Şimdi Ara

Şehirlerarası Otobüslerdeki Saçmalık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan Pazartesi için İzmir'e hiçbir firmanın otobüslerinde boş yer yok. Daha doğrusu var ama erkek olarak bir bayanın yanındaki boş koltuğa oturamadığım için yok Yıl olmuş 21. yy. halen bay-bayan yan yana oturamıyor. Saldırıcaz sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekmek arası sakız -- 27 Ekim 2012; 23:54:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

Bay-Bayan yanyana oturamıyor
    Şuan Pazartesi için İzmir'e hiçbir firmanın otobüslerinde boş yer yok. Daha doğrusu var ama erkek olarak bir bayanın yanındaki boş koltuğa oturamadığım için yok Yıl olmuş 21. yy. halen bay-bayan yan yana oturamıyor. Saldırıcaz sanki.

sizi ananıza bacınıza erkek yanı koltuk verseler hoşunuza gidermi

• Dogru diyorsun.Herkes artik artniyetli yaklasiyor rica edip efendi gibi oturmaya kalksan sapık bile derler şerefsizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanların hassasiyetlerine saygı gösterilmeli bence.

Bunu söylerken tüm cenapları hesaba katmamız gerekiyor. Sistemsel bir düzenleme ile rahatlıkla halledilebilir aslında.

Bay
    Bayan
    Bay seçilmişse -- Yanıma oturacak yolcunun cinsiyeti önemli değil
    Bayan seçişmişse -- Yanıma oturacak yolcunun cinsiyeti önemli değil

Böylece daha az kişinin mağdur olacağı kanaatindeyim.
  • abazanin teki senin ananin bacinin yanina otursa hosunami gider. veya İSLAM DİNİ'nde erkek kiz yanyana oturamaz tanidigin biri degilse

not abazayi varsayiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tromodor

quote:

Otobüs tamamen erkek-kadın karışık olursa niye sıkıntı olsun?
    Ben gidip de erkeklerin yoğun olduğu bir bölüme bir bayan oturtsunlar demiyorum.
    Eğer koltuk seçiminde bir ayrım olacaksa bu cinsiyet değil yaş ayrımı olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tromodor

quote:

Senin akrabalarından biri kotü düşünmedigi surece, karsindaki adam niye boyle bi dusunceye girsinki.Sen ADAM gibi benim annemin yanina oturabilirsin.Gayet normaldir ayıp biseymi??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehirlerarası Otobüs Kiralama
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkamacar

abazanin teki senin ananin bacinin yanina otursa hosunami gider. veya İSLAM DİNİ'nde erkek kiz yanyana oturamaz tanidigin biri degilse

not abazayi varsayiyorum

Bir yolculuk sırasında yanımda bayan varken ereksiyon oldum bu durum farkedilse suç bendemi olcaktı mantığa bak ?
  • Ben anamın bacımın yanına yabancı bi herifi oturtmam mesela gayet normal herkesin düşüncesi farklıdır saçma falan değil 21. yy la alakası nedir onuda anlamış değilim
  • eskişehirden mi gidicen izmire? aynısı bugün benim başıma geldi de
  • Benim yanıma kızlar oturuyor halbuki
  • Bencede bu soruna derhal çözüm bulunmalı
  • İşi ahlaki olarak düşünmenin yanında birde davranışsal durumu var; biliyoruz ki ülkemizde bayan görünce ufo görmüş gibi olanlar var, şimdi bu kişi bayan yanında yolculuk yapsa sürekli kendisini kasacak, uyuyacamayacak vs. birde bunun bayan boyutu var tabiki. Durum genelde böyle olunca firmalarda böyle bir şey geliştirmişler.
    Bu durumda akla gelen şey neden uçaklarda böyle değil olacaktır, onun sebebi de gene aynı mantıktan iki sonuca çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

quote:

abazanin teki senin ananin bacinin yanina otursa hosunami gider. veya İSLAM DİNİ'nde erkek kiz yanyana oturamaz tanidigin biri degilse

not abazayi varsayiyorum

Bir yolculuk sırasında yanımda bayan varken ereksiyon oldum bu durum farkedilse suç bendemi olcaktı mantığa bak ?

İmza-Mesaj ahenkle dans ediyor.
  • quote:

quote:

not abazayi varsayiyorum

Tabi suç sende lan abaza.
  • quote:

quote:

not abazayi varsayiyorum

kardesim bi dusun İSLAM DİNİ ndn kadinlar ortunsun diyor? sokakta mini etekli kiz gorunce veya cok guzel bir bayan gorunce onu hayal etmiyor muyuz? ediyoruz cunku aciklar. kapandiklarinda goz zinasi ortadan kalkiyor. hep bu modernlesme yuzunden biz erkekler bos yere gunah kazaniyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkamacar -- 28 Ekim 2012; 0:07:53 >
  • quote:

quote:

not abazayi varsayiyorum

Suç babanda

• quote:

quote:

quote:

not abazayi varsayiyorum

haklisin kardedim ama bi dusun İSLAM DİNİ ndn kadinlar ortunsun diyor? sokakta mini etekli kiz gorunce veya cok guzel bir bayan gorunce onu hayal etmiyor muyuz? ediyoruz cunku aciklar. kapandiklarinda goz zinasi ortadan kalkiyor. hep bu modernlesme yuzunden biz erkekler bos yere gunah kazaniyoruz.

Sende haklısın hak veriyorum bayanlar açık saçık giyinmese hiç böyle olmaz kuyruk sallamayan dişiye zarar gelmez.

• otobüslerin koltukları çok dar ve haliyle bay-bayan yanı durumu can sıkıcı oluyor. netice itibari ile bir bay'da yanına bayanın oturmasından rahatsız olabilir. tek taraflı düşünmemek lazım. oysa otobüs koltukları daha geniş ve arada kolçak bölümü olsa bir sıkıntı olmaz. temas olmazsa bir problem olmaz diye düşünmekteyim..

örnek bir foto koyalım..

Şehirlerarası Otobüslerdeki Saçmalık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 28 Ekim 2012; 0:10:25 >
  • Bir keresinde bana da yaşattılar bu rezilliği.Biletimde yazan numaraya oturdum ve kulaklığımı takıp sakince beklemeye başladım,sonra ne oldu dersiniz?
    Üniversiteli hanım hanımcık bir kız varmış yanımda ama ben bunu kızın kocası ile muavinin üzerime çullanmasından dakikalar sonrasında fark ettim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.