Şimdi Ara

Seneye sınav kolay mı olacak zor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seri cevap verin ona göre mezuna bırakıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :)

• Çift seneler kolay, tek seneler zor olur.

• osymnin önünden geçtim dün 2023te seçim var zorlayalim zaten kaybedicrz dedile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ÖSYM'yi de artık siyasi bir kurum gibi düşünmek lazım. Veli tepkisi en önemli ölçütleri. Bunun en iyi göstergesi 2020 yılında yaptıkları sınav tarihi oynamasindan sonra gelen tepkileri süre uzatarak ve çok kolay sınav yaparak yumuşatmaya çalışmaktı.

Aynı şekilde 2020 kolay sınavına velilerden ve eğitimcilerden çok fazla yığılma tepkisi gelince 2021 gibi çok zor bir sınav hazırladılar. Bu kez çok çok daha fazla bir tepki gördüler. Hemen arkasından gelen sınav yks 2022 de ortada. 2020 kadar olmasa da nispeten kolay bir sınavdı.

Ancak bu sene ne velilerden ne öğrencilerden ne de bir başkasından gelen bir ortak tepki gözükmüyor. ÖSYM mevcut sessizliği görüp önümüzdeki sene de bu ayar bir sınav yapacaktır diye düşünüyorum.

• yalnız daha büyük yığılma oldu 22de

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız ama ne YouTube'da gördüğüm eğitim kanalları ne de etrafımdaki hiç kimse o 2020 ve 21deki ÖSYM'ye sövme halinde değiller. ÖSYM de bir devlet kurumu olarak sınav ve yerleştirme kalitesinden çok çoğunluğa yaranma derdinde olduğu için neticeden memnun gibi gözüküyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İntegral Zor mu ve yetişir mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bnkavafoglu kullanıcısına yanıt

Bu sene neden hiç tepki gelmedi anlamadım çoğu kişi de yerleşti gibi duruyor. İlginç. 2020den beter tepki gelmesi gerekirdi aynı hataya 2.kez düştükleri için

• marcduchamp kullanıcısına yanıt
    Hocam psikolojik biraz. 2021de sonucu iyi ya da kötü gelen herkes sınav çıkışı ağlıyordu. Bu sene de tam tersi bir durum vardı. İyi gelen de kötü gelen de sonuçlar gelene kadar mutluydu.

• Zor olacak öyle bir zor olacak ki 2023 tayfa hoplayacak hayatları boyunca taşıyacakları travma oluşacak psikolojileri bozulacak demedi demeyin şimdiden geçmiş olsun ben kaçççççooooovv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42D151AEE -- 1 Ağustos 2022; 18:40:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.