Şimdi Ara

şeker hastaları askere gitmiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şeker hastası olan bir akrabam çürük raporu almış. bu durum hep böyle miydi?

• Öyle bir durum varsa bile bile şeker hastası olurum.
  • şehit verdik diye hepiniz askerlikten yırtma peşindesiniz
  • Ulan ne biçim vatan evladısınız şunu bir kere aklınıza yazın şehit olmak çok kutsal bir şey dir.Ben her gece yatmadan dua ederek yatarım ve dualarımın arasında
    Allahımın bana şehit olma şerefini yaşatmasını istememdir.İnşallah benim askerliğim doğuya çıkarda annelerimizi , bacılarımızı , kardeşlerimizi gözü dönmüş katillerden koruma
    şerefine nail olurum.
  • Hayır gitmiyorlar. Arkadaşımı almadılar en azından.
  • Asker olana kadar yemenize içmenize dikkat edin beyler.
  • Tip 1 diyabetli olup kana direk insülin enjekte edenler evet,gitmiyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Different 1903

Ulan ne biçim vatan evladısınız şunu bir kere aklınıza yazın şehit olmak çok kutsal bir şey dir.Ben her gece yatmadan dua ederek yatarım ve dualarımın arasında
    Allahımın bana şehit olma şerefini yaşatmasını istememdir.İnşallah benim askerliğim doğuya çıkarda annelerimizi , bacılarımızı , kardeşlerimizi gözü dönmüş katillerden koruma
    şerefine nail olurum.

Yazmayayım yazmayayım diyorum ama çok zorluyorsunuz. Baştakilerin biyerinin keyfi için ölmek istiyorsan yolun açık olsun arkadaşım. O son cümlen bazı yerlerde dediğin gibi olmuyor. Komutanın taşa sıkın öldürmeyin dediği zaman ( doğuda askerlik yapanların bizzat anlattığı anılar var. ) görürüm ben seni. Olursun o zaman nail.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

quote:

Orijinalden alıntı: Different 1903

Ulan ne biçim vatan evladısınız şunu bir kere aklınıza yazın şehit olmak çok kutsal bir şey dir.Ben her gece yatmadan dua ederek yatarım ve dualarımın arasında
    şerefine nail olurum.

Yazmayayım yazmayayım diyorum ama çok zorluyorsunuz. Baştakilerin biyerinin keyfi için ölmek istiyorsan yolun açık olsun arkadaşım. O son cümlen bazı yerlerde dediğin gibi olmuyor. Komutanın taşa sıkın öldürmeyin dediği zaman ( doğuda askerlik yapanların bizzat anlattığı anılar var. ) görürüm ben seni. Olursun o zaman nail.

gekirse şehitte olurum gazide kardeşim biz şuan bu konumda yaşıyosak şehitlerimiz sayesinde yaşıyoruz ve bende aynı şekilde
    gelecek nesiller için camımı vermeye hazırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.