Şimdi Ara

SEIKO PREMİER KİNETİC PERPETUAL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
2
Favori
9.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Saat bir erkek aksesuarıdır ve aslında önemli bir şeydir.İşin garibi asgari ücretle çalışıp maşının 4 katını 5s e verenler bin liralık saatlere laf ediyor.Gülsek mi ağlasak mı.Doğru ya size milli piyangodan 10 milyon çıksa siz megane tarzı araba alıcaksınız ve varoşlardan da bir ev alırsınız.Kolunuza takacağınız saatte 200 lirayı geçmiyecek.Tabi yersen.
  • adil07 kullanıcısına yanıt
    700 bin liralık saatlerin hediye edildiği bir ülkede yaşıyoruz valla hocam. 2.0
  • cloves C kullanıcısına yanıt
    Hocam zevkler tartışılmaz da bu saatle sokağı geçtim evde hanımın karşısına bile çıkamam ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breyantin -- 14 Ocak 2014; 15:51:43 >
  • Bayan saati zaten.
  • çöp.. o deri kayış ne öyle dede işi....
  • http://www.ebay.com/itm/Seiko-Premier-Kinetic-Perpetual-Calendar-Mens-Watch-SNP044P1-SNP044-/161194418846
    sanki aynı saat aynı resimler
    şehir farklı ama kıllanmadım değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikhergele

http://www.ebay.com/itm/Seiko-Premier-Kinetic-Perpetual-Calendar-Mens-Watch-SNP044P1-SNP044-/161194418846
    sanki aynı saat aynı resimler
    şehir farklı ama kıllanmadım değil...

Birinci sınıf klon olabilir..
    Omega'nın bile 2000 liraya satılan klon saatleri var ve saatçiler bile sahte bu diyemiyor.. 80- 100 liraya satılan iknci kalite replika omega saatlerde var sahibinden gibi sitelerde bolca mevcut..
    Güvenerek Orjinal saat almak için, Ersa (ergün saat) veya Konyalı saat gibi resmi disbritörlerden satın almak gerekir..
    Garanti olarak hiç sorun yaşatmayan firmalardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saatten az bucuk anlarim. Kalitesi tartisilmaz. Fiyati da (eger sahte, replika vs. degilse) gayet uygun.Aagari ucretten dem vuranlari da anlamak mumkun degil. Ben cebinde iPhone 5, hatta 5s, galaxy S4 tasiyip kontorlu hat kullanan ustelik kontorude (veya hattina yukleyecek parasi) olmayan insanlar gorsum, tanidim. Seiko'yu pahali bulanlar Pulsar'in modellerini inceleyebilir. Casio'nun Edifice serisi hem goze hos gorunen tasarimlari hem de parasini hak eden kalitesiyle on plana cikar. Orient'i de bilenler bilir. Uygun fiyatli ve kaliteli saatleri (pilli, otomatik) mevcuttur. Bu saate bu para verilir mi? Modeli hosuma gitse dakika dusunmezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de aklımda hep raymond weil'in nabucco modelleri var.

http://www.raymond-weil.com/en/mens-watches/watch-finder/nabucco/

Bir de spor model olarak casio'nun şahane saatleri var hem de 1500 tl altında.

Şahsen casio'nun çocukken kanımıza girdiğini düşünüyorum şu saatteki tasarıma bakar mısın?

SEIKO PREMİER KİNETİC PERPETUAL

bir aralar bununla yarışan asahi vardı, 9 melodisi olurdu.

casio'nun almak istediğim ultimate modeli de bu.

http://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/watch_detail/EQW-A1200RB-1A/

gerçi yine bi sürü pahalı ve kullanıma özel modeli var ama günlük olarak kotun, spor ayakkabının, montun altına giyilmesi gereken modeli bu benim için.

SEIKO PREMİER KİNETİC PERPETUAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 14 Ocak 2014; 21:20:40 >

• frux kullanıcısına yanıt
    haklısın, bulaşmamak en güzeli..
  • the_gunner kullanıcısına yanıt
    bu saat güneş gözlüğü işinde çok deli kar payı koyuyorlar listesi 1800 lira olan saati yarı fiyatına bırakıyor ve hala o satışta n kar ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal_10

Sana mı sormam lazım fikir belirtirken? Paran çok madem ne geziyorsun sıcak fırsatlarda indirim avcılığı yapıyorsun :) At yalanı ... inananı.
    Sen haddini bil, düşünce özgürlüğü diye bir şey var.

