Şimdi Ara

Second Life

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Second Life oynayan var mı? Varsa oyunu biraz anlatabilir mi?..Nasıl oynanır , oynamak için gereken sistem nedir vs...

• yukarı bende merak ediorm
  • yukarı
  • j
  • Oynadım, saçma, sıkıcı. Fazla sistem istemiyor. İlk setup'ı küçük birşey ama oyuna girdiğinde her adım attığın yeri download ediyor. Uçma yeteneği var. Basıyon hop 50mt. yukarıdasın dümdüz uçuyor böyle. Bide çardak gibi yerler var, millet toplanıyor, oturuyor, mikrofonlarıyla müzik dinletiyorlar falan, boşver yaa.
  • Çok güzel bir olay fakat kesinlikle tavsiye etmiyorum. Uzak durulması gereken bir oyun.

@Hildita

Kesinlikle tadına varamamışsınız. Arkadaşım avrupa da gezerken stadlara girmenin zevkinden bahsederken gözleri ışıldıyordu. Neyse ki o kadar kaptırmadım
  • niye uzak duralım hocam? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caköp

niye uzak duralım hocam? :)

Sanal ortam da sosyalleşmeyi sağlayan bir oyun. Bana göre sakıncalı ama siz bilirsiniz tabii ki
  • Ya stada filan gidecek kadar dayanamadım. İnternet yavaştı zaten, sürekli harita yüklene yüklene bir hal oldu, sildim attım.

Uzak durun boşverin.
  • bende de çok takıldı oynuyamadım. ingilizce de iyi değil zaten. aslında çok iyi bi oyun ama zaman öldürür hiç gerek yok bulaşmaya
  • second life bir oyun degil sanal yasam platformu
  • bende second sight la karistirdim ne diyo bunlar diyom bu arada tavsiye ederim eski ve guzel bir oyundur second sight
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.