Şimdi Ara

Sen Kimsin (2012) | Tolga Çevik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
6.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en kısa zamanda gidicem,gidenlerden gelen yorumlara bakalım

Leyla ile Mecnun
  • ilk yorumu ben yapayım.ilk 30 dakika gayet hoş gidiyor film ama sonra klasik bu tarz komedilerde ortaya çıkan kötü senaryonun zaafiyetini yaşıyor.orjinal çekimler var ve ara ara sizi güldüren ince esprilerde oluyor ama sonlara doğru sıkılabiliyorsunuz.bu tarz komedi yapmak cidden zor seviye hep yukarıda olmalıki film boyunca seyirci sıkılmasın.yada güzel bir senaryonun üzerine işlenmeli komedi...
  • bu adamın espiri anlayışı tam benlik, ben giderim buna...
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...
  • 1 saat önce bu filmden çıktım. Tolga Çevik'in komedi dükkanındaki tiplemelerini çok beğeniyorum çok gülüyorum. Ama filmi vasat olmuş toplasanız 5 dk gülmedim.
    son kadehi O'na kaldirmamissan
    Cok isteyip aramadiysan eksik yasamissn
  • bende gittim büyük umutlarla, ara ara çok güldürdü ama genel olarak beklediğim gibi değildi. yine de tolga abiye teşekkürlerimi sunuyorum daha kaliteli yapımlara imza atar umarım

[size=1
  • Film genel olarak fena değildi ama Tolga Çevik'ten daha iyisini beklerdim. Çekimler gayet iyiydi fakat senaryonun biraz zayıf kaldığını söyleyebilirim.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• bugün izledik filmi, ben fazla gülmedim ama arkadalarım çok güldü. genel olarak izlenebilecek bir film bence.
  • Bence filmi ilk yarı ve ikinci yarı diye ikiye ayırmak lazım. Gerçi ikinci yarı çok kısa sürdüğü için -ya da bana öyle geldi- pek gülmemiş olabilirim; onun dışında komikti. Tolga Çevik'in yanına Salih Kalyon'u beklerdim ama Köksal Engür de iyi gitmiş.

Australian Dream
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

bu adamın çok büyütüldüğünü düşünüyorum nedense her seferinde

11 aralıkta bunu yazdım. ve sonuç. bu adamı çok abarttınız. sonuç saçma bir film.

Orijinalden alıntı: FearMaster

Bence filmi ilk yarı ve ikinci yarı diye ikiye ayırmak lazım. Gerçi ikinci yarı çok kısa sürdüğü için -ya da bana öyle geldi- pek gülmemiş olabilirim; onun dışında komikti. Tolga Çevik'in yanına Salih Kalyon'u beklerdim ama Köksal Engür de iyi gitmiş.

Salih Kalyon'la Komedi Dükkanı zamanından beri küsler sanırım. Salih K. KD'den ayrıldıktan sonra Tolga biri vardı onu şutladık falan demiş.

Orijinalden alıntı: Nipponese

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Bence filmi ilk yarı ve ikinci yarı diye ikiye ayırmak lazım. Gerçi ikinci yarı çok kısa sürdüğü için -ya da bana öyle geldi- pek gülmemiş olabilirim; onun dışında komikti. Tolga Çevik'in yanına Salih Kalyon'u beklerdim ama Köksal Engür de iyi gitmiş.

Salih Kalyon'la Komedi Dükkanı zamanından beri küsler sanırım. Salih K. KD'den ayrıldıktan sonra Tolga biri vardı onu şutladık falan demiş.

Onu bilmiyordum, öyle dediyse ayıp etmiş bence.

Australian Dream

• arabasının kapısını açarken arabanın çekilme sahnesi için izlenir koptum valla o sahnede
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.