Bak tabii ki dusunceni belirtebilirsin ,ben sadece sen miydin hatirlamiyorum ,birisi bu urunleri alanlara yakisiksiz sifatlar yuklemis. Keriz, gunah, ayip gibi .Bu dogru mu ? Sen bir insani yaptigi harcamalar sebebiyle nasil gunah isliyor, kerizlik yapiyor, ayip ediyor diye niteleyebilirsin (tekrarliyorum sen veya bir baskasi konuyu kisisellestirmiyorum)

Ben tutup da "agzi acliktan kokanlarin internetleri de varmis buralarda ucuz mal kovalarlarmis" desem , bu benim haddime mi ?

Dusunce ozgurlugu bir insanin tercihleri uzerinden onlari keriz, gunahkar diye nitelendirmeyi gerektirmez. Hepimiz burada 10 lira degil 8 liraya , 10 bin lira degil 8 bin liraya almak pesindeyiz. Herkes butcesi oraninda "sicak firsatlardan" yararlanir.

Bizim butcemiz saate ,bilmem neye bu paralari vermeye yetiyor, baskasinin da derdi porsche sini 200 bin euroya degil de 180 bin euroya almak olabilir. Bir digerinin de camasir deterjanini 10 lira yerine 7 liraya almak.

Hos olmadi .

• Arkadaşlar bilgi paylaşıyoruz boşverelim kırmayalım birbirimizi 3 günlük dünya, herkesin kazancı kendine, kimse garanti veremez asgari ücret alanın zengin olmayacağını veya 100 bin liralık saat takanın yarın birgün asgari ücretli olmayacağını.

Bunun dışında ben otomatik saat almak istiyorum acaba şöyle 200-300 e bulabilirmiyim tavsiyesi olan varmı.,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Arkadaşlar bilgi paylaşıyoruz boşverelim kırmayalım birbirimizi 3 günlük dünya, herkesin kazancı kendine, kimse garanti veremez asgari ücret alanın zengin olmayacağını veya 100 bin liralık saat takanın yarın birgün asgari ücretli olmayacağını.

Bunun dışında ben otomatik saat almak istiyorum acaba şöyle 200-300 e bulabilirmiyim tavsiyesi olan varmı.,

Abi biz kimseye satasmadik ki . Bize keriz, ayip isleyen gunahkar vs dendi diye mecbur kaliyoruz. Cevap vermeyip sessiz kalarak kabul ediyor mu gorunelim soylenenleri
  • Hareket ile sarj olan bazi saatlerdeki saat hafiza fonksiyonu pil tamamen bitmisse bile calisiyor mu ? Yani icerisindeki chip e ait kendine has cok kucuk baska bir pil mi var ? Eger yok ise hafizasinda sakladigi bilgiyi anlarim ama bugunu nasil tesbit ediyor

Bu konuda bilgisi olan varsa paylasabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Hareket ile sarj olan bazi saatlerdeki saat hafiza fonksiyonu pil tamamen bitmisse bile calisiyor mu ? Yani icerisindeki chip e ait kendine has cok kucuk baska bir pil mi var ? Eger yok ise hafizasinda sakladigi bilgiyi anlarim ama bugunu nasil tesbit ediyor

Bu konuda bilgisi olan varsa paylasabilir mi

pil biterse hafıza da gidiyor, tekrar ayarlamak gerekiyor. en azından bendeki seiko ve citizenlerde öyle
  • Benim saat hareketle şarj olan tipten...Resmini yukarıda vermiştim...
    Bir ara takmayıp kenara koymuştum...Birkaç zaman sonra elime alıp salladığımda saat otomatik olarak şimdiki zamana geldi ve çalışmaya başladı...
    Fakat bir süre sonra saat durdu,servise götürdüğümde "saati takmadan kenarda mı bıraktınız" dediler...Evet dedim..."Bu saatler devamlı hareketle kendini şarj eder onun için hep takın" gibi birşeyler söylemişlerdi...Ondan sonra hiç çıkarmadım kolumdan,üstünden yıllar geçti,maşallah mükemmel çalışıyor...
    Sanırım içinde başkaca bir pil yok,zaten bir süre hareketsiz kalınca enerjiyi kestiği için pildeki gücü kullanıyor ve bu güç baya bir süre yetiyor diye düşünüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.