Şimdi Ara

SELÇUKTAN GÜZEL CEVAP OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna girdikten sonra içimin bir köşesi gol atsada hak yerini birazda manidar şekilde bulsa demiştim selçuk golünü attı. umarız bu golün mesajını alması gereken kişiler almışlardır ve şu takımı kendi egolarının kurbanı etmekten kurtarırlar...

• golden sonra sevinmedi zaten mesajı yolladı
  • cozemedim zaten yakin bi tanidigi ilemi basti bi yerde de boyle garezi var selcuk a
  • Adamın bir sistemi var 2 li ön libero Selçuk ve Nuri ön libero değil işte anlayın şunu.
  • Kimseye cevap falan olmadı, görevini yaptı, çok güzel bir gol attı işte. Bırakın şu fanatikliği artık, burası Milli Takım. Burak'ı da kimler yuhladıysa yazıklar olsun. Ayırın artık şu maçları diğer maçlardan. Bu herhangi bir kulüp maçı değil ya da Avrupa'da bir kulübümüzün maçı da değil, bu tüm Türk oyuncuların beraber oynadığı AY YILDIZLI MİLLİ TAKIM anlayın artık şunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Kimseye cevap falan olmadı, görevini yaptı, çok güzel bir gol attı işte. Bırakın şu fanatikliği artık, burası Milli Takım. Burak'ı da kimler yuhladıysa yazıklar olsun. Ayırın artık şu maçları diğer maçlardan. Bu herhangi bir kulüp maçı değil ya da Avrupa'da bir kulübümüzün maçı da değil, bu tüm Türk oyuncuların beraber oynadığı AY YILDIZLI MİLLİ TAKIM anlayın artık şunu

Ağzına sağlık usta.
  • Selçuk ağırbaşlı davrandı sorun varsa da aralarında yansıtmadı.Avcının oyun sisteminde selçuk yoksa o avcının sorunudur selçuk gibi bir oyuncu her sisteme oturur yok efendim iki ön libero bir forvet geçiniz bunları..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mümkün değil ama,bana o formayı giydirip sahaya salsalar,üstüne olur ya koca kıçıma yanlışlıkla çarpan bir top gol olsa,sevinmekten kalp krizi geçiririm.Sadece bu oyuncu özelinde değil,o formayla trip atan her oyuncuya gıcık olma kapasitem var kesinlikle.
  • Selçuk gol sonrası sevinen biri değil zaten bizi attığı penüstünden sonrada sevinmedi zaten?Burak'a mı selam çaktı acaba orada da?
  • "bizi" değil "biji" yazıcaktım.
    Penüstünde yanlışlık yok sormayın.
  • Selçuk'un girmesi için can attım sonunda girdi, adını bile duymak güzel sahada. Birde gol attı, helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

Adamın bir sistemi var 2 li ön libero Selçuk ve Nuri ön libero değil işte anlayın şunu.

Emre ön libero tamam dağılın !
  • tek amacınız problem yaratmak,kavga çıkartmak
    yok cevap olmuş yok sevinmeyip güzel mesaj vermiş ...
    yakında A.Avcı aslında A.Yıldırım'ın adamı diyeceksin şimdiden belli oluyor.
  • avcı patron benim dedi yani sonradan oyuna alarak.. aykut kocaman gibi artizlik peşinde. bi bildiğimiz var hesabı. basit hesaplar.
  • Takım gruptan çıksın, çıkmasın Avcı bu kafayla giderse gönderirler.
  • öncelikle belirteyim Galatasaray taraftarıyım ve şunu samimiyetimle söyleyebilirim ki bende ekran başındaa çok kızdım Burak'a hatta ayağına top geldiğinde inşallah direk vurmaz diyordum ki birçoğunda vurdu tamam onun görevi gol atmak ama her pozisyonda da şut atılmaz ki kardeşim , nasıl olsa kazanacağız gözüyle bakıyordu bir gol de ben atsam fena olmaz düşüncesi hakim di Burak'ta. bizlerinde bu olayı fazla abartmamamız gerekli, biraz haklı bir tepkiydi taraftarın yaptığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Kimseye cevap falan olmadı, görevini yaptı, çok güzel bir gol attı işte. Bırakın şu fanatikliği artık, burası Milli Takım. Burak'ı da kimler yuhladıysa yazıklar olsun. Ayırın artık şu maçları diğer maçlardan. Bu herhangi bir kulüp maçı değil ya da Avrupa'da bir kulübümüzün maçı da değil, bu tüm Türk oyuncuların beraber oynadığı AY YILDIZLI MİLLİ TAKIM anlayın artık şunu

aynen arkadaş ya bıktım sabahtan beri yok şu girsin yok şu çıksın şu kötü oynuyo şu galatasaraylı falan bırakın kardeşim bunları artık

• yanlışlık oldu :D
  • Milli Takımda bile kulüp fanatikliği yaptığı yapıyoruz, harbiden bir sorun var bizde.
  • Valla hiç fanatikliğe gerek yok. Emre gayet iyi oynadı. Ama estonya gibi bi takıma evinde gol attı diye bütün yedek klübesini kaldırıyor. Abi estonyaya gol attık alt tarafı bu kadar artistliğe gerek yok. Utanmasa yedek klübesinin sahaya atlamasını isticek.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.