1982 de İstanbul da doğmuşum. Bak doğdum demiyorum çünkü hatırlamıyorum bana söylenen tarih bu...
Hayatımı ilkokula başlayana kadar hiç yaşamamış sayıyorum. Herkes gibi misket oynadım, top sektirdim, zillere basıp kaçtım. O yaşlarda normal geliyor bunlar ama şimdi yapsak gebertirler dayaktan. Derler ya her şeyin bir zamanı var diye..
İlkokul,orta okul derken liseye başladım nihayet ve işte ne olduysa lisede oldu. Hani bir ben vardır ya benden içeri Lise zamanı o içimdeki beni çıkarttı ve bana gösterdi. (Ne demek istedim ben de anlamadım) Lisenin bitmesine az bir vakit kalmışken bana "Sen komiksin bir şeyler yap" demeye başladılar ama sadece söylediler hiç şunu yap diyene rastlamadım.
Liseden sonra okul hayatım devam etti ama evde oturdukça sıkılıyor, sıkıldıkça doluyor,doldukça daralıyor, daraldıkça sinirleniyor..(Bak bu böyle gider istesem 1 sayfa sırf bunu yazarım.) artık bir şeyler yapmam lazım diye düşünürken bir arkadaşımın telefonuyla geri döndüm hayaller aleminden. Arkadaşımın gaz vermesiyle beraber bir TV kanalında program yapmaya başladım. Sonra oradan ayrılıp bir radyoda sonra bir radyoda daha sonra bir radyoda daha. En sonunda 2005 yılının son aylarında Best FM'e geldim, haftasonu programcısı olarak bu yolculuğa başladım. Bundan böyle haftaiçi 22:00-01:00 ve Cumartesi 19:00-21:00 saatleri arasında bol neşe ve kahkaha ile sizlerle buluşuyoruz. Serdar nerede diye sormayın... Serdar Yayında !
Posta Adresi :serdar@bestfm.com.tr
-FREKANSLAR-
ADANA 87.7 ADAPAZARI 98.4 ANKARA 98.3 ANTALYA 98.4 ALANYA 98.4 BALIKESİR 95.5 BANDIRMA 102.0 BODRUM 94.0 BOLU 98.4 BURDUR 89.2 BURSA 98.4 ÇANAKKALE 98.4 ÇEŞME 98. ESKİŞEHİR 97.5 ERZURUM 98.4 GAZİANTEP 95.6 İSTANBUL 98.4 İZMİR 98.4 KAHRAMANMARAŞ 91.5 KAYSERİ 96.5 KOCAELİ 98.4 KONYA 98.3 MALATYA 96.8 MARMARİS 98.4 MERSİN 89.4 SAMSUN 99.4 SİVAS 92.9 TRABZON 91.4
anlatma tarzı güzel
gülüşüne hastayım . her gece de dinlerim. özellilkle telefon şakaları bitiriyor insanı .
Bu adam diğerlerine benzemiyor diye koydum
Her dakika güldüren birisi çünkü serdar
Dinleyin hak vereceksiniz
Acun'da firarda imiş...
Bir de bu Serdar Gökalp in dillerre destan 90kg lık rotweilleri varmış;millet gelip s.d.k yarıştırıyomuş: işte bende 70kg lık devanası rot var filan;bizimkisi bendeki 90kg. lık deyince arkalarına bakmadan kaçıyorlarmış;yada adam:bizim komşuda 120kg.lık vardı ama geçen hafat rahmetli oldu filan diyorlarmış
O ses bundan mı çıkıyor. Severim kendisini. Her akşam dinliyorum. Kaliteli orjinal espirileri var. Bir ara bende bağlanacam yayına. Best fm de gerizekalı salak lafını sık sık kullanan pınar reyting hariç kaliteli sunucuları var.
telefon şakaları çok orjinal çok kalitetidir bunun.
kızın birine gebesin dedi kız hangisinden acaba demişti şakanın birinde
denk geldikçe dinliyorum .gayet başarılı
zekiye ve muzoya iyi bir alternatif gibi duruyor ikisindende sıkılmıştım şimdi bide serdarı dinleyim kaçta başlıyor yayın
Gece 10 civarı başlıyor sanırım. Ben yarım buçukta başlıyorum dinlemeye
Geçen çocuğun birii seni karakola aldırcam diye telefonda ağlatmıştı.
çok zeki çok başarılı... denk geldikçe dinliyorum.. dün gece telefonda bi kız katıldı ne iş yapıyon dedi evdeyim dedi evlencenmi dedi yok dedi kız. ama senin gibi biri çıkarsa neden olmasın dedi kız. niye benim gibi dedi tipini sesini beğendiğin biriyle nasıl evlenmeyi göze alıyorsun dedi. neden olasın felan dedi kız. yaa nerden biliyon dedi serdar benim belki ayaklarım kokuyo dedi belki pis pasaklı kokak bir adamın tekiyim dedi... milletin içinde geğiren, burnunu karıştıran biriyim dedi. nasıl böyle hemen tipine sesine hayran olup biriyle evlenmeyi göze alıyosunuz dedi. kızı mors etti ama tabi anlayana genelde böyle saçma sapan şeyler yapan telefonda ağızını yayarak konuşanlara çok pis laflar koyuyo
12 ye kadar falan dinliyorum serdarı. gayet başarılı bir radyo programcısı gerçekten. 12den sonra matrax dinliyorum. malum telefon bağlantıları çok eğlenceli oluyor..
quote:
Orjinalden alıntı: sayyadkn
telefon şakaları çok orjinal çok kalitetidir bunun.
kızın birine gebesin dedi kız hangisinden acaba demişti şakanın birinde
ewet :D belki bi başkasıydı ama :D ben onu şöyle hatrlıorum :D doktorun yerini almştı serdar abi D: sonçlarını aldım ben dedi :Dkadına :D hamilsesin dedi :D aa nasıl olur imkansız dedi : Dsonra serdar .D yoo önmde hanmefendi sonuçları dedi :D kadın şaşkına döndü ama olmaz ki yani ben yaptım ama öyle yapamdım : D demştı ,:D acayip kopmuştum
abazanın çok konuşanına radyocu denir(:
Bende dinliyorum arada guzel program yapıyor ama bazen dinleyicileri de asagiladıgı oluyor Okan bayulgen tipi
Ben çok severek dinliyordum.Bir keresinde fotografımı attım ve akabinde yorumladı.Adımı ve resmimi bir dalgaya aldı,ogündür bugündür Matrax muzige geçinçe dinliyorum
serdar gerçektende konuşmasını bilen zeki biri aslında o bole arka arkaya zekice konuşunca ben niye bole olamıyorum diye hayıflanıyorum ama adamda dil var yaw ne kızlar düşürüyodur belli degil acayip zarf atabilen birisi.
başarılarının devamını diliyorum serdar.
eger yukardaki metni o kendisi kaleme aldı ise bence vasatin ustunde bir radyocu değil.