Şimdi Ara

Sefer Görev Emri İptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sefer görev emriniz 13.12.2021 tarihinde iptal edilmiştir. Sefer görev emrinizi en yakın askerlik şubesine iade etmeniz gerekmektedir. Bilgilerinize sunulur.

Böyle bir mesaj geldi askerlik şubesine gitmeye gerek var mı ? Elimde bir belge falan yok. Bilen var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sefer Görev Emri İptali

Sefer görev emrinin iptal edilmesi durumunda, ilgili yetkililer tarafından sana bir mesaj gelecektir. Mesajda "sefer görev emrin iptal edilmiştir" ibaresi yer alacaktır.

Sefer görev emrinin iptal edilmesinin çeşitli nedenleri olabilir. Bunlar arasında görev değişikliği, plan değişikliği veya operasyonel gereksinimler sayılabilir.

Sefer görev emrin iptal edildiğini öğrendiğinde, bir an önce yetkililerle iletişime geçmelisin. İptalin nedenini öğrenerek gerekli düzenlemeleri yapabilirsin.

Sefer görev emri iptal edildiğinde, bu durum genellikle görev yerinden ayrılmaya gerek olmadığı anlamına gelir. Ancak, bazı durumlarda görev yerinden ayrılman gerekebilir. Bu gibi durumlarda, yetkililer sana detaylı bilgi verecektir.

Eğer sefer görev emrin iptal edildiyse ve iptalin nedenini öğrenmek istiyorsan, aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Yetkililerle iletişime geç.
    • İptalin nedenini sor.
    • Gerekli düzenlemeleri yap.

Sefer görev emrinin iptal edilmesiyle ilgili tüm soruların için yetkililerle iletişime geçmen önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • geçmiş olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı mesaj bana da geldi. Askerlik şubesine gitmeye gerek var mı acaba. Muhtemelen yoktur ama yine de merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan seni bekler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynı mesaj bana da geldi, askerlik şubeyi aradım cevap veren olmadı her zamanki gibi. Şehrin diğer ucunda şube, yolum düşerse giderim artık. Bilgi edinirsen yeşillendirde bende bileyim.

• tecilli miydi askerliğin? bu zamanda mezun oldun mu?

e devletten kontrol ettiğinde ne yazıyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

Uzun dönem askerlik yaptım. 2020 Kasımda bitti.

• Şubeye uğradın mı?

• Yok onemli bir seyse arasinlar. Elimde evrak falan yok. E-devlet uzerinde iptal edilmediyse belgeyi gorebiliyorsunuz. Bende iptal edilmis goremiyorum.

• Benimde tebliğ edilmiş sefer görev emrim vardı. Ancak e-devlet üzerinden baktığımda iptal edildiğini görüyorum. Normalde 41 yaşına yada askerliğe elverişli olunmayan durumlarda iptal olur diye biliyorum. Sebebi nedir ki acaba?

• Bugün yine mesaj geldi. Yarın gidecem bakalım.

Sefer Görev Emri İptali
  • Ben mi gideyim bu saatten sonra?

• Muvazzaflık hizmetini tamamlamış yasal yaş sınırı içerisindeki personele Türk Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyacını karşılamak üzere verilen Sefer Görev Emri olup olmadığının sorgulandığı hizmettir.
    Personel Sefer Görev Emri Durumunuz: Suriye 2. Tabur Komutanlığı 3.Alay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tanıdığım da yedek astsubay olarak askerlik yaptı.
    Bugün ona da sefer görev kağıdı gelmiş.

• The Blackmaster kullanıcısına yanıt

savaş darbe vb. durumlarda gitmen gereken yerin yazılı olduğu bir kağıt alacaksın sadece. kuzenime gelmişti ondan biliyorum. öyle ertesi gün birliğe teslim olacaksın durumu yok yani.

• İptal edilmiş belge için uğraşmaya gerek olmamalı mantıken.

• Gittim önemli bir şey değil sefer görev emri talimatı yazan bir kağıt verdiler. Seferberlik durumunda katılış yapmam gereken birlik yer rütbem falan yazıyor.

• Solo Revolution S kullanıcısına yanıt

Hakkında açılan dava, soruşturma veya kovuşturma var mı

• The Blackmaster kullanıcısına yanıt

usta sefer görev emrin iptal mi edilmiş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.