Şimdi Ara

SEG 32' (82 ekran) TV Genel Konu (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
1
Favori
120.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suazo

aramızda bu tv den component kabloyla(yuv) görüntü alan varmı?dün scart ı çıkartıp uyduyu component kabloyla tv ye bağladım.görüntüde çok büyük bir değişiklik olmamakla beraber şöyle bir sorun var.kanal geçişlerinde ekran kararıyor üst kısımda sinyal yok yazısı çıkıyor 1-2 sn kadar sonra görüntü geliyor.bu şekilde olması da canımı sıkıyor.sizce problem tv demi uyduda mı.
     SEG 32' (82 ekran) TV Genel Konu

kullanılan aparatlar hama marka altın kaplama yuv adaptörü,profigold pgv332 component kablo.

aynı sorun bende de var! acaba hd uydu alıcı bağlayıp deneyen varmı? acaba HDMI çıkışlada aynı sorunu yaşatır mı?

• Selamlar bu tv nin servis menüsü olarak menu + 4725 olarak girebiliyorsunuz.

sizden ricam bir deneyen olabilirse hiç bir ayar değişmiyor. bu ayarların açılmasını sağlayan bir kod veya yöntem olmalı

bilen varmı?

bunu açarsak arkadaşlar aktif kontrast ve benzeri ayarları da açabileceğimizden deymeyin keyfimize

bilen varsa yazsın lütfen
  • A101'lerde 82 Ekran SEG LCD TV 679 TL Üstelik ASYACard'a Özel 9 Taksıt mail geldi
    özellikleri nedir bilen varmı arkadaşlar
  • Arkadaşlar merhaba bana şu Datron HX2E modelinin kumanda modeli ve tipi lazım nette araştırdım birşey bulamadım bu konu haricinde yardımcı olun bir zahmet pm atabilirsiniz
  • Tv arıza yaptı eski kasa olanlardan vestelden eve geldiler inverter gibi bir kelime kullandılar arıza bedeli hakkında belli olmuyor dediler başına gelen varsa yaptırdıysa ne kadara yaptırdı acaba

tabi mesajı kaç kişi okur ve cevaplar bilemiyorum
  • arkadaşlar bende alalı 3 sene olmuştu, eski kasa olan modeli... biraz fazlaca büyük yanlarda hoparlörleri oldğu için... bende ne olur ne olmaz diyerek, ürünü sattım... tek hdmi yeterli gelmiyordu ve artık görüntünün iyi olmadığına kanaat getirdim... şimdi 40 yada 42 inc ve daha fazla özelliklere sahip bir LCD Tv almayı düşünüyorum...
    şahsen 650-750 arası 32 inc yerine 40-42 inc 1.300 lira seviyelerinde çok iyi televizyonlar mevcut...
  • Bu tv ile hdmi üzerinden bilgisayar bağlantısı yapıp 1360*768 çözünürlük alan var mı? Laptopta HDMI mevcut kablo aldım ama çözünürlük 1920*1080 oldu 1080i yazdı ama görüntü VGA gibi net ve güzel değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taxonera

Bu tv ile hdmi üzerinden bilgisayar bağlantısı yapıp 1360*768 çözünürlük alan var mı? Laptopta HDMI mevcut kablo aldım ama çözünürlük 1920*1080 oldu 1080i yazdı ama görüntü VGA gibi net ve güzel değildi.

HDMI ile 1280*720 yada 1920*1080i görüntü alabilirsin... bence 1080 yapmana gerek yok, 720 gayet iyi...
    1360*768 çözünürlükte alırsın ama sanırım notebook ile aynı masaüstünü kullanmaya çalıştığı için seçeneklerde görünmüyor...
  • seg crt tv min kumandası olmadan tv den av nasıl açabilirim?
  • Carrefourda 32" seg 599 tl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gececi025

Carrefourda 32" seg 599 tl...

Alan veya kullananlar varmı? Alınacak bir ürün mü?
    Axess %8 Kdv kampanyasındanda faydalanınca 550 Tl ye geliyor.
    Ayrıca %5 indirim gününe getirince 30 Tl de ordan puan verir. 520 ye düşer fiyat 12 taksitte çabası.
  • a101 de 589tl kampanya var bende almayı düşünüyorum seg 32 inç ürün şu

http://www.hepsiburada.com/Liste/seg-32-hd-ready-lcd-televizyon/ProductDetails.aspx?productId=evseg32855&categoryId=155051#Gorseller

http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir.aspx?SolBannerID=3

yalnız çok kullanıldık bir marka olmadığı için tereddütdeyim..

• pelican carrefourdan 599'a 12 taksitle aldım. bousdu kıldı tüydü indirimdi derken 550ye geldi. etikette çözünürlük özelliklerinde 1280x720 yazıyordu ancak gelen kasa ve özellikler yine değişmiş. Çok da incelemedim açıkçası (işlerim yüzünden izlemeye-kurcalamaya fırsatım olmadı ) ama bir de fullHD falan çıkarsa çok gülerim. sonuçta yerini aldığı selefi 17 yaşındaki 51 ekran crt vestelden (ki sonunda bozulduğu için aldım) iyidir. Fiyat ve donanım ikilisini dengeli bir çizgide götürebilirlerse, bu teknoloji tarih olana kadar satacakları bir mal yapmışlar.
  • ben kalın kasa kullanıyorum 4 sene oldu maşallahı var ne görüntüde bozulma nede herhangi bir sorun yaşadım tv seyrediyorum,pcye bağlı aynı zamanda ps3 için kullanıyorum.
  • SEG 32"32912R Bir yerden hediye geldi.. eve gidince görecegim .. kullanan varmı nasıl bişi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

SEG 32"32912R Bir yerden hediye geldi.. eve gidince görecegim .. kullanan varmı nasıl bişi..

Şu 13 sayfaya mesaj atanların hemen hemen hepsi

İyi bişi. Fiyatının hakkını veren bi makine.

Son sistem 65" 3D LED TV'lerle karşılaştırılmadığı sürece tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

SEG 32"32912R Bir yerden hediye geldi.. eve gidince görecegim .. kullanan varmı nasıl bişi..

Şu 13 sayfaya mesaj atanların hemen hemen hepsi

İyi bişi. Fiyatının hakkını veren bi makine.

Son sistem 65" 3D LED TV'lerle karşılaştırılmadığı sürece tabi

Tamam.. sağ ol .. Çocuk odasına koyarım artıkın.. [simage][/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: sado77

ben bu ürünü 4 aydır kullanıyorum. hdmi dan bağladim uyduyu görüntüsünden memnunum.
    benim dikkatimi çeken husus, enerji harcaması bu cihazın.
    eve aldıktan sonra, aynı dönemlerde c2d pc mi satmış olmama rağmen ( sürekli açık dururdu )
    elektrik faturasında 35 > tl lik bir artış meydana geldi. bu bir faciya eğer benim gibi sorunları olanlar varsa.

benzer şeyleri bende yaşayacağım sanırım

Seg 32911 led 32 inch aldım

42 inch led lg de güç tüketimi 110v iken
    bunda güç tüketimi 138v :(

almadan önce haberim olsaydı almazdım
  • uzun bir aradan sonra konuyu hortlatayım

Seg 32" Led Tv 25 Nisan Perşembe A101'lerde 549,00 TL olarak satışa giriyor,ilgilenen arkadaşlar kaçırmasın.
  • Hort 2: 6 Şubat'ta da A101'de 549 TL.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.