Şimdi Ara

SEIKO PREMİER KİNETİC PERPETUAL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
9.744
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

Orijinalden alıntı: #berk

quote:

parası olan için iyi fiyat ama ben bir saate 7 yüz kusur lira vermem kolumda amerikadan 160 TL ye getirttiğim diesel saat var bi 10 sene daha beni götürür. Saate 200 liradan fazla para vermemek lazım bence

Senin durumun daha vahim birader. Diesel saat markası bile değil. Oradan aldığın saate 160 TL nasıl verdin enteresan. Onu üreten zaten bir saat firması(aslında o da gerçek saatçi değil ama neyse), yarı fiyatına gerçek bir saat markası alırsın daha iyi.

Saat saatçiden alınır. Seiko da bu işin üstadı. Bence de çok para orası ayrı.

Bu arada bilen var mı seikonun titanyum kasası(her ne kadar adamların politikalarına ters olsa da) var mıdır hiç?

Once koluna bi diesel saat tak sonra tekrar yorum yaparsin. Seiko ile kiyaslamam ama o fiyata emsali bile yok.

Parası olmayan birisi için iddialı laflar. Hiçbir zaman o marka saat alıp takmam.

• Saatin yüksek fiyatları çoğu saat için "işçilikten" gelir arkadaş. Onu oluşturan minicik parçalardan ve arz-talep dengesinden. Bilmediğiniz etmediğiniz konularda konuşun diye kimse zorlamıyor sizi. Evet saatler pahalı, özellikle ülkemizde kurlardan ve vergilerden dolayı daha da pahalı. Lakin bu saatlerden daha pahalı olan bir çok elektroniğin, mesela iPhone'un maaliyeti bu saatlerden daha düşük! Gidin saatçilerden önce bu elektronik şirketlerine kızın o zaman! Yok asgari ücretten çokmuş. Sizi kazıklayan, onca emeğinize karşı giriş sınıfı bir saat bile aldırmayan, dünyanın en yüksek vergileri ile en çok çalışma saatlerinden birine en kötü maaşlarından birini sunan devlete-hükümete giydirin o zaman!

Bırakın kendimize göre bir sevdamız var onunla uğraşalım. Para kazanırken size mi sorduk, harcarken sizden izin alacağız onu da anlamıyorum ki. Yok bir saate 200den fazla verilmezmiş, yok en iyisi Casio F91W'ymiş. Ya hu adama sorarlar sen hangi sıfatla söylüyorsun bunlar diye.

Saate gelirsek maalesef renginden dolayı ben de eledim ki fiyatının düşük olma sebebi bu gibi geliyor bana. Hala Tissot Le Locle saatte aklım, giriş seviyesi olarak kafama o daha çok yatıyor. Seiko Sportura'nın yanına klasik bir kardeş alma zamanı geldi de geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderace

quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Kinetic saatlerin en önemli özelliği nedir arkadaşlar bilen varmı?

pilsiz

Yukarıda birkaç arkadaş daha yazmış, bu saatler pilsiz değil pillidir, pilin max 10 yıl ömrü vardır,
    götürdüğünüz saatçiye göre 150-200 lira pil değişim ve bakım ücreti alırlar,
    bunu bilerek alıyorsanız sorun yok, ama ben pilsiz otomatik bir saat alıyorum diye alanlar, bilsin bu saat pillidir.
    Saatin orjinal olduğunu düşünüyorum çünkü tüm dünyada saat satışları geriledi o yüzden fiyatlar düşük.

benim seiko kinetic saatim kısa sürede şarj tutmamaya başladı, aslında piller yurtdışında bu kadar pahalı değil sanrıım, türkiyede de ekonomik bir yer yokmu seiko pil dğeişimi için?

• para muhabbeti yine başlamış :)

f/p olarak orient in otomatik saatlerini öneririm arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Aydın Saat şirket olarak bir numaradır gözümde...Müşteri memnuniyeti süper...

Benim gözümde de 1 numaradır ama ''1 numara sahtekar''

n11 üzerinden 3 saat aldım, sadece 1 tanesi sıfır kullanılmamış geldi.

Bitanesi refurbished, diğerinin ise kasası darbeli.

Değişim için gönderdim içini temizleyip geri göndermişler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

parası olan için iyi fiyat ama ben bir saate 7 yüz kusur lira vermem kolumda amerikadan 160 TL ye getirttiğim diesel saat var bi 10 sene daha beni götürür. Saate 200 liradan fazla para vermemek lazım bence

Senin durumun daha vahim birader. Diesel saat markası bile değil. Oradan aldığın saate 160 TL nasıl verdin enteresan. Onu üreten zaten bir saat firması(aslında o da gerçek saatçi değil ama neyse), yarı fiyatına gerçek bir saat markası alırsın daha iyi.

Bu arada bilen var mı seikonun titanyum kasası(her ne kadar adamların politikalarına ters olsa da) var mıdır hiç?

Once koluna bi diesel saat tak sonra tekrar yorum yaparsin. Seiko ile kiyaslamam ama o fiyata emsali bile yok.

Parası olmayan birisi için iddialı laflar. Hiçbir zaman o marka saat alıp takmam.

