Şimdi Ara

Purodan Cigarillodan anlayanlar bi gelsin hele?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
13.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dostlarım ben hiç içmedim hayatımda puro ama merak ediyorum yarın almayı düşünüyorum backwoods yada cafe creme bakıcam ama nasıldır bunlar vede ne kadardır ilk defa içen birisi için hafif midir ? bide zaten sigara içen birisi değilim sırf keyif için alıcam cigarillo o yüzden hafif içimli bişey var mıdır yoksa backwoods iyimidir ?



  • up nerede bizim purocular ya
  • ben hayatımda 1 kere içtim. Vanilyalı 7tl ye aldım. Markasını unuttum. İçinde 4 tane vardı. Neyse bi içtim. Yemin ederim 2 gün boğazım ciğerlerim yandı tiksindim valla. Ama içerken takım elbise filan giy. İşadamı.. Thegotfather sanıyor insan kendini. Tripten triplere giriyosun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uppp abiler nerdesiniz ya :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulum

    dostlarım ben hiç içmedim hayatımda puro ama merak ediyorum yarın almayı düşünüyorum backwoods yada cafe creme bakıcam ama nasıldır bunlar vede ne kadardır ilk defa içen birisi için hafif midir ? bide zaten sigara içen birisi değilim sırf keyif için alıcam cigarillo o yüzden hafif içimli bişey var mıdır yoksa backwoods iyimidir ?

    Sigara içmeden puro içmek. He zevkine yapıcam diyosan puroya gerek yok buzlu badem var.
    Kaliteli bi puro alırsan direk çakmakla yakma içinden çikan kağıt yardımıyla yak. He çok pahalı bişey almıcaksan 3. nefesten sonra tiksinip atıcaksın zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sakin cigere cekme agzinda dumanin tadini al hevesini almis olursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sigara yı ilk içtiğim dönemlerde almıştım arkadaşla sanırsam markası 'che' di.4 tl ye mi ne almıştık tanesini veya 2 tam hatırlamıyorum 1 yıl oldu neyse işte sigaradan ağır ve dumanı fazla anlayacağın sigaradan daha hoş içimi de çok sevkli birde çek çek bitmiyor o tarafı var kısacası güzel zevk içinse öneririm de ben dediğim gibi dandik bir tekelden almıştım blackwoods falan adana da bulunur mu pek sanmıyorum
  • Just Black bulursan al 8 liraydı en son aldığımda bildiğin 20'li sigara paketinde.Little Cigara olarak geçiyor
  • zigara içmediysen ve direk puro içiceksen dumanı içine çekince zigaranın vericeği yanmadan kat kat fazlasını hissediceksin ve tıkanıcaksın, zigara içmediysen hiç içme , zaten zararlı , tatsız tuzsuz bişey ,

    ama içen bir arkadaşın varsa o yanında içsin sen kokusunu alırsın, içince o kokuyu duyamıyosun

    edit: backwoods honey berry içmiştim ve daha birsürü ağızlıklı ağızlıksız puro içtim o che yi de biliyorum backwoods un tersinden yakmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-385926BEA -- 6 Eylül 2012; 12:56:54 >
  • Backwoods'lar cigarillo sınıfına girmiyor bildigim kadarıyla.Cunku daha kalın ve uzun.Ayrıca ıslak purodur.Tütünün parçaları biraz agzınıza gelebilir.Ama ballısını denemenı tavsiye ederim.Hoş bir tadı var.Cafe Creme de kahvenin yanında iyi gidiyor.Özellikle Machiatolusunu bulabilirsen al.Yeşil kutulu olanıdır.
  • Cafe creme vanilya harika. Başka hangi markayı denediysemde cafe cremin rahat içimi yok.

    Çok zaman oldu içmeyeli. Türkiye'de nerden bulabiriz??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.