Şimdi Ara

Şehrinizdeki ehliyet kurslarının fiyatlatı nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kayseride oturuyorum martta ehliyet alacağım, kurs ücreti 1000 tl diğer ehliyet alma işlemleri ile birlikte 1600 TL gibi bir fiyata geliyor malesef...

Ben sadece sınavlara gireceğim, kursa gidecek vaktim yok sadece yazılı sınavına ve de direksiyon sınavına gireceğim.. iki sınav için 1600 TL fazla değil mi ?

• çok uçuk fiyat vermişler..izmirde 500-600 tl arası..araştırın bana kalırsa..ehliyet sınav vs hepsi 1000-1100 tl falan tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 23 Ocak 2014; 20:14:00 >
  • Yukardaki arkadaşın dediği gibi izmirde 500-600 tl hatta ben 420 liraya yazılmıştım. 1600 nedir yahu?
  • @C.Canky @Pink Floyd

Neymiş efendim ehliyet kursları aralarında anlaşmışlar kimse 1000 TLnin altına yazmıyormuş.. bizim arkadaşlar daha 2 ay önce 350 TL gibi fiyatlara yazıldılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kareksisi

@C.Canky @Pink Floyd

Neymiş efendim ehliyet kursları aralarında anlaşmışlar kimse 1000 TLnin altına yazmıyormuş.. bizim arkadaşlar daha 2 ay önce 350 TL gibi fiyatlara yazıldılar..

tam tersi rekabet mevcut..bir kaç yer daha araştırın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Canky

quote:

Orijinalden alıntı: kareksisi

@C.Canky @Pink Floyd

tam tersi rekabet mevcut..bir kaç yer daha araştırın..

Keşke dediğiniz gibi olsa.. Bilmediğim yerlere de gitmedim kendi tanıdığım iki yerden fiyat aldım..
  • 2010 Yılında 350 TL vermiştim kursa. Harcı, vergisi, kart ücreti filan toplam 650-700 lira civarına almıştım ehliyeti. 3 sene sonra 1000 TL'nin altına kurs bulmak zor olacak gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • el ilanları dağıtıyorlar. manuel 450, otomatik 500 kurs ücreti.
    tüm kurs vergileri harçları sınav ve direksiyon ücreti dahil midir diye sorun. ortalama 500-600 kursa gitse ehliyet alma işi 1100-1200 civarına gelir muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

el ilanları dağıtıyorlar. manuel 450, otomatik 500 kurs ücreti.
    tüm kurs vergileri harçları sınav ve direksiyon ücreti dahil midir diye sorun. ortalama 500-600 kursa gitse ehliyet alma işi 1100-1200 civarına gelir muhtemelen.

malesef sadece kurs ücreti 1000 TL, ilçelere gidip almayı düşünüyorum..
  • şırnak her şey dahil:1300 civarı
  • istanbul beyoğlu civarında olanlara sağlam indirim yapılır, pm :)
  • Eskişehirde 600 liraya anlaşmıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.