Şimdi Ara

Sergen: Fernandes yıldız değil! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • besiktasli olmak cok ayri bir duygu olmali

bir sene quaresmasiyla ovunur
    bir sene fedasiyla ovunur
    bir sene fernandesle ovunur
    bunun yanina bonus olarak da besiktaslilik durusu der.

ulan alex, hagi gibi isimler gelmis gecmis turkiyeye hala adamlar 1 tane oyunculariyla ovunuyorlar hayret birsey ya
  • buda yeni bahane herhalde. "beşiktaş'da tüm takım ferdiye oynuyor, ondan bilemiyoruz yıldız mı değil mi" mevzusu... Fener'de yıllarca tüm takım Alex'in ayağına baktı; Hagi yıllarca Galatasaray'ın tartışmasız beyni ve merkezindeydi. Tabiki yardımcı başrollerde oldu arada ama başrolde bu oyuncular vardı ve bu oyuncular olmadığında ne yapılıcak diye düşünülüyordu. Tabiki takımdaki diğer arkadaşlarından yetenekli bir adam varsa diğerleri ona güveniceklerdir. Bu onları yıldız yapan şeydir aslında. Alex ve Hagi'yi yaptığı gibi.
  • Sergen hakli. Yildiz falan degil. Bildigin galaxy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fernandesin beşiktaşlılar tarafından yıldız gösterilmesi bence birazda psikolojik.

Galatasaray'ın Hagi si
    Fenerin Alex i vardı.

Şimdi de beşiktaşın Fernandesi yaratılmaya çalışıyor. İyi futbolcu lafım yok. Ama türkiye liginde yıldız futbolcu ben göremiyorum. Ne galatasaray da ne fenerde ne de beşiktaşta.
    Avrupada 18 yasında adama 30 40 milyon € verilirken biz 25 yasındaki adama hala genç yetenek diye sesleniyoruz.
    Sergene galatasaraya gelse yedek kalır lafına şu denli katılıyorum, fernandese kadromuzda ihtiyac yok. Zaten top dağıtımı işini selcuk yapıyor. Onun yanına defansif biri gerektiği için bizde yedek kalır. Yoksa gayette 11 de oynayacak kalitede biri.
  • Portekiz milli takimindada bu kadar dikkat ceksin, konusulsun o zaman gercekten yildiz

• Orta sahada tek adres Manuel Fernandes ulan!!!
    Tamam beyler sakinim

• fernandes yıldız oyuncu sanırım sergen benimseyemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Bakıyorum Fenerbahçe'li arkadaşlar gayet objektif yaklaşıp Fernandes'in ligin en iyi olduğunu inkar etmiyorlar ama Galatasaray'lı bazı arkadaşlar artık nasıl bir kıskançlık yaşıyorlarsa Fernandes en iyi diyemiyorlar.Neyse onlar Xelcuk'u var.

Selçuk'u ben de eleştiririm evet ama Fernandes'den daha iyidir bu açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2012

quote:

Bakıyorum Fenerbahçe'li arkadaşlar gayet objektif yaklaşıp Fernandes'in ligin en iyi olduğunu inkar etmiyorlar ama Galatasaray'lı bazı arkadaşlar artık nasıl bir kıskançlık yaşıyorlarsa Fernandes en iyi diyemiyorlar.Neyse onlar Xelcuk'u var.

He dostum he Selçuk daha iyi Fernandes'ten.Egon tatmin oldu mu ?
  • quote:

quote:

quote:

Siz sürekli Fernandes'i her takımda oynar diyerek ego tatmini yapıyorsunuz.Ben yorum yapar geçerim kim ne demiş ne dememiş umrumda değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Siz sürekli Fernandes'i her takımda oynar diyerek ego tatmini yapıyorsunuz.Ben yorum yapar geçerim kim ne demiş ne dememiş umrumda değil.

Bunu sadece ve sadece Beşiktaş'lılar söylese sana hak veririm ama konunun ilk sayfasına bak bakalım kimler yorum yapmış.Konuşuyorsunuzda boş konuşuyorsunuz bizde adam yerine koyup cevap veriyoruz.

