Şimdi Ara

Şehir magnetlerini (buzdolabı süsü) nereden bulabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkemizin illeri ile alaklı buzdolabı süsleri (polyester magnet, cam magnet) almak istiyorum arkadaşlar. Bu konuda birden fazla ile ait magneti nereden bulabilirim bir fikri olan var mı acaba? Bayağı eksiğim var ve 81 ili tamamlamak istiyorum.

• özelden adres gönder, kırşehirin var mı magneti bilmiyorum ama varsa senin için alıp göndereyim 1 tane
  • Her şehire ziyarete git...Hem gezersin,turizmdeki krize yardımcı olursun,hem de magnet toplarsın...
  • Her şehir için o illere gidip bulabilirsin internette varmı bilemem
  • Toptancısını bulmak lazım.
    Bi ara ben de severdim böyle şeyleri ama gidip almadıktan sonra yerinden olmuyor gibi. Gittiğim yerlerden almak daha cazip geliyor.
  • İnternette bir kaç toptancısını buladum ama adı üstünde toptancı parekende alamadım bir türlü. Her ile gidip direk yerlerinde almak da bayağı maliyetli olacak bana o yüzden başka bir çözüm arıyorum :)
  • Ben de severim magnet toplamayı. Gittiğim il ve ilçelerden alıyorum. Arkadaşlar da gittikleri yerlerden ne istersin diye sorduklarında magnet alıver diyorum, hatta roma'dan bile var. Bir arkadaşım da polonya'nın falan getirivercek. :D :D benim de aklıma geldi internetten almak da hiç araştırmadım böyle daha güzel oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.