Şimdi Ara

Selçuk İnan Nerede? (SS'li analiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir yarım boşlukta dünkü maçın özetinden bir Selçuk İnan analizi yapmak istedim, fotoğraf olunca daha anlaşılır oluyor bu nedenle fotoğraflı yapacağım.

Öncelikle ilk pozisyon, Selçuk İnan Kayserisporlu oyuncuyu kombine almış taraftar edasıyla çok güzel izliyor,

Kayserili oyuncu birazcık yetenekli olsa sağ tarafa doğru çok güzel bir ara pas çıkartıp Muslera'yı zor duruma sokabilir, Selçuk'un izliyor olması Semih'i de kararsız bırakıyor,

Selçuk hakemin arkasına saklanmış izlemeye devam ediyor, taa ki şut gelene kadar.

İkincisi, Necati'nin rövaşata pozisyonu

Burada top sekmiyor ama ceza sahamız dışına doğru sekse, orada seken topu alıp oyun kurması gereken oyuncumuzun ekranda gölgesi dahi gözükmüyor.

Üçüncü pozisyon yine bir Kayseri atağı, Sneijder bile ceza sahamızın içine kadar gelip defansa yardım ediyorken, Selçuk İnan kendi yarı sahamızda bile gözükmüyor, yine.

Bir başka Kayseri atağı, bu sefer Selçuk adamına sahip

Ancak 1 saniye içinde ne oluyorsa vazgeçiyor ve adamını bırakıyor,

Defansif anlamda bu kadar kötüyken ofansif anlamda en azından iyi bir şeyler yapmasını beklersiniz değil mi bir ORTA SAHA oyuncusundan, serbest vuruştan attığımız golün öncesi, gol oldu diye pozisyonu es geçecek değiliz,

Bu pozisyonun öncesinde Melo, Sneijder'e veriyor, o pas atılırken de Selçuk, Kayserili oyuncunun kucağında, top Sneijder'e geliyor, bir orta saha oyuncunsun yapması gereken pas alabileceği yere hareketlenmek ve ver kaç yapıp bu pozisyondan sonra ya Burak'a ara pas atabilir ya Sneijder'e geri verebilir ya şut çekebilir her şey mümkün. Ancak Selçuk %50 tempo ile rakip oyuncunun gölgesinde dribblingini sürdürüyor, tıpkı atak yerken yaptığı gibi, atak yapıyorken de aynı şekilde sürekli %50 koşu temposu halinde.

Peki, 15-20 dakika oynayan Hamit'in bile özette adını 2-3 defa duyuyorken 90 dakika oynayan Selçuk'un adını özette hiç duymuyorsak bu adam da her maç en çok koşanlar arasına giriyorsa peki bu adam nerede? Defansta yok, ofansta yok? Tekrar soruyorum bu adam nerede?

Bir de

defanstan top çıkaran? melo
    oyunu açan? melo
    defans kademesine giren? melo
    şut çeken? melo
    ara pası deneyen? melo

peki bu orta sahada Selçuk'un görevi tam olarak nedir? Melo'yu izlemek mi? Eğer öyleyse görevini güzel yapıyor demektir.

• Resimleri düzenle de okuyalım
  • Selçuk'u sevmem ama bu anlattığını çoğu futbolcu yapıyor. Sneijder dahil. Rakip takım gole giderken yürüyerek izliyorlar. Takımda hırs yok. Sadece Selçuk'luk bir durum değil.
  • Edit: Fotoğraflar ligtv.com.tr sitesinden alınmıştır.
  • Bende gönderdikten sonra fark ettim ön izlemede böyle gözükmüyordu, istiyorsan şikayet et de bir yönetici düzenleyip simage yapsın:)
  • Selçuk 4-3-3 orta sahasının en ucunda oynadı

-------Selçuk----

---Melo---Sneijder

Defansa yardım etmemesi normal yani. Ha ataklara yardım etti mi? Hayır
  • selçuk kafa ve vücut olarak bitmiş ne ofansif ne defansif katkı yapabiliyor hala oynatan hoca utansın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hay ben bu Teknik Resim dersini
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 kişi eksik oynuyoruz, bence bu durumda ligde çok çok iyiyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben buraya bir eşek fotoğrafı koyardım, nobildeyim üşendim.

Selçukun olay bu,
    Hamit geldiği sezon selçuktan daha verimli olup(hamit o sezon kötüydü ama hem yeri yanlış hemde selçuk gibi bal topçusu ile oyun kurmak zorundaydı) eleştirilme sebebi neydi,
    Sürekli bişiler yapmak istemesi, sorumluluk alması, şut atması, top sürmesi...

