Şimdi Ara

SEIKO PREMİER KİNETİC PERPETUAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
9.648
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiyat gayet uygun görünüyor son 6 adet kalmış ihtiyacı olan için sıcak fırsat sayılır.

http://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/seiko-premier-kinetic-perpetual-snp044p1-98085434

• çakma olma ihtimali yüksek,bu fiyata çok zor bu saat..
  • süper fiyat ama çakma makma kafa bulandırdınız şimdi
  • bir adet aldım fiyat gerçekten uygun ilan altında aşağıdaki ibare var , ayrıca ürün elime geçince aydınsaat den sorgulatırız.

DÜKKANIMIZDA BULUNAN TÜM ÜRÜNLER ORJİNAL OLUP YETKİLİ BAYİSİ OLDUĞUMUZ AYDIN SAAT TARAFINDAN İTHAL EDİLMİŞTİR.

SATIN ALINAN ÜRÜN TARAFIMIZDAN KAŞELENMİŞ RESMİ GARANTİ BELGESİ, ADINIZA DÜZENLENMİŞ FATURA VE ORJİNAL KUTUSU İLE BİRLİKTE MAĞAZA STOKLARIMIZDAN GÖNDERİLECEKTİR.

SATIŞ SONRASI HİZMETLER İÇİN KAŞE VE FATURAMIZDA BULUNAN TELEFON VE ADRESLERİMİZDEN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emraheren -- 13 Ocak 2014; 13:20:08 >
  • Merhaba, bende SNQ105P modeli var. Yaklaşık 1 sene önce Eminönü'den peşin 530-TL'ye almıştım. Kinetic için güzel fiyat, sarı ile sorununuz yoksa gayet güzel bir saat bence de. Ben pek sarı sevemiyorum. Şöyle bir göz attım, aşağıdaki saat da güzel bence :)

http://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/seiko-premier-kinetic-srg001p2-99430290
  • Aydın Saat şirket olarak bir numaradır gözümde...Müşteri memnuniyeti süper...
  • istanbuldaki arkadaşlar sirkecideki saatçilere gidip sıkı bi pazarlıkla bu saati bu fiyata indirebilirsiiz diye düşünüyorum. en fazla 100 lira verir içiniz rahat olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok şık saatmiş. Orijinalliği garanti midir yani?
  • fiyat çok çok iyi
  • Çakma olduğunu sanmıyorum,ürün elinize ulaşıp kontrol etme veya saatçide teyit ettirdikten sonra onay verirsiniz.
    Sarı kasalı saatler pek bana hitap etmiyor,belki de bundan dolayı da fiyatı düşmüştür.
  • Bu satıcıdan başka bir seiko modelini geçenlerde aldık, ürün orijinal aklınıza takılmasın. Fatura, garanti belgesi, kutusu vs herşey tam..
  • Normal fiyati kac tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kinetic saatlerin en önemli özelliği nedir arkadaşlar bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderace

Kinetic saatlerin en önemli özelliği nedir arkadaşlar bilen varmı?

pilsiz
  • Fiyat güzel, geçen sene ggden SNP036P1 almamış olsaydım bunu kesin alırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı saatlere de Kinetic teknolojisi gelse şarj derdi ortadan kalkacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altın, dore renkli olmasa tam aradığım saat aslında. Üzüldüm şimdi.

Acaba gümüş renkli olanı yok mudur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Aydın Saat şirket olarak bir numaradır gözümde...Müşteri memnuniyeti süper...

1 saat için milyarlar alıyorlar. Olsun o kadar
  • parası olan için iyi fiyat ama ben bir saate 7 yüz kusur lira vermem kolumda amerikadan 160 TL ye getirttiğim diesel saat var bi 10 sene daha beni götürür. Saate 200 liradan fazla para vermemek lazım bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombardini1

Normal fiyati kac tl

aynen ucuz denmiş de baya
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.