Şimdi Ara

'Senden elektrik almıyorum..' Tercümesi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatun mütehassısı arkadaşlar size soruyorum..Allah için bu ne demek yaw? Tipin bi boka benzemiyor kusura bakma beğenmedim dese eyvallah..Giyimini kuşamını saçını başını beğenmiyorum dese eyvallah.Arkadaşların mal gibi seninle takılamam dese eyvallah..bilgisiz, gorgusuz,konusmaktan âciz hanzo gibi bişeysin dese anlarım eyvallah. Ama ben bunu anlamıyorum..Allahını kitabını seven şunun bana bi açılımını yapsın? ikidir bana bu cümleyi kuruyor hatun soruyorum ne diyorsun yani tam olarak diye, cevap vermiyor, geçiştiriyor..Anlayamadığım bişey var, bana yardım edin yoksa vallaha sinirden apartmanın altında trafo var ona girecem görecek ebesinin elektriğini ya neyse..

• "Ben TEDAŞ mıyım?" diye sor.
  • SANA KAÇ WOLT LAZIM DİYE SOR
  • elektrik faturamı öder misin
  • dostum bu laf; insanimizda oturan Avrupa Yakasi Kültürünün bir örnegi; hep bu diziler bu hale soktu milleti; neymis COBAN SALATA yenmezmis; nicin artik SEZAR SALATA popülermis; caresi felam da yok ;bi kafa koyucaksin, insani deli etmekten baska bisey yapmazlar ki
  • kardeş yorumlar süperde onun tercümesi ne biliyonmu

sen ben isarmıyosun ben cebinde para olan piç olan arabası olan birini istiyorum..

seven ... , ... sevilir diye i laf var
  • sana karşı bir şey hissetmiyorum derse problemi paylaşacağı için durumu fiziksel bir olgu gibi göstererek kendini bir vicdani yükten kurtarıp seni de buna ikna etmiş oluyor bu lafı söyleyerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1) bir nedenden dolayı seni beğenmemiş geçiştiriyor seni

2) biraz daha seni peşinden sürüklemek istiyor ki aşkın tadını biraz daha alabilsin,bu yüzden anlam veremeceğin davranışlarda bulunuyor,tipik kur işlemi

sende biraz geride dur, bayanlarla ilgili bir espri yap onu güldür gmklere çıkar bir espri yap kadınları yerden yere vur , oda anlam veremesin neye uğradığını şaşırsın kısacası mala dönsün,buda senin kozun olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozalyilmaz

1) bir nedenden dolayı seni beğenmemiş geçiştiriyor seni

2) biraz daha seni peşinden sürüklemek istiyor ki aşkın tadını biraz daha alabilsin,bu yüzden anlam veremeceğin davranışlarda bulunuyor,tipik kur işlemi

sende biraz geride dur, bayanlarla ilgili bir espri yap onu güldür gmklere çıkar bir espri yap kadınları yerden yere vur , oda anlam veremesin neye uğradığını şaşırsın kısacası mala dönsün,buda senin kozun olsun

o nedeni soruyom da soylemiyorki..
  • Bayanların karmaşıklaşma çabası die yorumlanablir. aslında çok basit canlılar olmalarına karşın erkeklerin onları bi b*k sanması için yapılan çabalar da denilebilir. bkz. Ekşi sözlük.
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=senden+elektrik+alamiyorum

• Daha fişi takmakmadım ondan olabilir mi? dersin olur biter

Genele bunun ardından "terbiyesiz" kelimesi gelebilir ama değer valla hakediyolar çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE

SANA KAÇ WOLT LAZIM DİYE SOR

İyiydi
  • Baba Naber,
  • quote:

Orjinalden alıntı: B A L A M İ R

Daha fişi takmakmadım ondan olabilir mi? dersin olur biter

yazdım bunu bir yere ...
  • Senin sarjin bana yetmez diyor. Kendin gibi dusuk sarjlilari bul diyor. Kisaca hakaret ediyor. Yuzune tukurse daha iyiydi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Senin sarjin bana yetmez diyor. Kendin gibi dusuk sarjlilari bul diyor. Kisaca hakaret ediyor. Yuzune tukurse daha iyiydi..

deme be!
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeNoM

quote:

Senin sarjin bana yetmez diyor. Kendin gibi dusuk sarjlilari bul diyor. Kisaca hakaret ediyor. Yuzune tukurse daha iyiydi..

deme be!

Diyenler utansin.
  • benim hatta 220 volt var, kızlar 380 volt istiyor onunda kw/saat'i pahalı

tabi doğal olarak 220 volt yetmiyor. Sonrada senden elektrik alamıyorum diyorlar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: VeNoM

quote:

deme be!

Diyenler utansin.

• Prizinde problem olmasın deseydin ya.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.