Şimdi Ara

Serverlar taşıyor bu gece kasılmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar serverlar oldu taşıyor bu gece kasılmaz galiba panda açabiliyorum giriyorum ama main karakterine giremiyorum orgrimmarda mahsur kaldı.

Serverlar taşıyor bu gece kasılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 25 Eylül 2012; 1:41:59 >

• Oyun bozuk!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmet86

Oyun bozuk!!!

+1
  • hangi sunucu?
  • D3 sonrası berbat bir release daha Blizzard'dan.. Şu serverlara para verip kapasiteyi düzenlemek çok zor iş değil lakin kaliteden ziyade daha çok kar etmeyi kendine ilke edinen bir firma haline dönünce şuanda yaşadığımız durum ortaya çıktı. O kadar hazırlık yaptım 50k civarında monk karakterimin gearına para ayırdım lakin 2 saat boyunca oyuna giremedim. Her şey hazır olsa bile o avantajlar bir anda gidiveriyor insanın elinden şansına benden önce login olabilen 2 saat boyunca beklemeyen realm first alacak şimdi aman ne hoş :)
  • saat 03:30dan sonra biraz rahatladı serverlar yarın ne olucak bakalım
  • Saat 01:00'da oyun içindeyken otomatik MoP gelecek şekilde bir sistem gelmişken tek yapmanız gereken saat 10'da online olup oyun içinde beklemekti. Son anda online olmaya çalışırsanız bu tarz bir sorun çıkması zaten %100'dü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saphrenia

Saat 01:00'da oyun içindeyken otomatik MoP gelecek şekilde bir sistem gelmişken tek yapmanız gereken saat 10'da online olup oyun içinde beklemekti. Son anda online olmaya çalışırsanız bu tarz bir sorun çıkması zaten %100'dü.

Saat 12.30 civarı dc yedim bir daha giremedim. Realm : stormscale

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saphrenia

Saat 01:00'da oyun içindeyken otomatik MoP gelecek şekilde bir sistem gelmişken tek yapmanız gereken saat 10'da online olup oyun içinde beklemekti. Son anda online olmaya çalışırsanız bu tarz bir sorun çıkması zaten %100'dü.

Bazı serverlar çöktü bazıları world server down olduktan sonra tamamen offline olup dc verdirdi. Hal böyle olunca o serverlarda herkesin login olmaya çalışması sonrası 2-3 saat süren bir rezalet yaşandı.
  • loginle alakası yok olayın.. olay şu:
    herkese video izletilip aynı anda garoshun odadan quest alması istendi.. dolayısıyla 10000 tane adam aynı odada birbirine location karakter bilgisi yolladı.. server kaldırmadı.. önceden login olanıda afk olanıda attı.. aynısı panda başlangıç bölgesindede oldu... realmlarda world serverlar ayrıdır.. aynı servera herkes yüklenince olacagı budur.. tek yapmamız gereken metanetimizi koruyup beklemek ben akşam iş çıkışına kadar müsade ediyorum açılmazsa ticket açıp söverim
  • Biz Dunemaul'da görevi aldık ve direk zindanlara girdik. Bir ara grup olarak dc yedik loading ekranında 5-10 dk donma yaşadık ama sorun çözüldü, tekrar kasmaya devam ettik.
  • birazdan 89 olucam gençler geç kalmışsınız
  • Konu içeriği oyunda ki bağlantı sorunları.
  • arkadaş ta bağlantı sorunu yaşamadan 89 oldum diyıor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

Konu içeriği oyunda ki bağlantı sorunları.

bu sorunlar her expansion'da olan sorunlar zaten. her seferinde dile getirmeye gerek yok. dikkat çekmek istediğim nokta "kasmaya niyeti olan adam her türlü kasar" kısmıydı.
  • iş var güç var ama içimdeki çocuk koşup bilgisayar başına geçmek için can atıyor =) ToughGUI ilk 90 sen mi olacaksın forumda yoksa?!?!? kim ilk 90 olursa SS koysun pls
  • oha adamlar 90 olmuş proffessionlar 600e fullenmiş 476 boe toplamaya başlamışlar bile. haftaya t14 full hc clear gelirse fiyasko olur
  • Allahtan blizz daha raidleri açmadı. =P yoksa bugün full clear de görürdük
  • Merak etmeyin fiyasko falan olmaz. WoW'un çok küçük bir kitlesi hardcore oyuncu ve Blizzard uzun zaman önce oyunu bu hardcore kitleye göre ayarlamayı bıraktı.

Yani birileri çıkıp daha ilk haftadan full normal raidleri temizleyip haftayada full HC temizleyebilir. Blizzard bu olacak diye raidleri daha zorlaştırmayacaktır. Çünkü WoW'da ciddi raid yapanların içinde Full HC'nin mantıklı sayıda insan tarafındna temizlenmesi (Ne bilim toplam raiderların %5'i mesela) aylar alıyor. Kalan Onbinde birlik kesim isterse 2 saate bitirsin contenti bu onların sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Allahtan blizz daha raidleri açmadı. =P yoksa bugün full clear de görürdük

İnancın gücüBiraz bakayım dedim görevlerde iç içine giren adamlar yüzünden hiç bir şey anlamadım sinir oldum nasıl bir inatla kasıyorlar hayret.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.