|
Yeni bir sistem topladım ve garip bir sorun yaşıyorum. Sistem de ise 7800x3d ve GB b650 eagle ax anakart var. Önceki sistemle aynı olan parçalar sadece kasa ve ekran kartım. Razer Blackshark kulaklığım var jak girişli. Kablosuz mouseumu hareket ettirdiğim zaman kulaklığımdan garip bir parazit sesi anlık gelip gidiyor ve çok düşük bir ses. Oyunlara girdiğimde ise sabit bir parazit sesi oluyor. Karasinek zıvıltısı gibi. Kulaklığın kablosunu değiştirdim işe yaramadı. Farklı kablolu kulaklıkla denedim sorun çözülüyor. Bluetooth hoparlör ve kulaklıkta da bu ses yok. Sadece Blacksharkta var. Önceki sistemimde var mıydı hatırlamıyorum ama olsa fark ederdim diye düşünüyorum. Bu ses, windowstan sesi kapatınca da devam ediyor, ses seviyesine göre değişmiyor. Kulaklığın kablosu üzerindeki kendi ses tekerleğiyle oynayınca azalıp artıyor sadece. Kulaklık bir şekilde bir paraziti yakalıyor gibi görünüyor ama eski sistemimde yok. Garip bir şekilde cinebench 2023te test yaparken bu iki ses de tamamen ortadan kalkıyor. Herhangi bir fikri olan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyingpig -- 12 Eylül 2025; 5:2:59 > |
|
Windows 11 / Asus Prime H470m / Intel i5 104000f + Akasa Venom / Inno3D RTX 3070 Twin x2 / Seagate Barracuda 2TB x 2 / Team Xtreem S3 120GB / G.Skill Ripjaws V Gaming 2x16GB DDR4 3200 MHz CL16 / Cooler Master HAF 912+ / Cooler Master GX 750 PSU / BenQ XL2420T 24" 2ms 3D Led monitör
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt