Şimdi Ara

Selcuk'u savunabilecek biri var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En cok destek verenlerden biriydim ama gercekten sifir.
    Sokaktan gecen bi adami getirsen aynilarini yapabilecek seviyede.
    Mac heyecaniyla actigimi dusunmeyin. Sakinim gayet.
    Ama gercekten hicbir bahanesi kalmadi Selcukun. Hicbir ise yaramiyor sahada.
    Yedege cekmenin zamani geldi gercekten. Kendine geliyorsa gelsin basimizin ustunde yeri var. Ha yok boyle devam edecekse sagolsun. Yaptiklari icin tesekkur edip yollayalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne savunmasi ya adam zanten bizim kaye dogru oynuyor savumaya gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sonuna kadar destekledim,Allah belamı versin mustafa sarpı koy daha iyi oynamazsa şerefsizim etrafında dönüp geri pas atıyor ya
  • Şok oldum resmen. Selçuk tam ortada oynuyor. Top dağıtmak onun işi. Ama niyeyse savunma yapan, top çıkarmaya çalışan Yekta. Tek hatasında oyundan alınıyor ki hatasını telafi etmesine rağmen. Mancini açıkçası isimlere çok takılıyor. Hala göremedi Sneijder solda oynayamıyor. Çift forvet ev sahibi olduğumuz maçlar hariç yanlış. Orta saha her zaman kalabalık olmalı. Ama yok. Kaç deplasmandır aynı sistem, hep de puan kayıpları.
  • saçma sapan toplar şişirmekten başka işe yaramıyor
  • suç onda değil ki suç onu oynatan futbol zekası sıfır olan teknik direktör bozmasında
  • Bu mac gecen haftalarda olmadigi kadar ileriye oynadi. Burak'in kacirdigi pozisyonda (kafayla kacirip, penalti bekledigi), Drogba'yi kaciran oydu. Ilerde oynadigi zaman bence iyiydi (30-45 arasi).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Patos64 Neredesin ?
  • BAM üçlüsü kendi beyinlerinden nakil yaptı heralde buna.

• Selçuk bu senenin burakla birlikte en kötüsü.

• selçuğu savunursa avukatı savunur oda ekmek parası için
  • Selçuk bize birşeyler kattı mı kattı tamam bitti adam çöküşte yollar ayrılmalı en çok sevenlerden biriydim adam kulübe zarar veriyor el freni resmen onun yerinde ben oynasam aynısı yaparım al Balta'dan ver Semih'e al tellesten ver meloya arada topun dibine gir ileri şişir oooh ne güzel iş ya melo iyiki takımda yoksa inanın ilk 3 te olamazdık şuan

• Büyüksün kardeşim.
  • son 1.5 senedir berbat...hatta berbat bile değil..herif yok gibi sahada...ne oldu anlamıyorum...
  • Bence gayet güzel keşke bizde oynasa.
  • Selçugun tek derdi Buraga gol attırmak
  • Keşke alternatifi olsada oynatmasalar, başlarsa neyse üstüne çok yük biniyor dedim ama bu maç bardağı taşıran son damla oldu adam amatörce oynuyor.
  • Çayını içip kalksaydı keşke
  • Tamam kötü oynuyor da tek sorun selçuk mu
  • Haftaya arenada yuhlayin şu herifi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.