibi bir kablo aldım masaüstü bilgisayarda kulaklığımı kullanabilmek için fakat mikrofon kalitesini çok düşürdü, ayrıca sol veya sağdan gelen sesleri ayırmıyor, ses tamamen soldan da gelse sağdan da gelse iki taraftan da ses veriyor. Kaliteli bir şey arıyorum kullanan varsa önerisini istiyorum.



  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Sol ve sağ sesleri ayırabiliyor mu ?
  • Bence böyle bir ayırıcı istiyorsan Türkiye'den alma. Çünkü hepsi bu model ve 20 TL civarında. Ben aynı fiyata Aliexpress'ten aldım ve sorunsuz kullanıyorum. Ses stereo ve kalitede düşme olmuyor, hem kulaklık hem mikrofon tarafında. Tavsiye ederim.

    Aliexpress linki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trkgncr

    Bence böyle bir ayırıcı istiyorsan Türkiye'den alma. Çünkü hepsi bu model ve 20 TL civarında. Ben aynı fiyata Aliexpress'ten aldım ve sorunsuz kullanıyorum. Ses stereo ve kalitede düşme olmuyor, hem kulaklık hem mikrofon tarafında. Tavsiye ederim.

    Aliexpress linki
    Konuyu tekrar hortlatmış oldum ama önemli birkaç sorum olacak.
    @trkgncr Tavsiye etmiş olduğunuz ürü hala kullanmakta mısınız? Kalitesi dayanımı iyi midir? Dip ses, cızırtı problemi yaşadınız mı? Erkek jackları PC ye takarken temassızlık problemleri oldu mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The25baba25 -- 20 Haziran 2020; 15:57:8 >
  • The25baba25 T kullanıcısına yanıt
    Ali'den Venton marka bir kablo almıştım ben. Hala kullanıyorum. Dip ses var ama benim anakarttan, onu jullanmayinca da oluyor. Bir de jakları da şöyle iyi, bir kulaklığımı direkt kasanın ön girişine taktığımda tam oturmamaya başladı. Ucuna bunu takıp kullandığımda hiç sıkıntı olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için sağolun. Benim şu an MSI GE70 2PC laptobum sanalmarketimden almıştım zamanında yanında hediye olarak Plantronics Gamecom 380 kulaklık hediye ettiler. Kulaklığı 5 sene kadar kullandım ama artık hoparlör kablosunun jack ile bağlantı noktasında temassızlık sorunu (yani kablo ya da lehimlerde kopmalar) yaşatmaya başlattı.

    Tamiri ile uğraşmak istemedim bu yüzden Vatan Bilgisayar'dan LOGITECH G332 SE ürününü aldım. Kulaklığın kendisi tek jack ama için bahsedilen splitter parça kutudan çıkıyor.
    Kulaklık ve mikrofon ayırıcı kablo
    Ama problemim şuydu Logitech in kendi adaptörünün mikrofon ve hoparlör jackları nedense tam oturmuyor benim laptobun yuvalarına ve de adaptörün jackleri altın kaplamalı da değil bu da ayrı bir rezillik söz konusu. Eski kulaklığın jackları tam kalınlıkta ama bu kulaklığın yanında gelen jackler birazcık ince gibi geldi.

    Ben de sizin vermiş olduğunuz linkteki BBO Modeli olan kabloyu almaya iyice ikna oldum ve bu satıcı olsun diğer satıcılar da olsun bu ürün ile ilgili kullanıcı yorumları bayağı olumlu.

