Bildirim
Şehir magnetlerini (buzdolabı süsü) nereden bulabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
özelden adres gönder, kırşehirin var mı magneti bilmiyorum ama varsa senin için alıp göndereyim 1 tane -
Her şehire ziyarete git...Hem gezersin,turizmdeki krize yardımcı olursun,hem de magnet toplarsın... -
Her şehir için o illere gidip bulabilirsin internette varmı bilemem -
Toptancısını bulmak lazım.
Bi ara ben de severdim böyle şeyleri ama gidip almadıktan sonra yerinden olmuyor gibi. Gittiğim yerlerden almak daha cazip geliyor. -
İnternette bir kaç toptancısını buladum ama adı üstünde toptancı parekende alamadım bir türlü. Her ile gidip direk yerlerinde almak da bayağı maliyetli olacak bana o yüzden başka bir çözüm arıyorum :) -
Ben de severim magnet toplamayı. Gittiğim il ve ilçelerden alıyorum. Arkadaşlar da gittikleri yerlerden ne istersin diye sorduklarında magnet alıver diyorum, hatta roma'dan bile var. Bir arkadaşım da polonya'nın falan getirivercek. :D :D benim de aklıma geldi internetten almak da hiç araştırmadım böyle daha güzel oluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X