Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.868
Cevap
213
Favori
1.314.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ofsevim

quote:

Orijinalden alıntı: lj94

görmeyenler için tekrar söylüyorum beyler. Vichy selenyum ds şampuan alın deneyin.

hocam seninkinde paraben yok sulfat yok yazı o muydu..benim ambalaj yeşil olan ama böyle yazı var yanlış mı aldım acaba

Paraben ve sulfat zaten zararli maddeler. Ben de aldim ayni sampuandan bende de oyle yaziyor ayni sampuan merak etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

quote:

görmeyenler için tekrar söylüyorum beyler. Vichy selenyum ds şampuan alın deneyin.

hocam seninkinde paraben yok sulfat yok yazı o muydu..benim ambalaj yeşil olan ama böyle yazı var yanlış mı aldım acaba

Paraben ve sulfat zaten zararli maddeler. Ben de aldim ayni sampuandan bende de oyle yaziyor ayni sampuan merak etmeyin

teşekkürler hocam kafayı yiyordum resmen.. bazı arkadaşlar sulfat içeren şampuanlar kullanın falan yazmışlar da ondan bi sorayım dedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler hocam kafayı yiyordum resmen.. bazı arkadaşlar sulfat içeren şampuanlar kullanın falan yazmışlar da ondan bi sorayım dedim

Sulfat degil de selenyum iceren olmasin :)

• eczaneden vichy selenyum ds şampuan alırken orda bir uzman vardı. bana sürekli bu şampuanı kullanmam gerekmediğini söyledi. 3 günde 1 kere kullanmanın yeteceğini söyledi. yanına da günlük kullanım için seba med in everyday şampuanını tavsiye etti. cidden iyi geldi bu şekilde kullanım. sürekli vichy kullanmak maddi açıdan hırpalayabilir
  • Head&shoulders clinical strengh ile intensive treatment arasında fark var mı arkadaşlar? Ben bir süredir clinical strengh kullanıyorum.Şişe bitmek üzere.İlk yıkamadan itibaren kaşıntı,pullanma vs hiç bir şey yok.Süper etki etti.Tekrar alacağım fakat intensive treatment var nette araştırdım clinical strengh bulamadım.Bu şampuanın zararı var mı acaba? Bir de şöyle bir şey var; aynı şampuanı abim kullandı ona fayda etmedi.Kişiden kişiye çok değişiyor şampuanın yararlılığı.

Orijinalden alıntı: re-public!

Head&shoulders clinical strengh ile intensive treatment arasında fark var mı arkadaşlar? Ben bir süredir clinical strengh kullanıyorum.Şişe bitmek üzere.İlk yıkamadan itibaren kaşıntı,pullanma vs hiç bir şey yok.Süper etki etti.Tekrar alacağım fakat intensive treatment var nette araştırdım clinical strengh bulamadım.Bu şampuanın zararı var mı acaba? Bir de şöyle bir şey var; aynı şampuanı abim kullandı ona fayda etmedi.Kişiden kişiye çok değişiyor şampuanın yararlılığı.

Bünye alışana kadar fayda görüyorsun.

• Arkadaslar ben aktardan aloe vera jeli aldim burun çevresindeki kızarıklık ve pullanmalari gecirdi ama yanagimdaki kucuk sivilceleri geciremedi biraz daha kullanicam sonra yine sizi bilgilendiririm

Bundan aldım hocam

http://www.bakimstore.com/vichy-dercos-kepege-karsi-bakim-sampuani-yagli-kepek-problemi.htm

Memnun musun Vichy'den? İyi geldi mi?

Orijinalden alıntı: Buğra26

quote:

Bundan aldım hocam

http://www.bakimstore.com/vichy-dercos-kepege-karsi-bakim-sampuani-yagli-kepek-problemi.htm

bende aldım ama daha çok saç dökülmesi yaptı yağlandırmayı biraz geciktirdi ama yinede diplerde tekrardan kepek oluşuyo bende nasıl birşey bu hastalık ben anlamadım

• quote:

quote:

Bundan aldım hocam

bakimstore.com
    Dermokozmetik | Eczane | Kozmetik | Kişisel Bakım | BakımStore

Yaglanmayi geciktiriyo hocam ozellikle sacinizi gece degil de sabah yikarsaniz yaglanma olusmuyo hemen. Bunun disinda kasinti ve kepek olusturmuyo iyi geldi fakat saclarim eskisi kadar dokulmesede gunde 30-35 tel dokulmeye devam ediyor dokulmeye pek iyi gelmedi

• Aloe vera jeli kullandım yanagimdaki kucuk sivilceleri geciremedi burun kenarlarim iyi durumda,bırakmayı düşünüyorum

• saç diplerimdeki sivilce, kızarıklar için Head & Shoulders Intensive Treatment oldukça iyi geldi. 3-4 yıkamadan sonra nerdeyse tamamen geçti. ama bırakmadım, normal şampuan olarak kullanmaya devam edeceğim.
  • ben vischy aldım pişmanım şuan hiç etki görmedim

quote:

quote:

Bundan aldım hocam

bakimstore.com
    Dermokozmetik | Eczane | Kozmetik | Kişisel Bakım | BakımStore

Yaglanmayi geciktiriyo hocam ozellikle sacinizi gece degil de sabah yikarsaniz yaglanma olusmuyo hemen. Bunun disinda kasinti ve kepek olusturmuyo iyi geldi fakat saclarim eskisi kadar dokulmesede gunde 30-35 tel dokulmeye devam ediyor dokulmeye pek iyi gelmedi

Günde 50 ile 100 arası, bahar aylarında ise günde 200'e kadar saç teli kaybı normal sayılır. Fakat bunu bizim anlamamız zor. Farkına varmadan dökülüyor.

