Bildirim
şerit takip sistemi (asistanı)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
50 km/h altında çalışmıyor şerit takip asistanı. Focus'a da bakabilirsiniz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre A.
50 km/h altında çalışmıyor şerit takip asistanı. Focus'a da bakabilirsiniz hocam
yok ben.suv bakiyorumda daha genisinden .
sistem hosuma gitti ben seritten ayrilinca uyaran bisey saniyordum gerci ilk öyle cikmisti yanilmiyorsam bu viraj bile aldiriyor rahatlikla.insanlar gorup bilgilensin diye actim konuyu.
peki focusta standarmi hangi donanimda alinabiliyor.en uygun kaca mesela.kugada selectivle beraber almak zorundasin oda direkt 100 u geciyor mesela .
forumda 1 konu var oda 2013 un.
mesela vw lerde 60 km den.sonra calisiyormus.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 5 Ekim 2015; 1:09:27 >
ayrica 2016 da zorunlu olacagi ile ilhili haberler var bu dogrumudur.
600-700 bin kilometre yol yapmışımdır hiç böyle bir sisteme ihtiyaç hissetmedim , keza park asistanı da öyle ,,, şu yeni teknolojilerden navigasyon-multimedya çok hoşuma gidiyor ve severek kullanıyorum , birde anahtarsız giriş ve çalıştırma mükemmel bir sistem , gerisi laf olsun torba dolsun -
Biseyi amaci disinda kullanma olarak bizim ustumuze yok
Fazla guvenmeyin asistan falan, otomatik pilota benzemez bu
Uzun yolda bence ihtiyaç.aracımda yok ama olan bir arabaya binmiştim,hızı sabitle,asistanı aç,zaten hız tabelalarını da okuyor.hız sınırına uya uya,şeritten çıkmayarak yolunda ilerliyor.çekirdek çitleye çitleye uzun yol yap.
Otoparkın videoyu izleyince herkes ozenmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X