Şimdi Ara

Servet transferinden para gelince Diego Lugano Galatasarayda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gökhan Zan transferine sevindim, ama Lugano için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
    Yabancı hakkını Lugano için kullanmak tam bir intihar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperunal

Emre görürse döver bunu

hocam yapma.alisamiyendeki macta lugano alıp alıp atmıstı emreyi yerlere.emrede luganoyu devecek cusse varmı?adam roma macından sonra en buyuk dayagı luganodan yedi.aglıycaktı bi ara.
  • Galatasaraylı olsam da aziz yıldırım bırakmak istemediği sürece alamayız diyorum. ama bazen abuk subuk adamlara saçma paralar verip asıl vermesi gereken adama rest çekiyo ya bundan faydalanıp alabiliriz. maalesef para var ama futbol bilgisi yok
  • hem bugun bir acıklama yapti.fb den baska hicbir klupte oynamam diye.adam fb de gene kalıcak .4 milyon dolar ı avrupada kimse veremez buna.verende yok zaten.lazioda vaz gecti lugano transferinden.hem bu hafta masaya yeniden oturuyolar.bu is yuzde 80 bitti .lugano bilicaaa taşşş taşşşşşş
  • Bu duyum işinde Yobaniro'dan başkasına inanmam..Onların seviyesine gelmeden atıp tutmayın hiç inandırıcılığı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsngencer

quote:

Emre görürse döver bunu

hocam yapma.alisamiyendeki macta lugano alıp alıp atmıstı emreyi yerlere.emrede luganoyu devecek cusse varmı?adam roma macından sonra en buyuk dayagı luganodan yedi.aglıycaktı bi ara.

Servet transferinden para gelince Diego Lugano Galatasarayda

• Adam hem oyuncularimiza kafa atacak hemde Galataaray ona para mi verecek...

Balon
  • Adnan Polatın olaydan sonra söylediklerini hatırlamıyormusunuz.. Bu adam hayatta alınmaz
  • Gelsin o da gelsin
  • quote:

quote:

quote:

Emre görürse döver bunu

Servet transferinden para gelince Diego Lugano Galatasarayda

Emre o maçta kart görmemek için birşey yapmadı. Keşke yapsaydı. Emre'yi hangi tartışmada böyle gördün?

• kart gormemek icinmi bence bisi yapamadıgı icin.yukardaki resimde allah askina emre ne yapabilirki.o pozisyondan sonra emreyi aldı yere attı.bunları degil sahada boks macına cıkartsan goruntu degismez.
  • Anlamsız bir tartışma. "Benim babam, senin babanı döver". Bi bunu demediğiniz kalmış. O pozisyonda Emre Aşık olayın üstüne gitmedi. Gitseydi kart görecekti(kart gördü ama neden olduğu belirsiz).

• ben inanmıyorum.gsnin şu an için herhangi bir oyuncuya hele hele bir stopere 3-4mn euro vermez,zaten lugano 4isyitor 3e gelmez.
  • HAYIRRR GELMESİNNNN ,hatta o herif ülkemizi terk etsin !!!!!!
  • quote:

kart gormemek icinmi bence bisi yapamadıgı icin.yukardaki resimde allah askina emre ne yapabilirki.o pozisyondan sonra emreyi aldı yere attı.bunları degil sahada boks macına cıkartsan goruntu degismez.

ardada yapıştırdı semihe sonra sen o maçta de santics i görmdin mi semih yerde yatıp gözünü tutuodu de santics formasından tutup havaya kaldırdı adamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut6566

quote:

kart gormemek icinmi bence bisi yapamadıgı icin.yukardaki resimde allah askina emre ne yapabilirki.o pozisyondan sonra emreyi aldı yere attı.bunları degil sahada boks macına cıkartsan goruntu degismez.

ardada yapıştırdı semihe sonra sen o maçta de santics i görmdin mi semih yerde yatıp gözünü tutuodu de santics formasından tutup havaya kaldırdı adamı

• quote:

Orjinalden alıntı: Halukcan

Duyum değil, kesin.

Bekleyin ve görün

İyide GS bonservissiz alacağı oyuncu için neden Servet'in transferini beklesin? Çoktan transfer edilirdi.
    Benim sevdiğim bir oyuncu ama galatasaray maçlarında hoş şeyler yaşanmadığı için tepki toplamamak için alınmayacaktır.
  • Lugano 3 milyon dolara gs gelecek diyen arkadaşım, Lugano Fenerbahçe den ayrılırsa avrupaya gitmek için ve 4 milyon dolar verilmiyor diye ayrılacak.

Fenerbahçe 3 milyon 250 bin dolar önermesine rağmen avrupaya gidecem dedi. Kalmak için ise 4 milyon dolar istedi menejeri. Kısaca Lugano'yu almak isteyen 4 milyon doları vermek zorunda oyuncuya.

Ayrıca Lugano dan açıklama geldi. Türkiyede kalmaya karar verirse bu takım kesinlikle Fenerbahçe olacak diye
  • hocam ne işi var lugano gibi adamın Galatasarayımızda hem yabancı hakkı dolacak boşuna hemde takım sevmiyecek dışlanacak
  • Bizden istediği parayı GS neyiyle verecek çok merak ediyorum. Gelir gider dengesi alt üst olan GS yılda 3milyon euro Lugano'ya zor verir. Bi kaç loca yı o da yapılırsa verirsiniz ona

Lugano İtalya'ya gider, zaten gitmesi de lazım eğer ciddi alıcısı varsa.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.