Şimdi Ara

Bartın Üniversitesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
21.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıldır nedir ne değldir?Şehir nasıldır bilglendirirseniz sevinirim.

inşallah oraları kazanmamıssındır.Oraya giden sangi sürgüne gider gibi okuyor.
    AMD Fx 8320 @4GHZ | Gigabyte 990Xa Ud3 | Xfx 6850 Çift Fan | Samsung 1TB SATA2 7200RPM | Samsung 320GB SATA2 7200RPM | Corsair Vengeance 4GB DDR3 1600MGHZ | Samsung 19" SyncMaster 932NW | Xilence 800 Watt Pusu | Lg Dvd Rw Yazıcı | Avermedia Analog Tv Kartı | Minton 5+1 Ses Sistemi | 2XCooler Master 120MM Mavi Led Kasa Fanı | Microsoft Wireless Klavye ve Mause | Asus Vento TA9A1 Kasa |
  • Şuan kampüs birleşik durumdaymış.Eskiden dağınıkmış evet.Yalnız vur dedik öldürdün kazanmasam niye sorayım.İnsan böyle pat diye söylemes ki üzdün beni
  • Farklı bligisi olan varmı arkadaşlar?Büyükşehirden geliyorum ama küçük şehirlerde yaşamayı tatil yapmayı çok severim tatilde çanakkale / geliboluya gelirim bartından emin olun çok daha küçük.Ama bana yetiyor yani moral bozucu şeyler yazmazsanız sevinirim.Karşınızdaki de insan unutmayın

amasra cok guzel bi yerdi.eger dedigin gibi buyuksehir hayatina bagimli bi insan degilsen pek zorluk cekmezsin.insanlari da cok iyidir asiri muhafazakar bi yer degil.

klavyede sikinti yasiyorum biraz umarim anlayabilirsin yazdiklarimi

Pm ile daha hızlı geri dönüş sağlayabilirim.
  • Sağolun arkadaşlar gittim gördüm bartını kaydımıda yaptım üniversite beklediğimden güzel çıktı gayet büyük ve hoş . Şehir cıvıl cıvıl ve insanları çoook iyiler yada bana öyleleri denk geldi 2-3 kişiye adres sordum kolumdan tutup önüne kadar götürdüler müthişdi Ama kışın zor olucak biraz çok yağmur alıyomuş sanırım.

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Sağolun arkadaşlar gittim gördüm bartını kaydımıda yaptım üniversite beklediğimden güzel çıktı gayet büyük ve hoş . Şehir cıvıl cıvıl ve insanları çoook iyiler yada bana öyleleri denk geldi 2-3 kişiye adres sordum kolumdan tutup önüne kadar götürdüler müthişdi Ama kışın zor olucak biraz çok yağmur alıyomuş sanırım.

Sana tek tavsiyem karı-kız ortamına üniversite hariç bulaşma. Pavyon ve kumarhanelerin bol olduğu bir yerdir şehir merkezi. Tefeciler kol gezer. Efendi gibi okuluna gidersen bir şey olmaz ama bir kaptırırsan zor. Çok tanıdık var tefeciyle akraba konumunda olan.

• Yok canım ne tefecisi :D

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oppalove -- 17 Şubat 2012; 0:27:56 >
  • Beyler konuyu hortlatıyorum ama bu sene kazandım.Yönetim bilişim sistemleri bölümünü.Uni ve Bartın hakkında bilgi alabilirmiyim ? Zonguldaktayım yakın gidip gorecem ama on bılgıalayım dedım kayıt yaptırayımmı sızce ? Nerde yoru okuduysam kotu yorum var acıkcası biraz sogugum oraya karşı.Yorumlarınızı beklıyorum.

Orijinalden alıntı: fnr67

Beyler konuyu hortlatıyorum ama bu sene kazandım.Yönetim bilişim sistemleri bölümünü.Uni ve Bartın hakkında bilgi alabilirmiyim ? Zonguldaktayım yakın gidip gorecem ama on bılgıalayım dedım kayıt yaptırayımmı sızce ? Nerde yoru okuduysam kotu yorum var acıkcası biraz sogugum oraya karşı.Yorumlarınızı beklıyorum.

