Şimdi Ara

!!!Sepette 1 TL'ye Robot Süpürge ve Kahve Makinesi!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.982
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone'lulara özel Yanımda uygulamasındaki Hepsiburada'da 21 Martta 1 TL'ye robot süpürge kahve makinesi gibi ürünler satılacakmış!!!

Bildirim geldi hemen koşun giriş yapın, indirim başlayınca anında biter.

!!!Sepette 1 TL'ye Robot Süpürge ve Kahve Makinesi!!!!

• Bunlar için hiç şeffaflık yok. Çekilişlerde hadi yine ad soyad şehir görünüyor, yazıldığı gibi 1 TL'ye ürün alana sosyal medyada da denk gelmedim hiç. Zaten anlamadığım 1 saatlik süre oluyor 30. dakikada giren almış olsun 1 TL'lik ürünü 45. dakikada basana da 1 TL banneri görünüyor ama halbuki hiç alamayacak. Bunlar için de çekiliş şartları getirilmeli.
  • Yakalayabilen olursa üstün hizmet madalyası vermek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada birkaç yıldır haftanın birkaç günü tıkla kazan ile sepette 1 TL'ye bu ürünleri veriyordu zaten. Forumdan kimseye çıktığına şahit olmadım.

• sürekli bildirim geliyor 1tl şu ürün bu ürün diye bir kere verdiğini göremedik.

• Bunlar için hiç şeffaflık yok. Çekilişlerde hadi yine ad soyad şehir görünüyor, yazıldığı gibi 1 TL'ye ürün alana sosyal medyada da denk gelmedim hiç. Zaten anlamadığım 1 saatlik süre oluyor 30. dakikada giren almış olsun 1 TL'lik ürünü 45. dakikada basana da 1 TL banneri görünüyor ama halbuki hiç alamayacak. Bunlar için de çekiliş şartları getirilmeli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maksat tıklanma almak hocam yoğunluk olsun trafik olsun bunlara yeter yani yersen...

• Ben yine şansımı deneyeceğim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle böyle çökmedi :D

• diş macununu kapabildim o da sepette 2 ürün eklemiş tanesi 30 liraya geldi :D

• süpürgeyi dün sepete atmıştım. bugün sepette 1 tl gördüm ama ödeme sayfasına gelince dondu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.