Şimdi Ara

ses en kısıktayken kolondan zırrr sesi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende everest es4000 5+1 var center ve surround çıkışlarında herhangi bir problem yok ancak diğer iki çıkışa herhangi bir kolon bağlayınca o çıkıştaki kolon kısık seste zırr diye ses çıkarıyor sesi açınca herhangi bir problem yok yani sadece kısık ses te duyuluyor bu neden olabilir ?

• sES Kartı ayarlarından mikrofonu kapatmayı denedin mi?

Orijinalden alıntı: notstock...

hepsinin yrini değiştirip denedim kolonlarda ve kablolarda sorun yok mic sesi kısık sadece ses en kısıktayken cızzzz diye ses geliyor o iki çıkıştan

Dostum bende Logitech X-530 5.1 var.Bendede müzik açık değilken sesi sona dayadığımda veya kıstığımda dediğin gibi hısssss gibi bi ses çıkıyor.Çok sinir edici.Ben bi çare bulamadım valla
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece iki kanaldan çıkyor olması tohaf, dip ses olsa tüm kanallardan çıkar. Acaba o sesin çıktığı kanallar ön kanallarmı?
    Aklıma ön kanalların daha güçlendirilmiş olma ihtimali geliyor. Fakat bunlar hep komplo teorisi tabi, görmeden dinlemeden test etmeden kesi bişi sölemek çok güç.

quote:

hepsinin yrini değiştirip denedim kolonlarda ve kablolarda sorun yok mic sesi kısık sadece ses en kısıktayken cızzzz diye ses geliyor o iki çıkıştan
  • adı üstünde şebeke gürültüsü maalesef. iyi ki 50hz. 500hz. de olaydı. zırıltıyı kesmenin bir kaç yolu var ama uygulama ve uygulamada ki malzeme ve montajın farklılıkları sonucu etkiler. nasıl edersiniz bilmem valla.
    yalnız PC ve ara kablolarını kontrol ediniz şase yapmasınlar.
    PC kullanıyorsanız bağlantılarını gözden geçiriniz. vınlama pc.den de kaynaklanabilir.
    şu an ki sıkıntınız mesaja abakıp anladığım kadarı power supply ve output stage kaynaklı.

Dostum bende Logitech X-530 5.1 var.Bendede müzik açık değilken sesi sona dayadığımda veya kıstığımda dediğin gibi hısssss gibi bi ses çıkıyor.Çok sinir edici.Ben bi çare bulamadım valla

bendeki müzik açık olsada olmasada sesi full ksıkken cızz ediyor o iki kolon ..
    bu işde dikkat şu başka problem çıkartmayacaksınız.kaş yapayım derken göz çıkartma çok olur.
    gözünüz keserse içinde beğenmediğiniz pasif parçaları kapasitör gibi daha iyileriyle değiştirin.sese nasıl etkisi olacak ona da dikkat edersiniz.merak işte.
    beslmede ki kap. değerinide yükseltebilirsiniz. atıyorum 2200uF değer okuduysanız bunu 4700uF yapabilirsiniz. böyle de bir çözüm olur. edit:kapasitorun Voltajına da dikkat edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 15 Ocak 2010; 15:47:32 >

tamam arKADAŞIM SAOLAsIN bide ben diyorumki benim pc de 5.1 ses kartı yok bu yüzden olmasın

Bendede yok ses kartı ve aynı sorun var.Acaba sorunun çözümü ses kartı mı almak
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • emi filter diye araştırın

tamam arKADAŞIM SAOLAsIN bide ben diyorumki benim pc de 5.1 ses kartı yok bu yüzden olmasın

her ses kartında yapabilir.isterse 1.0 olsun.
    yani PC, DVD çalar vb. kaynaklarda deneyin.kabloları değişin. olmadı en son yazdığım şey gündemde.yalnız dikkatli olun.
    l'Amplifıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.