Şimdi Ara

Sen Kimsin (2012) | Tolga Çevik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
6.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film güzel bir şeye benziyor ama gereksiz erotik şeyler kullanılmış saçma olmuş dozunda olmayacak belli. Çünkü Pak Panter'de de aynı şey olmuştu zaten hali belli. Ha Pak Panter erotik unsurlardan dolayı kötü gişe almadı tabiki ama orada gördüğümüz erotik unsurları kime sorsanız saçma der. Ha bu arada o sarışın kızın adı ne yaaeaa ?
  • eğlenceli bi film olucak gibi
  • Ata Demirer'in Berlin Kaplanıyla vizyonda çakışmasın diye 2 Martta giriyor vizyona. Ulan ne üzülmüşlerdir sömestiri kaçırdık diye.

Gerçi bu da BKM yapımı. O yüzden fazla ümitlenmemek en iyisi.
  • Tolga yaparsa her türlü izlenir. Kendisini izlemek güzel olacak.
    Filmi merakla bekliyorum.
  • şahan bu senede yok. Bkm komedyenlerı kaliteli komedi yapıyor
  • Komedi Dükkanı lezzetinde olmayacak gibi.
  • Beni fragman umutlandırdı. Komedi Dükkanı'nın yarısı bile olsa kafidir
  • Fragman güzeldi bekliyorum
  • bende ilk sinemada görmüştüm fragmanı. güzel olacak gibi bekliyorum
  • Ortaya güzel birşey cıkıcak gibi
  • Fragmandan zerre heyecanlanmadım diyebilirim.. Tamam Komedi Dükkanı'nı büyük bir zevkle izlerdim ama sinema işi çok ayrı usta.. Orasıyla burası çok ayrı, umarım yanılırım ve güzel bir film izleriz hep birlikte..
  • Yarın sinemalarda! Para sıkıntım olmasa haftasonu gidicem ama 6 liram bile yok
  • İyi oldu gördüğüm hiç haberim yoktu , nedense fragmanı pek beğenmedim ama izlerim kesinlikle
  • Filmin müziklerinin bir kısmı İstanbul Attack'a aitmiş. Bunun için bile gidebilirim
  • Yarın Fetih 1453 ve bunun arasında seçim yapacağım, bakalım hangisi ağır basacak :)
  • Neyse hazır Fetih 1453 çıgınlığı varken kafam rahat bir şekilde bu filme giderim. Umarım güzeldir. :)
  • Reserved.
  • Fragman güzelmiş eğlenceli görünüyor umarım daha sonra da olsa izleyebilirim.
  • Merak ettiğim bir film Sinemada izleyecem inşallah
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.