Şimdi Ara

Selçuk hukuk iö vs kocaeli hukuk vs akdeniz hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar sıralam 21700 lerde konya selçuk hukuku basa yazdım sırf hakimlik sınavlarındaki basarısından dolayı fakat gelmeme ihtimali de yüksek bu yüzden altına yazacağım okulları iyi seçmem gerekir ne yazsam bilemedim. Avukatlığı pek yapamam gibi geliyor öyle insan ilişkileri çok çok iyi olan biri değilim fazla çevrem yok tüm bunlar beni selçuk hukuk iö yazmaya itiyor ama orda da torpil dönüyor eğer mülakatlarda felan elenirsem hem şehir yüzünden pasif kaldığım için hem de istediğimi elde edemediğim için daha saçma sapan bi duruma sokcam kendimi. Bu yüzden hakimlik,savclık başarısını bi kenara bırakıp sosyal olanakları iyi olan bi üniversite de seçebilirim belki okulda açılırsam avukatlık yaparım diye ama dediğim gibi kararsızım ne yapsam hiçbir fikrim yok bu üçünden hangisini üste yazarsam o gelir gibi siz ne önerirsiniz benim gibi birine ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 19.800 benim sıralama ben kesin diyemiyorum akdeniz için siz nasıl kesin gelir falan diyorsunuz hayretle izliyorum cidden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ötedeoyna

Hocam 19.800 benim sıralama ben kesin diyemiyorum akdeniz için siz nasıl kesin gelir falan diyorsunuz hayretle izliyorum cidden

tamam sen izlemeye devam et napayım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mu yorumu olan

• tercih rehberi

Tercih konusunda kafanıza takılan herşeyin cevabını bulabilirsiniz.
  • nazlier128 N kullanıcısına yanıt
    Allah yardımcın olsun ne diyeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odtü işletme vs ankara hukuk
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İst, ankara ve marmaradan sonra diğerlerinin aynı olduğu görüşündeyim. O yüzden evine en yakın olanı seçebikirsin. Bnim sıralamam da 16032.marmara gelmicek büyük ihtimalle. Ben de kocaeli hukuk düşünüyorm evime yakın diye. Sizce doğru mu yapıyorum???

• nazlier128 N kullanıcısına yanıt
    Allah kolaylik versin yaaw. Ama uludagi dusunme derim. Kampus gemlikte. Rezilll bir durum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.