Şimdi Ara

Sergen Yalçın: 'Salih havalara girmiş'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sergen Yalçın, Kanaltürk'teki Top Bizde programında Salih Uçan'ın performansını değerlendirdi.

Genç oyuncu için "havalara girmiş" yorumunu yapan Yalçın, "Bu maçta çok kötüydü. Aldığı tüm topları kaybetti. Bir pozisyonda çok iyi döndü kaleyi cepheden gören yerden şut çekti, oyuncunun insiyatifinde ama orada Kuyt bomboş, verse karşı karşıya. Bencilliği bırakacaksın. 'Ben atayım' olmaz, takım nasıl 1-1'i yakalar ona bakacaksın." ifadelerini kullandı.

• Maci mantikli izleyen fenerli arkadaslar da bana hak vericektir ki cidden sonlara dogru kahraman olmak icin bencil oynadi ve pozisyon oldurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle adamlardan dolayi yıldız yetişmiyor. Beni bilen bilir Salihin fanatigi degilim de adamin her mac gol mu atmasi lazim?

• adam 19 yaşında mı ne olur o kadar. Sanki sergen çok mütavazi bir insandı. Zamanla öğrenecek hatalarını.
  • Bunu sergen mi diyo şimdi?

• Sahada o kadar çok kötü oynayan vardı ki Salihe laf etmek mantıksız.Özellikle ilk yarıda gayet iyi oynadı.Baroni ile Ayni anda oynaması orta sahadaki direnci düşürdü ama bizim.Aykutun Baroni sevdası olmasa...

Varsın kötü oynasın milletin gözünde.Her mac iyi oynayacak diye kural yok.

Ayrica "Arsenal istiyor,Salih vs. X"karşılaştırması yapanda Sergenin icinde bulunduğu basin grubu var.Oyle haberler yapıyorlar ki inanılır gibi degil.

• Salih' cim ilk firsatta Avrupa' ya kac, kurtar kendini. Ayni Arda abin gibi. Bu cocugu da yerler Turkiye de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SERGEN ŞEKERSPOR'DA
    19 yıl önce açıldı
    İlhan Selçuk neden gözaltında?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Boyle adamlardan dolayi yıldız yetişmiyor. Beni bilen bilir Salihin fanatigi degilim de adamin her mac gol mu atmasi lazim?

Bunun için açtım konuyu hocam. Birisi yıldızlaşmaya başlayınca hemen herkes ona dönüp bir açığını arıyor. Kötü bir anında hep beraber yüklenip bitiriyorlar adamı. 1 takım bile sitiyorsa Avrupaya kaçmalı.
  • Takımın en iyisiydi. Boş konuşuyorlar.
  • Sergen haklı.

Veled , Sow'a ters direğe topun altına girip orta açacak iken, gitti top kalecinin de mallığından aşırtma golü oldu. sonra yok efendim yıldız falan filan.

Bursa'da bir çocuk vardı 16 yaşında uefa'da en genç gol atan çocuk, onu bu kadar şişirmedi kimse veya bursa bilerek bu çocuğu göz ardı etti, ama cidden bir havalar. daha çok başını yakar fenerin. şişirin de patlaması daha erken olur.
  • Kaldı ki bana göre o kadar da kötü oynamadı.
    Son anlarda çektiği şut dışında kötü kararı yoktu.
    Evet 1-2 kere şut denedi, ama bence yerindeydi düşüncesi.
    Güzel bir orta da kesti sowa, sow dışarı attı.

Şu çocuğu harcamayın ne olur.
    (Lafım Fenerbahçe'ye değil, özellikle medya ve ardından Fenerbahçe'ye)
  • Dün Rıdvan da devre arası,maç sonu salih de salih konuştu.Sanki tüm takım çırpındı da Salih kaybetti bütün topları.Bunlar kıskanıyor heralde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Dün Rıdvan da devre arası,maç sonu salih de salih konuştu.Sanki tüm takım çırpındı da Salih kaybetti bütün topları.Bunlar kıskanıyor heralde.

Ridvana bir kuyruk acısı var belli.Sene başında vasat bir oyuncu fln demişti şimdi iyi çıkınca gururuna yediremedi,adamın en ufak hatasını eleştiriyor.Cristiani ben o kadar eleştirdiğini görmedim daha.

• Bunlardan spor oluyor sizde izleyip prim veriyorsunuz şuan açık ara en yeteneklisi düşünün 24'e kadar üstüne katarak giderse o çocuğun neler yapacağını Ayrıca o bencilliği yapmasa şuan Antalya maçı 1 maçta daha atmıştı puan farkı böyle olmazdı.
  • Bir de bu Salih kıskançlığı başladı, dünkü maçta hangi oyuncu iyi oynadı da Salih'i eleştiriyorlar anlamadım, dünkü maçta takımı ayakta tutan adamdı yahu Salih.
  • Sergen'e kızmayın.İyi oyuncuları eleştirerek para kazanıyor ekmek parası sonuçta.
  • Sergen dediyse bu yaz 10 milyona okutursunuz Salih'i
  • sanki salih batırdı maçı. sergen bi kendi geçmişine baksın. salih ayakta duran nadir futbolcularımızdandı maçta.
  • Dün izledim ve dökülen Fenerbahçe takmında ayakta kalmaya çalışan takımı ateşlendirmek isteyen 2-3 oyuncudan biriydi.

Sergen böyle yıkıcı şekilde değilde yapıcı eleştiriler yaparsa onun gelişimi açısından daha faydalı olur. Çocuk yetenekli belli. Bunu işlemek gerekiyor sadece.
  • 18 yaşındaki çocuğu kıskanıyosun sergen yalçın. Bu çocuk gerçekten başarılı demektir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.