• yıldız olsaydı milli takıma çağırılırdı euro 2012 de
  • Beşiktaş'tan Gs'ye bir adam alacaksın kim deseler Fernandes derim. Herkez öyle der FB'lısıde TS'lısıde . Sergen bence bır anlık bı dusunceyle soyledı bunu. turkıye'dekı su anda en formda oyuncu bence.Fernandes, selcuk,burak aynı takımda olacak ne gol atarlar hee :)
  • Yaw he he Sergen!!!

• Biris çıkmış selçuk iyi demiş Evet ligin yerli olarak en kaliteli orta sahası selçuktur diyebilirsinde fernandesten de iyi demek çok abes kaçmış be.
    Satsak hemen almaya çalışırsınız adamı burda kötülemeye çalışıyorlar ya. yok Koskoca takım sadece fernandese oynuyormuş vs vs.
    Neyse
  • iyi topçuyla yıldızı karıştırmayın laaaa.Türkiyeye gelen tek yıldız var oda Roberto Carlos tur.
    Türkiyede yıldız olanlarsa 1.sırada HAGİ 2.sırada ALEX vardır (Türkiyede liginde yıldız oldular dünya yıldızı değil onlarda)
    şuan türkiyenin en iyi orta sahası tartışmasız FERNANDES dir.(ne selçuk ne meireles)
    FERNANDEZİN yıldız olması için Köprünün altından daha çoooook sular akması lazım
    4 sene sonrada FERNANDES takımına bukadar yararlı olursa anca Türkiye de yıldız olur.yıldızlık öle yarım sezon yada bi sezon iyi oynamayla kazanılmazdevamlılık lazım.meloda geçen sene fırtınalar estirdide noldu.haaa dersenizki fernandes türkiyenin yada dünyanın değil beşiktaşın yıldızı ona kimse gıkını cıkaramaz.
    bu yazımdanda troll beşiktaşlılar xelçuk falan demesin bana.bu seneki fernandes geçen seneki selçuğun aynısı.tek fark var selçuk geçen sene tek değildi takımda.elmanderi melosu
    urfalısı muslerası vardı yanında ferdi ise tek başına
    oyuzden bjk lilere sözüm böle polemiklere girmeyin seneyi bekleyin.bakalım seneye nolcakbizim melo selçuk gibimi olcak yoksa aynen devammı etcek

• Milli takıma çağrılmayan ferdi yıldız degil, cagrilip oynatilmayan Selçuk yıldız ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

besiktasli olmak cok ayri bir duygu olmali

bir sene quaresmasiyla ovunur
    bir sene fedasiyla ovunur
    bir sene fernandesle ovunur
    bunun yanina bonus olarak da besiktaslilik durusu der.

ulan alex, hagi gibi isimler gelmis gecmis turkiyeye hala adamlar 1 tane oyunculariyla ovunuyorlar hayret birsey ya

beşiktaşlı olmak süper bi duygu burası açık da sen nasıl bi duygunun insanısın bu belli değil

zaten tarihimizde övünecek 1 tane oyuncu var başka da olmadı yüz yıldan beri

alex ve haginin gelip geçmesi fernandes ile övünmeyeceğimiz anlamına mı geliyor..nasıl bi alaka var burda

saçma sapan mesajlar yazıp milleti çileden çıkarıyor tahrik ediyorsunuz sonra da vay efendim futbol bölümü bitmiş diye bıdı bıdı edersiniz

yazılacak bir ton şey var hangisini yazayım bilmiyorum

sergen bahsedene kadar nerdeydi bu kadar cesur arkadaş hayret

• Sergen saçmalamış, Beşiktaş'ta ''keşke bizim takımda olsa...'' dediğim tek oyuncudur Fernandes. Tadından yenmezdi valla Selçuk ve Fernandes...
  • Soruyu tersten sorup cevabini verebilse konustugu lafin ne kadar sacma oldugunu anlar.... "Bu ligde Fernandes'i istemeyeek takim var mi? Yok...

Kimse merak etmesin yedek felan da kalmaz... Verin Terim'e,Oguz'a yada baska bir hocaya Fernandesi takimin duzenini 2 ortasaha oalcak sekilde kurar... Misal GS, ellerinde Selcuk+Fernandes olsa ve hoca oynatmayip yedek tutsa once GS'liler yuklenir hocaya...

Sergen iyi ve mantikli konusyordun hep, ama bu sefer sen de meme yapmissin... Git bi dinlen...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.