3 senem geçti orada biraz düzensiz üniversitesi mezun olduğum lise daha büyüktü :) Sosyal hayat sıfır gece 6 dedim mi dükkanlar kapanır ama Amasrası var güzelcehisarı var İnkumu çilek festivali olur Zonguldakda var mı bilmiyorum var diye duymuştum bunlar güzel tarafları ama gerçeklerde var ev kirası çok sıkıntılı öğrenciysen 600-700 tl ye zor ev bulursun esnafı ehh idare eder çakalları yok değil ama sana tavsiyem Aladağ bir bölge var luna parklı bölge çingen dolu ilk senemde az kalsın dayak yiyorduk orada aman buluşma :) muhtemelen eski Meslek Yüksek Okulunda eğitim görcen merak etme kampüs içi orası :) bir güzel haberim daha var Kampüsün içinde Halısaha mevcutttt :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersuninho

quote:

Beyler konuyu hortlatıyorum ama bu sene kazandım.Yönetim bilişim sistemleri bölümünü.Uni ve Bartın hakkında bilgi alabilirmiyim ? Zonguldaktayım yakın gidip gorecem ama on bılgıalayım dedım kayıt yaptırayımmı sızce ? Nerde yoru okuduysam kotu yorum var acıkcası biraz sogugum oraya karşı.Yorumlarınızı beklıyorum.

3 senem geçti orada biraz düzensiz üniversitesi mezun olduğum lise daha büyüktü :) Sosyal hayat sıfır gece 6 dedim mi dükkanlar kapanır ama Amasrası var güzelcehisarı var İnkumu çilek festivali olur Zonguldakda var mı bilmiyorum var diye duymuştum bunlar güzel tarafları ama gerçeklerde var ev kirası çok sıkıntılı öğrenciysen 600-700 tl ye zor ev bulursun esnafı ehh idare eder çakalları yok değil ama sana tavsiyem Aladağ bir bölge var luna parklı bölge çingen dolu ilk senemde az kalsın dayak yiyorduk orada aman buluşma :) muhtemelen eski Meslek Yüksek Okulunda eğitim görcen merak etme kampüs içi orası :) bir güzel haberim daha var Kampüsün içinde Halısaha mevcutttt :)

Hocam cevap için sağol.Tavsiyeler içinde.Uyarılarınız dikkate alıcam.E v kirası fazla dedınız kampus ıcınde veya yakınında herhangi bir yurt yokmu ? Bu arada sporla fazla aram yok biraz göbek varda . Bölüm için ne dersiziniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackint -- 26 Temmuz 2013; 20:59:34 >

• Bartın üniversitesi yeni bir üniversite.Bölümleri yeni yeni açılıyor.Yani daha gelişme aşamasında.Beklentilerle gidenler tatmin olmayabilirler.Ama şehir olarak kesinlikle berbat değildir.Öğrenciler için fena değil diyebiliriz.Çarşısı küçüktür,güzeldir.Yeme içme ucuzdur.Kiralar uygundur.Ama öyle kampüs hayatı falan pek beklemeyin derim.

Orijinalden alıntı: corcihaci10

Bartın üniversitesi yeni bir üniversite.Bölümleri yeni yeni açılıyor.Yani daha gelişme aşamasında.Beklentilerle gidenler tatmin olmayabilirler.Ama şehir olarak kesinlikle berbat değildir.Öğrenciler için fena değil diyebiliriz.Çarşısı küçüktür,güzeldir.Yeme içme ucuzdur.Kiralar uygundur.Ama öyle kampüs hayatı falan pek beklemeyin derim.

Yukardaki arkadaş 600 700 diyor siz tam zıttını ?

quote:

Orijinalden alıntı: corcihaci10

Bartın üniversitesi yeni bir üniversite.Bölümleri yeni yeni açılıyor.Yani daha gelişme aşamasında.Beklentilerle gidenler tatmin olmayabilirler.Ama şehir olarak kesinlikle berbat değildir.Öğrenciler için fena değil diyebiliriz.Çarşısı küçüktür,güzeldir.Yeme içme ucuzdur.Kiralar uygundur.Ama öyle kampüs hayatı falan pek beklemeyin derim.