Habertürkwww.haberturk.com
    Günde kaç tel saçınız dökülüyor?
    http://www.haberturk.com/saglik/haber/660831-gunde-kac-tel-saciniz-dokuluyor

|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• Vichy alacaksanız sensitive alın.Dökülmeye iyi geliyor,sedefe iyi geliyor.Yağlanmayı pek geçirmiyor ama onun içinde ben yves rocher ısırgan otlu şampuan aldım çok güzel 18 lira felan.

En güzel haberi vereyim selsun blue'yu GALERİA AVM girişindeki eczanede gördüm dün tüm çeşitleri var.45TL dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MungaBunga

3 ay boyunca laktoz içerek besin tüketmediğinizde, sebore alevlenmesi yaşamazsınız.. süt ,peynir , yoğurt, ayran vs..

Laktoz nasıl etkiliyor hocam ben biyolojiciyim de laktozun ne zararı var anlamadım

Hocam laktozun ve Fruktozun fazlası vücutta yağa dönüştürülüyor. Zaten bu rahatsızlık yağ metabolizmasındaki bir sorundan ötürü ortaya çıkıyor. Türkiyede insanlar ihtiyacı olan fruktoz ve laktozun günde 5-10 katını tüketiyorlar.(Ben de dahil) Üstüne stres de artınca cilt tepki veriyor. Bizim tıpta bahsettiğim ve tanımladığımız stres daha çok fizyolojik bir olay. İlk sayfalarda stres konusu yanlış anlaşılmış. Süt tüketimini ve beyaz şeker-meyve tüketimini kontrol altına almanız tedaviyi hızlandırır diye düşünüyorum.

Aynı hastalıktan ben de muzdaribim İlk olarak 8 yaşımda kulaklarımın arkasında oluştu. Hemen tedavi oldum 17 yaşımdayken hastalık yeniden tekrarladı veya hala devam ediyor. 4 ay önce 1 hafta kadar Mometazon Furoat losyon kullandım tamamen iyileşti. Ancak 1 ay sonra yeniden başladı. Şuanda saçlarım çok daha beter halde. Kafamı kaşımaktan saç derim yara bere içinde oldu. Biran önce kurtulmam lazım bu illetten. Yarın tedaviye yeniden başlayacağım ama bu sefer diyet, düzenli uyku ve spor da eşlik edecek. Sonucu paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 13 Şubat 2014; 2:37:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: buraközkan

Hocam laktozun ve Fruktozun fazlası vücutta yağa dönüştürülüyor. Zaten bu rahatsızlık yağ metabolizmasındaki bir sorundan ötürü ortaya çıkıyor. Türkiyede insanlar ihtiyacı olan fruktoz ve laktozun günde 5-10 katını tüketiyorlar.(Ben de dahil) Üstüne stres de artınca cilt tepki veriyor. Bizim tıpta bahsettiğim ve tanımladığımız stres daha çok fizyolojik bir olay. İlk sayfalarda stres konusu yanlış anlaşılmış. Süt tüketimini ve beyaz şeker-meyve tüketimini kontrol altına almanız tedaviyi hızlandırır diye düşünüyorum.

Aynı hastalıktan ben de muzdaribim İlk olarak 8 yaşımda kulaklarımın arkasında oluştu. Hemen tedavi oldum 17 yaşımdayken hastalık yeniden tekrarladı veya hala devam ediyor. 4 ay önce 1 hafta kadar Mometazon Furoat losyon kullandım tamamen iyileşti. Ancak 1 ay sonra yeniden başladı. Şuanda saçlarım çok daha beter halde. Kafamı kaşımaktan saç derim yara bere içinde oldu. Biran önce kurtulmam lazım bu illetten. Yarın tedaviye yeniden başlayacağım ama bu sefer diyet, düzenli uyku ve spor da eşlik edecek. Sonucu paylaşırım.

Hocam fruktoz konusunda haklısınız fazlası karaciğerde yağa dönüştürülüyor fakat laktoz yağ metabolizması üzerinde olumlu etkiye sahip. Laktoz karaciğerde yağ birikmesini önlemekte ve karaciğer yağlanmasını azaltmaktadır.

• Merhaba 15 yıldır seboreik dermatit hastasıyım lütfen bu mesajı yazdığım için kızmayın. 15 yıldır bununla yaşıyorum buradaki herkes gibi herşeyi yaptım denedim olmadı konya beyhekim hastanesinde gittiğim bi doktorun bana ilk kez verdiği ilaç "Betasalic" losyon bu ilac için her seferinde dua ediyorum o doktora sadece saç derimde bir tek yara bile kalmadı 4 ay geçti hala hiç bir yara yok... Lütfen DOKTORUNUZA BAŞVURARAK bu ilcacı deneyin. 15 yıldır ilk defa saçlarımı korkmadan taradım ilk defa taragı sacımda hissederek taradım....
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.