Şimdi Ara

Series x cihazimin içinden vida düştü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba Bugün sabah Xbox series x cihazını etrafında temizleyeyim diye yerinden kaldırdım e İçinden bir Tıkırtı duydum sonra biraz daha salladım ve arkadaki havalandırma çıkışından cihaza ait olduğu belli olan bir vida düştü cihazı alalı bir hafta oldu acaba geriye verebilir miyim veya 0 ile değiştirebilir miyiz ne önerirsiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MILITANZ -- 6 Kasım 2022; 18:4:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • MILITANZ kullanıcısına yanıt
    Nereden almıştınız?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mediamarkttan aldim hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MILITANZ kullanıcısına yanıt

    Bu video içerisinde vidaların nereden söküldüğü ve boyutları tek tek gösteriliyor. Düşen vida için belki size bir fikir verebilir.


    How-FixITyoutube
    Step-by-step instructions on how to disassemble Xbox Series X, clean dust, and replace thermal paste to fix overheating. Reassembling your gaming console is included in this repair guide. Buy tools on AMAZON: Screwdrivers set: https://amzn.to/2Dp1Rcm Opening tools: https://amzn.to/31ejoR3 Magnetic Mat: https://amzn.to/2Rw4G2w Thermal paste: https://amzn.to/320gLmp ALIEXPRESS: Screwdrivers set: http://ali.pub/302o00 AMAZON - UK: Screwdriver set: https://amzn.to/2GQOdD5 Repair Water Damaged Xbox Controller: https://youtu.be/9boRCqvmo6w More photo and video guides on our website: https://www.how-fixit.com/ FOLLOW ME: Instagram: https://www.instagram.com/howfixit/ Facebook: https://www.facebook.com/HowFixit/ Twitter: https://twitter.com/HowFixit *** Description *** Hi everyone, welcome to HowFixit, in this video guide, I'm going to show you how to disassemble Xbox Series X, clean it from dust and replace thermal grease, this will help prevent overheating of your game console. To disassemble Xbox Series X, you will need the following tools: - Torx T8 screwdriver - Anti-static tweezers - Plastic opening tools - Anti-static brush - Thermal paste *** Repair recommendations *** I recommend using a magnetic mat and laying out each screw step by step during the disassembly process. Throughout this repair, keep track of each screw and make sure it goes back exactly where it came from to avoid damaging your Xbox. Thanks to the magnetic base, the screws stay on the mat and you will not lose them. *** Do I need to replace the thermal paste on Xbox Series X *** Replacing the thermal paste is not a necessary step, it is more like a recommendation when servicing the game console because, over time, thermal paste dries up and loses its heat-conducting properties, replacing the thermal paste improves heat transfer from the processor to the heatsink, due to which the Xbox Series X cooling system will work more efficiently. Time code: 0:20 Disassembly tools 1:09 Xbox Series X Teardown 1:40 Removing the fan 2:35 Removing the bottom cover (base) 3:34 Removing the optical drive 4:21 Dust cleaning 4:59 Cleaning the dust from the fan 5:41 Cleaning the cooling system 9:30 Removing the power supply 9:50 Removing the Wi-Fi board 13:16 Thermal paste replacement 13:52 Reassembling Xbox Series X #xbox #howfixit #xboxseriesx
    https://www.youtube.com/watch?v=UnOmCOFyC7A&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 6 Kasım 2022; 19:8:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MILITANZ kullanıcısına yanıt
    İnternetten aldıysanız iade hakkınızı kullanın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Internetten almafim ama içinden vide düştü cohaz 1 haftalık bunun 0 ini alabilor miyim cihazi servise göndermek istemiyorum bu benim hakkim degil mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

    Hocam emeğin için çok sağol ama vihaz 1 haftalık ben bunun 0 ini istiyorum olmaz mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam maalesef görerek yapılan alışverişlerde 15 gün iade hakkı olmuyor. İade yada değişim için servis raporu istiyorlar. Cihazınızı servise göndermeniz gerek her durumda. Yine de şansınızı deneyin iyi niyet garantisi yada müşteri memnuniyeti adına iade yada değişim yapabilirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 7 Kasım 2022; 4:17:0 >
  • Aynı olayı yaşayan binlerce kişi var. Sebebini söyleyeyim, fabrikadaki montaj bandında konsolları vidalarken diğer konsolların içerisine zaman zaman üst taraftaki ızgaradan vida düşürüyor çalışanlar. Düşen vida sizin konsolunuza ait değil. Konsol üretilirken fabrikada içine düşüyor üzerindeki ızgaranın çok büyük olması sebebiyle. Reditte vs bayağı yaşayan var bu olayı. Cihazın içerisinde eksik bir vidanız yok yani. Umarım zorunda kalmazsanız fakat bir gün içi açılınca anlarsınız. Kronik bir sorun gibi bir şey oldu. Endişelenmenize gerek yok, vida fabrikada düşüyor. İnternette xbox series x loose screw diye bir arama yaparsanız onlarca başlık göreceksiniz. Sizden çıkan vida da ucu mavi olan kesin. Şu şekilde.



    SuperCo-OpBrostwitter
    “@Xbox this just came out of my #XboxSeriesX”
    https://twitter.com/SuperCo_OpBros/status/1325850718809559040




  • TMRT kullanıcısına yanıt

    Grup içi aydınlatıcı bir bilgi olmuş tşk


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MILITANZ kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız hocam merak ettim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam Microsoft Türkiye'yi aradim biz cihaz olarak 0 urun vermiyoruz daha önceden (mesela ekran karti yanmış onarilmis cihaz) tamir görmüş cihazları değiştiriyoruz dediler. Mediamarkt i aradim arkadasim çalışıyor açıkça teknik serviste sürünürsun bi problem yoksa gönderme dedi. Bu memlekette malı satana kadar insansin sonrası yok. Yani cihaz evde duruyor göndermedim. Herhabgi bir yere değip yaksaydi canlarina okurdum ama şuan birsey yok. Herhabgi bir durum olursa buradan yazacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TMRT kullanıcısına yanıt

    Hocam ayni vidanin daha kisasi. Cok teşekkür ederim. İçim rahatladı daha vidayi atmadım. Evet mazgallar cok büyük arkadaki çıkışlaada baktım oralarda dev gibi korkuyorum cihazi yukariya bir yere koydum. Cok teşekkür ederim. Emegine sağlık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.