Param olmadigini ne zaman soyledim :) 800 tl yi saate vermem dedim verenede mani olmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu forum ortamında konular sapıp ne de güzel bir ankete dönüşüyor.
    kimin neye kaç para verdiğine, vereceğine, verip vermeme potansiyelini düşünüyoruz ki böyle bi orta geldiğinde hemen dilleniyoruz.
    herkes kendini mutlu eden eşyayı alır da takar da çöpe de atar
    doğru mu yapar yanlış mı o da ayrı bir konudur ama kendimizde başkalarına bu kadar rahat laf söyleyecek hakkı nası görüyoruz aynı şeyi size yaptıklarında güzel oluyo mu?

daha bu ülkede yenecek çok ekmek var çok.
  • Üzüldüm şimdi.... Benim saatim bir defa pil boşalttı,iki defa da kordonda sorun çıktı...Her gittiğimde bir kuruş para almadan tamir ettiler...
  • Geçen Akvaryumun ordaki Aqua Florya AVM de evren saatin vitrininde bir saat beğendim.. Zenit Marka içeri girip koluma taktım gayet hoş.. fiyatını sorum.. 67.000 TL (dolar 1.90 TL gibiydi) Şimdi o paraya ev alınır-jip alınır dememnin manası yok.. o saaate bakanların zaten evi jipi var.. Ben zaten kazara bakmış bulundum..

Seiko ya gelince benim fikrim hertürlkü parasını hakaden bir saat.. maliyeti neki demenin manası yok iphone da 200$ a mal oluyor, o ayrı hadise. Ancak benim kullandığım modeldeki atık yıl fonksiyonu bile gayet hoş. Analog gösterge üzerinde hangi ayı 30 hangi ayı 31 olarak göstereceğini algılayabilmesi Şubatı 4 yılda bir 29 gün sayıp diğer yıllar 28 sayması, kullanmadığında4 yıl çalışmadan durup eline aldığında saadece haraket etmesinde saati bulması bile diğer markalardan ayrıcalıklı özellikler gibi...
     SEIKO PREMİER KİNETİC PERPETUAL SEIKO PREMİER KİNETİC PERPETUAL
     SEIKO PREMİER KİNETİC PERPETUAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bipper -- 14 Ocak 2014; 10:38:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

quote:

quote:

quote:

pilsiz

Yukarıda birkaç arkadaş daha yazmış, bu saatler pilsiz değil pillidir, pilin max 10 yıl ömrü vardır,
    bunu bilerek alıyorsanız sorun yok, ama ben pilsiz otomatik bir saat alıyorum diye alanlar, bilsin bu saat pillidir.
    Saatin orjinal olduğunu düşünüyorum çünkü tüm dünyada saat satışları geriledi o yüzden fiyatlar düşük.

benim seiko kinetic saatim kısa sürede şarj tutmamaya başladı, aslında piller yurtdışında bu kadar pahalı değil sanrıım, türkiyede de ekonomik bir yer yokmu seiko pil dğeişimi için?

Sorun pilde degil kondansatordedir. Pil degisimini cogu seiko bayi ucretsiz yapiyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 14 Ocak 2014; 10:50:01 >

• Güzel saat. Alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

la askeri ücret ne kadar bu memlekette ayıptır bu paraya..

Herkes fakir degil merak etme. Paramiz var kime ne ?

Ayrica askeri degil asgari ucret (asgari = minimum)
  • Millet akilli saatleri bekliyor olmali. Cep telefon sektoru, fotograf makinesi ve gps ureticiletini vurdu. Sirada saatciler var demek. Ben android saat olayina sicak bakmiyorum. Her aksam saat mi sarj edecegiz bir deevde her yer sarj cihazi zaten.

• Ben saatte tutucuyum biraz ,Hublot cuyum , ama bu marka da harika tabii ki.
  • bi saate bu kadar para verilmez yazıktır! Günahtır yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

quote:

quote:

quote:

pilsiz

Sorun pilde degil kondansatordedir. Pil degisimini cogu seiko bayi ucretsiz yapiyor zaten

hocam seikodaki kondansatöre dediğimiz pile karşılık gelmi,yor mu zaten?

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal_10

bi saate bu kadar para verilmez yazıktır! Günahtır yahu

Yav he he. Sana ne arkadaşım? Yazıkmış günahmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilli olanlar cabuk bozulmuyor, kondansatorlu olan eskiler sarj tutmamaya daha cabuk basliyor. Servis bir baksin. Ebay de pili 5 dolardi. İyi bir yer bulursaniz ucuza degistirtirsiniz. Bazi yerler servet istiyor, kimi para almiyor.

• Saat bence de takıdır. Kimisi 10 liralık takı takar, kimisi 100.000. Tamamen zevk ve imkan meselesi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Param olmadigini ne zaman soyledim :) 800 tl yi saate vermem dedim verenede mani olmam

9 usd lik mekanizmaya 160 lira vermişsiz. Savunmanız doğal. Sizi de anlıyorum/anlıyoruz tabii.

Size diesel moda markası saatiniz ile mutluluklar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.