Ama selçuk hiçbir şry yapmıyor ama hala 11 de hala kral paraları da cukkaladı.

• Patos 2 ortaya çıkmış.
    3-5 resimle kendi kendine gelin güvey olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: FürelHonatis18

Patos 2 ortaya çıkmış.

Senin elinde resim de yok. Sen nereye gelin güvey oluyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Steven Gerrard

quote:

Patos 2 ortaya çıkmış.

Senin elinde resim de yok. Sen nereye gelin güvey oluyorsun?

Maçı açtırip tekrar izlettirme bana.
    Ben de bazi pozisyonları yakalar, kim ileri gelmiş, kim geri gelmiş gösteririm. O zaman belki gelin güvey olmuş olurum!

• Ya yeter bi rahat bırakın adamı nasıl taraftarsınız destek olmanız gerekirken köstek oluyorsunuz.eleştirin ama vurmayın.
    Bunlar selçuk a ne fayda getiricek.Adam sanki gs ı tapuladı şans veriyorlar oynuyor kendi mi yapıyor takımı adam mimlendi boş adam olmadığı içşn mecbur kalıp bir geri pas veriyor yuhalanıyor.
    Bırakın futbolcuarla uğraşmayı hiç bir yararı olmaz.
    Biraz empati yapın yuhalanmak ne kazandırır arkadaslarının bakışı bile değişir.
    Anlık tepkiler verebilirsin , küfür de edersin soverdin de o heyacanla.q
    Ama Bir futbolcuyu yuhalayan net soluyorum benim gozümde gerizekalıdır.Onu çıkaran teknik direktoru yuhalayacaksın memnun değlsen.
    Bu selçuk için burak için veysel için x için gecerli

• quote:

Patos 2 ortaya çıkmış.

Selçuk dün çok kötüydü.Çok top kaptırdı.Rakibi karşılayamadı.Ayrıca 3.golü atamamızın baş sebebi de zamanında veremediği paslar ve kaptırdığı toplar ile Selçuk'tur.Eğri oturup doğru konuşmak lazım.
  • Ilk anlattigin olayi Melo da mac icinde yapti, calim yedikten sonra yurumeye basladi takim atak yerken. Evet Selcuk iyi oynamiyor, pasif kosuyor ama bunu gorup oteki gormemezlik yapmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Selçuk'u sevmem ama bu anlattığını çoğu futbolcu yapıyor. Sneijder dahil. Rakip takım gole giderken yürüyerek izliyorlar. Takımda hırs yok. Sadece Selçuk'luk bir durum değil.

Şu mesajın neyini eksilediniz adam haklı , bir tanenizin futbol bilgisi yok arkadaş şurda selcuğu savunduğumdan değil aynı şeyi melo her maç yapıyor çıkarıp atayımmı şuraya videolarını 100 tane banko çıkarırım sneijder , melo farklı takım oyuncuları için. Şakamısınız nesiniz anlamadım ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağacı

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Selçuk'u sevmem ama bu anlattığını çoğu futbolcu yapıyor. Sneijder dahil. Rakip takım gole giderken yürüyerek izliyorlar. Takımda hırs yok. Sadece Selçuk'luk bir durum değil.

Şu mesajın neyini eksilediniz adam haklı , bir tanenizin futbol bilgisi yok arkadaş şurda selcuğu savunduğumdan değil aynı şeyi melo her maç yapıyor çıkarıp atayımmı şuraya videolarını 100 tane banko çıkarırım sneijder , melo farklı takım oyuncuları için. Şakamısınız nesiniz anlamadım ki.

Çünkü sadece Türk futbolcuları eleştirmeye kapasiteleri yetiyor.

Yediğimiz gollerde futbolcuların nasıl yürüyerek savunma yaptığını göremiyorlar.

• 34luk necati kendi ceza sahasindan topu alip selcuk efendiye de calim atip bizim sahamizin ortasina kadar geldi bir pozisyonda.. Selcuk calim yedikten sonra ne yapti, necatinin arkasindan sadece bakti.Bu pozisyonu maci canli izleyen herkes hatirlar.
    Bu takimin herseyi gectim en onemli sorunu Santroforsuz olusu ve orta saha da bir kisi eksik oynamamiz. 9 kisi oynayan takimin performansi da bukadar olur.

• Hamit zamanında çok el freni oldu ama şu Selçuk oynayacağına Hamit form tutsun oynasın. Sanırım hoca da bunun peşinde Hamit'i yavaştan sokuyor oyuna.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sneijder varken meloyada selçuğada tekmeyi basacan.ikside sorunlu .çiçek gibi olur takım.

cemaili hamit

olcan sneijder bruma

burak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.