Şimdi Ara

sertifikalar hakkında bi soru Üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversitede stand kurmuşlar dünya kalite derneği mi ne varmış dükad diye bizim üni ile anlaşma yapmışlae iso belgelerini 9001 i filan 9 tane belge var 100 tlye ıslak imzalı hem ingilizce hem türkçe yazılı veriyorlar barkod var hem kişiye özel sertifikada 3 gün eğitim varmış eğitime katılmaya gerek yok dedi ordan şüphelendim cd ye eğitimi çekiyorlarmış veriyorlarmış isteyene 100 tlye sertifikaları veriyorlar bu belgeler önemli belge de eğitime katılmayıp cd ile verilmesi şüphelendirdi nedir bu dükad güvenilir mi rektörlük binasında bide eğitim değer mi bu 9 belgeyi almak işime yarar mı değerli cevaplarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yuksek ihtimal kotu bir ozel universiteden bahsediyosun tahminimce ve soyliyim yuzde yuz para tuzagi

• quote:

Orijinalden alıntı: feslehan

Yuksek ihtimal kotu bir ozel universiteden bahsediyosun tahminimce ve soyliyim yuzde yuz para tuzagi

Yok hocam ne özeli ya sağlam üniversite dokuz eylül de bu dünya kalite derneği dükad filan bu belgelerde barkod bile var dışardan kursa gidip alsam daha pahalıya gelir diye düşünüom

• Devletse arastir bi benim mental matematik sertifikam var ismekde haftada 4-5saate ayda bin lira verio ama ise yarar sertifika cok az arastir nedir neye yarar nerde fayda saglar dir sertifika veren kurum surda suna yarar derse telefon ac sor onlara ortalik kalpazan dolu

• quote:

Orijinalden alıntı: feslehan

Devletse arastir bi benim mental matematik sertifikam var ismekde haftada 4-5saate ayda bin lira verio ama ise yarar sertifika cok az arastir nedir neye yarar nerde fayda saglar dir sertifika veren kurum surda suna yarar derse telefon ac sor onlara ortalik kalpazan dolu

Bizim üni ile anlaşmışlar yani ondan rahatım birazda ama güvenilmiyor desğiniz gibi yinede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.