Şimdi Ara

Sennheiser HD400S Kafa Üstü Kulaklık [399₺]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat iyi gibi geldi, diğer yerlerde 500 tl civarında.Amazon TR'de geçerli ziraat kart indirimi de var sanırım daha sıcak hale gelebilir o indirimle.

https://www.amazon.com.tr/dp/B07N2261R6/

İnceleme :https://majorhifi.com/a-great-value-sennheiser-hd400s-review/
    akakce.com
    Sennheiser HD 400S Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/kulak-ustu-kulaklik/en-ucuz-sennheiser-hd-400s-mikrofonlu-fiyati,497595663.html

• 100% tavsiye ederim. Birinden aldim 300 liraya kablolu olmasindan sikayetci olan. Asiri memnunum

Sanirim trendyolda bir satici 3-4 ay evvel 300 liraya sifirini satti ama hemen bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablolu kablosuz farkını saymazsak Anker Q10 ile kıyasladığımızda hangisi tercih edilir. Evde müzik ve oyun için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 299 olsa alırdım ama 399 yine pahalı bence
  • anker q10 balon. buradakilerin gazına geldik 260liraya aldık. arkadaşlar suni bile olsa bass veren kulaklık=iyi kulaklık sığlığında olduğu için çok beğenmişler ancak mid ve tiz sesleri aşırı boğuyor. sesi temiz değil. kulaklığın reklamı olan basslar bile temiz değil. sürekli bir uğultu hışırtı var arkaplanda. bluetooth sesi için konuşuyorum. kablolu test etmedim. ben dışarıda kzn pro kullanıyorum. ankeri kafaya taktıktan sonra farkı görünce kznyi daha da sevdim. sonuç olarak önermem. hem ekonomik hem iyi performans olarak kznyi öneririm.
  • 299 liraya almıştım geçenlerde. Ses kalitesi fena değil. Kulağı tam içine almıyor. Kulak kepçesine baskı yapıyor bilginiz olsun.

• eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim çok satılan genel olarak beğenilen model olduğu için onunla kıyasladım. Bir kaç modeli listeme aldım bakalım. Bir tanesi de Sony MDR X550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 27 Mayıs 2020; 18:42:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizler burada ses kalitesini olcecek yetkinlikte olmadigimiz icin "abi kuruyemisciden lokum aldim harika" dan oteye gitmez yorumlar

O yuzden youtube ve yazili review lerden karsilastirma ve analiz yapmanizi oneririm. Ben baya okumustum ve bu kulakligin bu fiyata alinabilecek en iyisi oldugunu, fiyatin bu rakamlarda olabilmesinin de sadece kablo sebebi ile aciklandigini gordum

Sahsen geceleri chill out tarzi derinlik iceren muziklerde cok sizi iceri aldigini soyleyebilirim. Fakat her frekansta ve ozellikle dinlediginiz tarzda ne olcude basarili olup olmadigini okumaniz gerekir tek tek anlatamam

2 negatif tarafi var . Malesef kulak ustu kulaklik mi kulak icine alan kulaklik mi , cok arada bir model. Kucuk kulaklilar icin cok ideal ama yukarida da belirtildigi uzere cogu kisinin kulagini icine alacak olcude genis bir model degil

Ikincisi de kablosu gereksiz uzun, kablo oyle bir seydir ki, dengesi onemli, kisa oldu mu olmaz uzun oldu mu olmaz , luzumsuz uzun bir kulaklik kablosu var , degistirip istediginiz kabloyu kullanabilirsiniz , orjinal kablosunun tek esprisi (farki) kulakliga soktuktan sonra cevirip kilitleyebilmeniz ..