Yukardaki arkadaş 600 700 diyor siz tam zıttını ?

Benim ilköğretim ve lise hayatım Bartında geçti.Dolayısıyla az çok bilirim oraları.Tabiki 600-700 e de var ama sürekli yeni bina yapılıyor ve kiraları gayet uygun oluyor.Biraz araştırmayla uygun kiraya ev bulunabilir.

• Peki okuldaki eğitim durumu nasıl hocaları falan bu konu hakkında bilgi verecek olan arkadas varmı

Peki okuldaki eğitim durumu nasıl hocaları falan bu konu hakkında bilgi verecek olan arkadas varmı

Kardeş s.a. DGS yle Bartın ünv. Yönetim Bi.şim. me gelebilirim.
  • Konuyu tekrardan hortlatıyor gibi oluyorum ama bizden sonra gelen arkadaşlara yardımcı olayım.Su an 3. ayımdayım ve geldiğim için yurtta arkadaşlarımla beraber lanet okuyoruz.Sınıfım ve tanıdığım arkadaşlarım dahil herkes burdan uzaklasmanın başka yere gitmenin yollarını arıyor.Şehir çok küçük.Okul çıkışlarında yemek yiyeceğin yerler bile kısıtlı.3-4 tane Donas ( Dürüm arası soslu tavuk döner ) 2-3 kebapçı (öğrenci old. dolayı sık gidemiyorsunuz) 5-6 tanede çiğ köfteci var.Sinema 15 gün önce açılmış arkadaşlardan duydum fakat beğenmemişler.Ve vizyona giren filmler geç geliyormuş buraya.Buraya kaza eseri geldim bir hocam yüzünden.Pek ses çıkarmadım aileme karşı.Yorumları okudum hepsi kötüydü.Fakat gelince azıcık rahatlamıştım.Ama gün geçtikçe anlıyorsunuzki hayat monotonlaşıyor.Çünkü yapacak birşeyiniz yok.Şuan final zamanlarındayız.Derslerin getirdiği sıkıntıyla beraber ağlamaklı oluyorsunuz sıkıntıdan.Şuan ailem gel seneye sınava girersin dese hiç düşünmem tası tarağı toplar giderim.Yurtta TV yok ve Net sınırlı bununda etkisi var.Eve çıkıp TV ve net bağlarsanız sizin için daha iyi olacaktır.İlk geldiğiniz zamanlar bu dediklerime katılmayacaksınız çünkü herkez bibirini daha yeni tanıyacak muhabbetiniz olacak.Ama daha sonra anlatacak veya edecek muhabbetiniz bile kalmıyor.Şuan günlük yaptıımız şeyleri sıralayacak olursak.
    İkinci öğretimiz
    1- 2-3 gibi kalkıp yemek yiyip okula gidiyoruz.
    2-Genellikle okuldan 9.30-10 gibi çıkıp yemek yiyoruz
    3-Biraz Playstation oynayıp zaman geçiriyoruz
    4-Sonra yurda geliyoruz.Asıl sıkıcılıkta bundan sonra başlıyor.Gündüzleri arkadaş ortamı falan geçiyor.Akşamları telefon bilgisayar oyun falan derken hergün klasikleşen şeyler zamanla canınızı sıkıyor.3-4 den aşağı uyumuyoruz.Ve bir süre sonra burdan kaçmak istiyorsunuz.
    İçinden beğenmezsem yatay geçiş yaparım gibisinden laflar geçiyordur.Sakın ha bu yanılgıya düşmeyin o dediğiniz biraz zor oluyor.Para sıkıntınız bile olmuyor burda.Neden diye sorarsanız.Harcayacak yeriniz yok .
    Şimdilik benden bu kadar burayı düşünen arkadaşlar varsa lütfen baya bi düşünsünler.Sorusu olan arkadaşlar varsa PM den rahatça ulaşabilir bütün sorularınızı cevaplarım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.