Şimdi Ara

Selamın Aleyküm [Hukuk Fakültesi Hakkında Soru] ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şimdi allahtan bi mani çıkmazsa hukuk fakültesindeyim. Babam küçüklükten beri bana der sen hukuğu kazan öğrenciyken bile para kazanırsın avukatların yanına girebilirsin vesayre... Varmıdır aslı astarı okuyan varmı hukuk ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chechnya

Ben şimdi allahtan bi mani çıkmazsa hukuk fakültesindeyim. Babam küçüklükten beri bana der sen hukuğu kazan öğrenciyken bile para kazanırsın avukatların yanına girebilirsin vesayre... Varmıdır aslı astarı okuyan varmı hukuk ?

Sosyoloji okuyorum ama her meslekte oldugu gibi hukukta da okurken staj yapma para kazanma imkanlari var tabi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

quote:

Ben şimdi allahtan bi mani çıkmazsa hukuk fakültesindeyim. Babam küçüklükten beri bana der sen hukuğu kazan öğrenciyken bile para kazanırsın avukatların yanına girebilirsin vesayre... Varmıdır aslı astarı okuyan varmı hukuk ?

Sosyoloji okuyorum ama her meslekte oldugu gibi hukukta da okurken staj yapma para kazanma imkanlari var tabi ki

Öncelikle cevap için sağol usta . Son sınıflarda mı yoksa hani 2 sınıfta filanda olur mu bu iş ?

• Gazi Hukuk'ta 3. sınıf öğrencisiyim. Evet; avukatın yanında çalışıp para kazanabilirsin, ama buradaki asıl amaç avukatın yanında tecrübe kazanmaktır. Avukatın yanında çalışsan da "Zaten tecrübe kazanıyosun, ilerde işine yarayacak bunlar." düşüncesiyle çok para vereceklerini sanmıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Öncelikle cevap için sağol usta . Son sınıflarda mı yoksa hani 2 sınıfta filanda olur mu bu iş ?

1. Sinifta bile olur . Ilk donem not ortalamani biraz yuksek tutarasin ikinci donem guzel bir yere basvuru yaparsin staj icin . Bizim okulda mesela yurt disinda anlasmali oldugumuz yerler var erasmusla hem orayi gidip belli bi donemi okuyorsun hem de calisiyorsun ogrenci stajyerlik imkani sagliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Gazi Hukuk'ta 3. sınıf öğrencisiyim. Evet; avukatın yanında çalışıp para kazanabilirsin, ama buradaki asıl amaç avukatın yanında tecrübe kazanmaktır. Avukatın yanında çalışsan da "Zaten tecrübe kazanıyosun, ilerde işine yarayacak bunlar." düşüncesiyle çok para vereceklerini sanmıyorum.

Cevap için teşşşekür ederim öncelikkle . Anladım zetn dediniz gibi mesele para değil . Tecrübe peşindeyim hayırlısı olsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1. Sinifta bile olur . Ilk donem not ortalamani biraz yuksek tutarasin ikinci donem guzel bir yere basvuru yaparsin staj icin . Bizim okulda mesela yurt disinda anlasmali oldugumuz yerler var erasmusla hem orayi gidip belli bi donemi okuyorsun hem de calisiyorsun ogrenci stajyerlik imkani sagliyorlar

Anladım usta , Zaten notları yüksek tutmak kolay olur ineğin tekiyim Erasmus zaten hep hayalim dur bakalım zamani şartları ne gösteriyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özyeğin hakkında soru
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.