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    Kablo uzunluğu evde kullanacağım için dert değil de kaba bir kulak yapım var o düşündürdü 🙂 zengin yorumunuz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 27 Mayıs 2020; 19:13:39 >
  • Ziraat kampanyasıyla 349 oluyor

• 350 ye sahsen kacmaz fikrindeyim

• Kablolu kulaküstü mü olur hadi aldın diyelim o kulaklığı besleyecek amfin yada doc lu telefonun varmı yoksa kulaklık hiçbir işe yaramaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Iceriksiz mesaj atma yahu, telefona bagliyorsun ve gayet yuksek ses ve temiz ses aliyorsun

Konusmus olmak icin konusuyorsun, bende var cihaz ve gayet guzel, internette tonla inceleme var onlar bir sey bilmiyor senin bu desteksiz 2 satirinla insanlar hareket edecek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Iceriksiz mesaj atma yahu, telefona bagliyorsun ve gayet yuksek ses ve temiz ses aliyorsun

Konusmus olmak icin konusuyorsun, bende var cihaz ve gayet guzel, internette tonla inceleme var onlar bir sey bilmiyor senin bu desteksiz 2 satirinla insanlar hareket edecek ?
    Sen onu dam gibi doq u olan telefona yada amfiyşe bağla farkı o zaman gör besleyevek kaynağın yoksa bi bka yaramaz müzik dinliyorum sanırsın
    Bluetooth kulaklıkların içinde kendi doqu oldupu için böyle bir derdin olmaz dostum

En kral bluetooth kulaklığı kabloyla bağla ne demek istediğimi anlarsın bu dediğimi yapmadan burda yorum yapma bilmediğin konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 27 Mayıs 2020; 20:6:30 >
    Bu teknik terimlerden kime ne ki ? Prof kullanici degiliz biz ayrica bu fiyat marjindan beklentimiz belli

Telefona veya basit muzik/tv vb ye baglamak ve dogru duzgun ses almak .. ben ses yuksekligi olarak da bir cok kulaklik denemis biri olarak ses tatmini acisindan da gayet memnunum, bahsettigin seylere neden ihtiyacimiz olsun onu anlamadim

Hepi topu 300 liralik bir sey ..

• quote:

Orijinalden alıntı: _magnetar_

299 liraya almıştım geçenlerde. Ses kalitesi fena değil. Kulağı tam içine almıyor. Kulak kepçesine baskı yapıyor bilginiz olsun.
    Socks mod yapabilirsiniz hocam çorapla belki değişir durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Socks mod yapabilirsiniz hocam çorapla belki değişir durumu.

Alıntıları Göster
    Bahsettiğin çözümü bilmiyordum, araştırdım internetten. Sanki daha çok kulaklık pedlerini korumak ve bir miktar yumuşatmak için yapılıyor gibi geldi. Detaylı araştırmadım. Bu kulaklığın iç çapının birkaç cm genişlemesi lazım; kulağın içine girmesi için. O da çorapla pek mümkün görünmüyor. Yine de teşekkürler önerin için.

Kulaklığın içi bu şekilde:
    Sennheiser HD400S Kafa Üstü Kulaklık [399₺]

Söylediklerinizin gerçekle alakası yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: _magnetar_

Bahsettiğin çözümü bilmiyordum, araştırdım internetten. Sanki daha çok kulaklık pedlerini korumak ve bir miktar yumuşatmak için yapılıyor gibi geldi. Detaylı araştırmadım. Bu kulaklığın iç çapının birkaç cm genişlemesi lazım; kulağın içine girmesi için. O da çorapla pek mümkün görünmüyor. Yine de teşekkürler önerin için.

Kulaklığın içi bu şekilde:

Alıntıları Göster
    Belki baskıyı bir nebze rahatlatır diye dedim hocam biraz pedi kesip elektrik bandı çorap kombosuyla içine sığdırabilirsiniz belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Sen onu dam gibi doq u olan telefona yada amfiyşe bağla farkı o zaman gör besleyevek kaynağın yoksa bi bka yaramaz müzik dinliyorum sanırsın
    Bluetooth kulaklıkların içinde kendi doqu oldupu için böyle bir derdin olmaz dostum

En kral bluetooth kulaklığı kabloyla bağla ne demek istediğimi anlarsın bu dediğimi yapmadan burda yorum yapma bilmediğin konuda

Alıntıları Göster
    Kulaklığın empedansı 18 olduğu için ek güç kaynağına veya amfiye ihtiyaç olmadan tam güç alınabiliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.