Şimdi Ara

Şenol güneş ile şampiyon olamayız !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abicim 10 kişi kalmışın gidip necip denen adamı alıyorsun 9 kişi bırakıyorsun takımı bu adamın kendine hayrı yok ilerde top tutacak adam kalmadı necip girdiği zaman kusura bakma şenol hocam necip falan oynatacaksan ben izlemeyeyim maçları bilgisayarı kırıcam şimdi ya

• 10 kişisin maç 1-1 sen gidip necip i alıyorsun
  • Allahım ya beck buna top atıyor arkasını dönüp oyunu açacağına topu gene beck e veriyor üstelik yanında adam var beck in bu necibi oynatan isterse benitez olsun savunmam aga
  • Olcay---->Necip çok kötü bir değişiklikti.
    Oğuzhan geçen maça göre pozisyon olarak daha geride oynadı. İleri çıkışlarında yine tehditler yarattı.
    Gökhan'ın kaçırdığı gol bizim adımıza maçın kırılma anı oldu. Yuvarla kaleye be adam. Sağ ayağı zayıf olsa anlayacam ama onu da en az sol ayağı kadar iyi kullanıyor.
  • potur kullanıcısına yanıt
    E napalım yani izlemezsen izleme bize ne bundan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk haftadan sampiyon ilan ettiniz 2. Haftada boyle demeye basladiniz yav uzuldum sizede en azindan onceki seneler gsye kadar sisiriyordunuz hevesleniyordunuz sonra sesiniz kesiliyordu 2. Haftadan da bu kadar olmazki bea

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce şu mantık dan kurtulmak lazım sakin olun ilk hafta dan gözünüzde büyütürseniz o olmaz şey olmaz kafasına gidersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

İlk haftadan sampiyon ilan ettiniz 2. Haftada boyle demeye basladiniz yav uzuldum sizede en azindan onceki seneler gsye kadar sisiriyordunuz hevesleniyordunuz sonra sesiniz kesiliyordu 2. Haftadan da bu kadar olmazki bea

necibe ettiğim bütün küfürleri ettirme kendine bilader bas git sinirim tepemde hıncımı senden almayayım
  • hele bi soluklan daha 2. hafta
  •  Şenol güneş ile şampiyon olamayız !
  • Şenol güneşle anca iyi futbol(belki) oynarsınız başka bir şey beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

hele bi soluklan daha 2. hafta

2 haftası falan yok bunun necip denen adamı neden oyuna alıyorsun ya olcayı çıakrtıp necibi almak nedir Beşiktaş burası 10 kişi kalsanda defans yapmayacaksın 2 bilic olur bu adam bu kafa ile giderse ben bu maç gördüm
  • potur kullanıcısına yanıt
    Hic kusura bakma gecon sezon mac formunu nasil trollediyseniz transfer konusunu nasil troleldiyseniz ben de bu konulari trollerim. O zamanlar yoneticilerden birsi zoruna gidiyorsa blokla gec diyordu bende sana aynisini diyorum blokla gec

• Oldu potur izlemeyecek diye değişiklik yapsın adam

• Çok fazla tepki veriyorsunuz, Şenol hoca oyundan düşen oyuncuları aldı oyundan. Cenk, Olcay, Gökhan hepsi oyundan düştüler. Necip ile top kapıp atağa çıkacaktık , aslında Atiba yaptı bunu ama , son paslar olmadı.

Daha 2. hafta bu maçların telafisi var. Geçen hafta Şenol hoca süperdi, şimdi mi kötü oldu?
  • Şenol Güneş hemen istifa etmeli ve Slaven Bilic geri gelmelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Çok fazla tepki veriyorsunuz, Şenol hoca oyundan düşen oyuncuları aldı oyundan. Cenk, Olcay, Gökhan hepsi oyundan düştüler. Necip ile top kapıp atağa çıkacaktık , aslında Atiba yaptı bunu ama , son paslar olmadı.

Daha 2. hafta bu maçların telafisi var. Geçen hafta Şenol hoca süperdi, şimdi mi kötü oldu?

ben hiç süper über demedim bana birisi mantıklı şekilde hocanın necibi neden oynattığını desin midem bulanıyor kardeşim artık sırf ben değil milyonlarca taraftar istemiyor bu adamları mustafa necip falan neden her hoca inatla bu adamları oynatıyor valllahi bıktım ya bu beşiktaş ciddi anlamda kanser ediyor beni mide fıtığı geçirmişim hep bu sivok necip mustafaların yüzünden istemiyorum görmek anladın mı. o adam pas kesip atmasın hiç bişe yapmasın gitsin otursun kulübede harbi sinirden ağlıcam su an ya . şenol güneş geldi diye seviniyoruz adamın 2 maçta yaptığı hataya bak ben artık hata görmek istemiyorum birisine şanş verilmesini istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Çok fazla tepki veriyorsunuz, Şenol hoca oyundan düşen oyuncuları aldı oyundan. Cenk, Olcay, Gökhan hepsi oyundan düştüler. Necip ile top kapıp atağa çıkacaktık , aslında Atiba yaptı bunu ama , son paslar olmadı.

ben hiç süper über demedim bana birisi mantıklı şekilde hocanın necibi neden oynattığını desin midem bulanıyor kardeşim artık sırf ben değil milyonlarca taraftar istemiyor bu adamları mustafa necip falan neden her hoca inatla bu adamları oynatıyor valllahi bıktım ya bu beşiktaş ciddi anlamda kanser ediyor beni mide fıtığı geçirmişim hep bu sivok necip mustafaların yüzünden istemiyorum görmek anladın mı. o adam pas kesip atmasın hiç bişe yapmasın gitsin otursun kulübede harbi sinirden ağlıcam su an ya . şenol güneş geldi diye seviniyoruz adamın 2 maçta yaptığı hataya bak ben artık hata görmek istemiyorum birisine şanş verilmesini istemiyorum

Sivok gitti ki bence kalsa iyiydi. Eh zaten Mustafa'yı kadroya bile almıyor. Necip de elimizde kalan tek ön libero, ne yapsın kendisi mi oynasın hoca?

Yahut Serdar'dan bir ön libero yapar ama belki o daha da kötü olabilir. Neyse Leiva geliyormuş zaten.

• Q7 atmadan once gomezi alacakti atti gomez yine de girdi

Trabzon golu atmadan once frei alacakti atti yine de frei yi aldi

Oyuna etki edemiyor bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sizi anlayamıyorum beyler. Geçen haftaya kıyasla 180 derece döndü yorumlarınız. Bir durun bakayım, iyi ya da kötü yorum yapmak için çok erken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.