Bildirim
İstanbul Medeniyet Tıp vs İzmir Katip Çelebi Tıp vs Akdeniz Tıp
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İstanbul medeniyet tıpı bilen biri değilim . Puanını da baz alırsak sana içimden geçeni söyleyim .
Akdeniz tıp bu listenin en iyisidir . İkçü ise sırf izmirde olması nedeniyle şişmiş bir okuldur . Ne kampüsü vardır ne de hastanesi . Stajları bir orada bir burada göçebe gibi yaparsın . Merdiven altı dersane gibi . İkçüye fırsatın varsa git istersen . Geçen sene de bu sene de baya bi arkadaşım sordu yolladım kim gittiyse beğenmeden döndü . İzmir diye millet yazıyor .
Şehir dışına çıkmayı düşünüyorsan ve maddi külfet de önemliyse ekstra olarak sana akdeniz gelmeme ihtimali de söz konusu eskişehir güzel olabilir . Büyükşehirde yurtta kalacağına eskişehirde ev tutarsın . Genç şehri ucuz çok seviyorum ben . Gene de sıralama akdeniz> esogü yapardım . Medeniyet tıpı da bir başkasına sorardım . Medeniyet tıpçı biri vardı forumda sanki .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Düşünmeden akdeniz tıp. sorun varsa sor -
Kadavra sayısı ne kadar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam istanbul medeniyet mi sağlık bilimleri mi sizce
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gülhane den mi bahsediyon?
quote:
Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam
Gülhane den mi bahsediyon?
Yok istanbuldaki
Kararsizim hocam bir şey diyemem
çok. ya türkiyede en çok kadavra olan üniversitedir ya da ikincisidir. pratiklerde 1 kadavrada tek başına takılabilirsin istersen zaten millet pek takmıyor kadavraları.quote:
Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam
Kadavra sayısı ne kadar? -
Hocam kaçıncı dönemsin ve orda kira fiyatları çok fazla galiba.
Ankara da oturuyorum, cok masraflı mi olur?
Ankara da yıldırım beyazıt tutarken gelmek ne kadar mantıklı?
kesinlikle Akdeniz Akdeniz Akdeniz yandaki ne idüğü belirsiz fakülteleri yazmak yerine antalyanın altına sırasıyla uludağ ve Çukurova yı yazın derim
Hocam ankara yıldırım beyazıt üniversitesi ne idüğü belirsiz fakülte midir?
hocam siz Ankara'da yaşıyor olduğunuzdan yıldırım beyazıtın size tercih edilebilir ,çevreki kişilerin tercih ettiği bir üniversite olarak geldiğini düşünüyorum fakat Çukurova'yı yakından takip eden bir insan olarak şu an hacettepe mezunları 2. nesil hocalar var ( çukurova tıp hacettepe sayessinde kuruldu ) ve belki 10 sene sonra eğitim kalitesi düşecek olsa da şu an çok iyi ama bunun yanında öğrenci şehri diye eskişehir 4. büyükşehir diye uldağ tıp bu üniversitemizin(çukurova da değilim çok tanıdığım var o yüxden üniversitemix diyorum ) önüne geçti yalnız şehir farkından . şimdi daha 7-8 sene önce açılmış hali hazırda mezunu tek. tük olan bir üniversiteye gitmek ne kadar mantıklı . siz burda yalnız eğitim görmiyeceksiniz siz übiversitenin barındırdığı kültür mirasını verdiği vizyonu devralacaksınız. bemim sözlerim bu kadar sizin yerinizde olsam Adanalı olduğumdan Çukurovayı yazardım eğer başka bir şehirde olsaydım antalyanın altına çukurovayı yazıp bırakırdım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
3. dönemim. Okula yakın evler pahalı açıkçası ben 1150ye kalıyorum ama 3+1 dublex ev. Akdeniz yazıp pişman olacagini pek dusunmuyorum. Akdenizin geçme sistemi falan fazla zordu bu sene kolaylastirdilar, devam zorunluluğu falan da yok rahat yani. Yildirim beyaziti hiç bilmiyorum o yüzden yorum yapamam
evet aynen ne idüğü belirsiz bir fakültedir -
Neden?
Bir tıp fakültesinin tercih ederken en önemli parametre okulun köklülüğüdür.Yıldırım Beyazıt dediğin okul daha ilk mezunlarını yeni verdi.Herhangi bir kültür yok.Oturmuş bir eğitim kadrosu yok.Tıp Fakültesi dediğin yer sadece bir bina veya bir sıralama değildir.Bir KÜLTÜRDÜR.Tercihini buna göre yap. -
O zaman esogü kelcim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X