Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.868
Cevap
213
Favori
1.314.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

Hastalık saç döküyor kesinlikle, benim tepe kısımları bu hastalık yüzünden seyreldi.

Bir de bu kaşların kuyruklarında ve derinin saçla birleştiği şakak kısımlarında çıkan sivilceler için yapılabilecek bir şey var mı?

Hastalik yuzunden oldugnu nasil anladiniz , hastalik yuzunden olsa diger bolgelerinizde de acilma olmazmiydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saç dökülmesiyle kelliği birbirine karıştırmayın, vitaminsizlik ve dengesiz beslenmede saç dökülmesi yapar, kellik ayrı birşey bende kel oldum sd var ama babamda da aynı bölge kel demekki genetik. Farklı bir durumvarsa araştırılmalı tedavisi oluyor çünkü.

• arkadaşlar bu hastalığın tedavisi dr. şehriyar nazari eşimde yıllardır kafada vücudunda yaralı kabuklanma kaşınma vardı kulanmadığımız ilaç kalmamıştı bu hastlığn temel kaynağı stres olduğunu söyledi vücuttaki bir gen tetikliyormuş stresten öncelikle uzak oluncak verdiği karışımlar iğneler iyi gelmeye baladı tedavinin başındayız 3 aylık ön tedavi sonra kontrol muayne,rapor kafadan 250tlmasraf ilaç farkı 100tl civarı 350-400tl baştan masraflar oluyor
  • Bu stres doktorlarin köşeye sıkışıp çözüm üretemediği durumda en çok kullandiği kelime. Sivilce çıkar stres, saç dökülmesi stres, seboreik egzama olur stres. ee abi stressiz insan varmi? herkesde olmasi lazim o zaman bu mantikla. Ha stres illaki etkiliyodur çoğu şeyide direk fikir sunmadan oraya bağlamak...

bunlardan biri mi acaba? saçım ayrıca çok yağlanıyor.

CLINICAL SOLUTIONS DANDRUFF
    CLINICAL SOLUTIONS SCALP RELIEF

selsun blue , vichy yesil dercos da deneyebilirsiniz ancak cok kepeklenince ve kasıntı olunca 1 yada 2 haftada bir kullanın bu tip yüksek sülfür iceren sampuanları ..sls,sles,paraben,silikon,boya..vb icerige sahip sampuanlar bir süre sonra korkunc sac dokuyor yani icerigi temiz sampuanlarla donusumlu kullanın (tabi sac dokulmesi sizin icin onemli bir sıorunsa diye belirtiyorum)

Orijinalden alıntı: Paetzold

Bu stres doktorlarin köşeye sıkışıp çözüm üretemediği durumda en çok kullandiği kelime. Sivilce çıkar stres, saç dökülmesi stres, seboreik egzama olur stres. ee abi stressiz insan varmi? herkesde olmasi lazim o zaman bu mantikla. Ha stres illaki etkiliyodur çoğu şeyide direk fikir sunmadan oraya bağlamak...

Cunku genetik olarak her insanin stresi vucudunu baska sekilde etkiliyor. Mesela benim en kucuk stres animda hemen midem bulanir , stres arttimi midem kaniyormiscasina acir ama bazi insanlari fiziksel olarak etkilemez

---

beklazon krem'i deneyebilirsin, fiyatına göre etkisi çok çok iyi.

Zamanın birinde burada iki üç kisi vardı bu hastalık saç dökmez diyen keşke bunları okusalardi şimdi bende diyorumki saçın en büyük düşmanı bir yağlanma iki kepeklenme seboroit dermatitde bunların ikiside olduğu için döküyor benim ekilen saçlarımı bile döktü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Klitschko -- 8 Mart 2017; 23:1:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    saç ektirdikten sonra minoxil kullandım. ben de o şekilde kaptım. hem ekilenler hem de kendi saçlarım mahvoldu. kafada kötü bir görüntü haliyle. saçlarım duştan sonra 2 saatte yaplanmaya başlıyor bir türlü bu sorunu çözemedim.
    Aynı sorun bendede yağlanmanın ve dökülmenin önüne gecemedim İstanbul Kadıköy'de Tarkan Guveloglu var kendisi sedef ve seboroit için hazırladığı karışımlarla hastalığı geciriyormus bizim yegende sedef vardı şimdi hicbisey kalmadı

ben bağırsak,karaciğer ve ruhsal çöküntüye bagladim bu rahatsizligi ..

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Sarılık gecirdinizmi acaba

hayir geçirmedim
  • Şimdi arkadaşlar arasında yaşamadan konuşanlar olmuş bu hastalık saç döker hem de hayal bile edemeyeceğiniz kadar döker.Ben bu hastalığa yakalandıktan 6 ay- 1 yıl arası bir süre sonra neredeyse saçlarımın yüzde 40 ı dökülmüştü hiç kimsenin bu sürede genetik dökülme de olsa saçının yüzde 40 ı dökülmez ve benim dökülmem hiç yoktu çok sık saçlarım vardı. Bendeki saç dökülmesini görünce Dr.Gökhan Okan bile şaşırmıştı elini saçıma attı çekti saç geldi 10 15 tane yine yaptı yine geldi 10 15 tane yaptıkça geldi bu normal bi dökülme değil genetik dökülme yaşasan bile saçlar böyle çektikçe gelmez dedi.Mesela kuzenime de SD dedi doktorlar ama sadece yağlanma ve saçta koku belirtisi var. Aslında asıl problem bizim bu hastalığın bütün türlerini aynı sanmamız (Belki hepsi farklı hastalıklar biz burda birbirimizi yiyoruz ) yani hepsine seboreik dermatit dememiz yani geçmişteki mesajlara bakınca saçımda yara oluyor kanama oluyor diyen de var saçımda bişey yok çok şükür diyen de var.Son bir örnek daha vericek olursak iç organlardan kaynaklanıyor diyen de var ben kendi adıma konuşacak olursam bendeki SD saç spreyinden sonra oluştu o günden sonra berberim saç diplerinde sararmalar kabuklanmalar var dedi ve işin garibi ben hiç takmadım sonra saçlarımı yıkarken elime bakınca anladım elim neredeyse gözkmüyordu saçtan.Yani sonuç olarak bu hastalık saç dökmez ya da döker şunu yapmaz ya da yapar dememiz çok saçma döken türü de var dökmeyeni de hepsine SD diyoruz hayırlısı artık

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.