    Cevabınız için sağolun ekleyecek bir şeyleriniz varsa çekinmeyin. Ürünü sipariş edip geldiği zaman da buradan deneyimlerimi de paylaşırım almak isteyenler için bilgi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The25baba25 -- 20 Haziran 2020; 22:3:26 >
  • @faruk_17 Hesabım özel mesajlara kapalı dostum. Son attığım postta da belirttiğim gibi geldiğim zaman deneyimlerimi paylaşacağım. Daha şipariş edeli 1 hafta anca oldu bekliyorum bende gelmesini umarım gelir. 😐
  • The25baba25 T kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam. Tahmin ettim hemen gelmeyeceğini de bir ihtimal sorayım dedim. Hemen gelsin istediğim için şu linkteki ürünü aldım ben;

    https://www.amazon.com.tr/Alfais-Kulakl%C4%B1k-Mikrofon-%C3%87oklay%C4%B1c%C4%B1-Splitter/dp/B07R77LR2J

    Geldikten sonra ben de buraya yazarım nasıl bir şey olduğunu, toplu şekilde kablolar hakkında yorumlarımız durmuş olur.

    EDİT: Kabloyu amazondan cumartesi günü sipariş ettim, bugün yani pazartesi sabahı geldi. Kabloda hiçbir sorun yok. Seste herhangi bir kayıp olduğunu da düşünmüyorum. Varsa da fark edilecek kadar değil. Kaliteli bir şey gibi ama tabi ne kadar dayanır bilmiyorum. Benim yorumum bu kablo için iyi yönde, alınıp kullanılabilir. Kablo bozulursa da ayrıca editlerim bu mesajı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk_17 -- 29 Haziran 2020; 19:54:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle garip gurup adaptörleri almayıııın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, 20 Haziran'da Aliexpressten siparişini vermiş oldğum 2 adet BBO model VENTION Kulaklık Ayırıcı 9 Temmuz tarihi ile elime ulaşmış bulunmaktadır.

    İki adet almış olduğum ürün kendi poşeti ile gönderildi. Karton kutusunda değil tahminim kargo gönderimindeki masrafı düşürmek. Ve de iki adet ürünün toplam fiyatı 44.70₺ kuruş sonucu adamlar ücretsiz takipli kargo ile göndermişler. Normal de tek bir tane alınca ücretsiz takip edilemeyen kargo ile göderimini sağlıyorlardı. Aşağıya bendeki ürünün resmini bırakıyorum. Son olarak gelen pakete çıkan vergi 15.64₺ idi.

    Kulaklık ve mikrofon ayırıcı kablo

    Daha öncede bellirttiğim üzere LOGITECH G332 SE GAMİNG HEADSET için bu ayırıcıyı aldım kendi orijinal ayırıcı kablosu laptobun girişlerinde temsassızlık sonucu etkili çalışmıyordu. Şu an yaptığım testte hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ses kayıt denemsi yaptım sesimi çok net duydum temiz bir kayıt gerçekleştirdi. Steamden yaptığım konuşmalarda ses temiz bir şekilde iletildi ve gelen seste temiz geldi. Normal konuşmada ya da müzik dinlemede herhangi bir dip sese rastlamadım. Yalnız ses kaydımı dinlediğim sırasında konuşma başladığı anda arkada çok çok küçük bir uğultu vardı anlamam için iyice odaklanma gerekti onun dışında normaldi. Tahminim o problemi sürücü ayarlarından çözebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The25baba25 -- 9 Temmuz 2020; 14:52:8 >
  • The25baba25 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın. Beklemenize değdi o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The25baba25 T kullanıcısına yanıt

    aynısından almayı planlıyorum hala aynı fikirde misin iş görür mü?

  • Devarı D kullanıcısına yanıt

    Kaliteli bir ürün ben hala kullanıyorum. Kabloları kalın temassızlık problemi yaşamadım.

  • The25baba25 T kullanıcısına yanıt

    teşekkür derim ses kaybı mikrofon bozulması var mı?

  • Mikrofonla konuşurken ya da ses iletilmesinde bariz bir kayıp yaşamadım. Elbette bir noktada kayıp vardır ama bunları kulaklarıma hissedip anlayamam bunun için özel test edilmesi gerekir. Zaten kabloda parazitleri sönümlendirme amaçlı ferrit core kullanyor. Günlük kullanımda bir sıkıntı yaşamadım ben.

  • mikrofon kısmı cızırtı yapıyor mu?
    acil lazım böyle bir şey bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.